Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar benim test gunum ayin 15.i ama kan tahlilini beklemeden daha once hazir gebelik testlerinden yapsam sonuc cikarmi acaba
kizlar benim test gunum ayin 15.i ama kan tahlilini beklemeden daha once hazir gebelik testlerinden yapsam sonuc cikarmi acaba
dilbis cim canım nerelerdesin neler yapıyon merak ettim seni
karnimda birseyler pırpır oluyor....sonra da gıdıklıyormuş gibi oluyor...
bi kac gundur yoktum napayim bekliyorum iste 2 gun kaldi benim kan tahlili pazartesi gunu heycanla bekliyorum ama goguslerim cok sisti ve cok sizliyolar hamileyim diye kendimi heveslendirmek istemiyorum bakalim hayirlisi a.s.
canım benimde sorunum senle aynı.
şuan beklemedeyim. ama eğer adet olursam(inş olmam) bende bu ay aşılama yaptırcam. tam seninki gibi denk geliyo hatta daha kötü benim 12. günüm bayramın 1. günü 13.te bayram2.. nasıl olcak bende bilmiyom. busefer ertelemek istemiyom. :1no2:
işin içine bayram ziyaretleride giriyo hiç bilmiyom valla nasıl olcak. hangimiz önce dr a gider konuşursa birbirimizi haberdar edelim olurmu canım.
kaydirigubbakcemile5
kizlar olmadi cok uzgunum bu ucuncu negatif sonuc biktim artik
canım biliyorum şuan üzgünsün ama hemen ümitsizliğe kapılma. canım tekrar denemekte fayda var. microyu hiç düşündünmü?
canım üzme kendini tamam mı tatlım.
bir gün bizimde bebişimiz gelecek. sadece biraz zamanı var galiba.
toparla kendini canım. biz hep senin yanındayız. üzülme tamammı.. :teselli:
a.s.a.s.