- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Yok ben ara verdim doktorumun da tavsiyesiyle. Kendim denemeye devam edicem.aynen öyle yine asilama yapcakmisiniz ? aynen bu hafta hep dinlenicem ztn insallah biseyler girmez araya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben ara verdim doktorumun da tavsiyesiyle. Kendim denemeye devam edicem.aynen öyle yine asilama yapcakmisiniz ? aynen bu hafta hep dinlenicem ztn insallah biseyler girmez araya
Canim daha bir haftamiz var biliyosun ayni gun asilama olduk insallah yukselir degerinkızlar 27 nisanda iğne. 29 nisan da aşılama oldm bgn kan testi verdım. 2.9 çıktı acaba bu değer yükselirmi
inş cmm. evt cnm umarım yükselir de rahat ederizCanim daha bir haftamiz var biliyosun ayni gun asilama olduk insallah yukselir degerin
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Bende başkent üniversitesinde Hulusi beye Gonal-f kullanarak aşılama yaptırdım. Malesef tutmadıBen başkentte göğşen önalana gittim cok ilgili degil ama yoğun ondan sanırım çok sakin onun sakinliği sana da yansıyo cok rahat kolay ve hızli oldu benim butun işlemlerim nokta atışı yapiyo diyebilirim bi de hulusi zeyneloglu var ona da cok iyi diyolar ikisi de profosör ama o goğsen hocadan daha yogun ben o yuzden ona gitmemistim odalari karsilikli zaten gercekten de cok yoğun ama işini iyi yapıyo her ikisi de başka da doktor bilmiyorum canım
Sagol canım vakti değilmiş demek ki bir kez daha dene benceHayırlı olsun gözünüz aydın. Bende başkent üniversitesinde Hulusi beye Gonal-f kullanarak aşılama yaptırdım. Malesef tutmadı
Insallah hayirlisi insallah tutar cnmYok ben ara verdim doktorumun da tavsiyesiyle. Kendim denemeye devam edicem.
Bende 2mais asilama oldum cok üsüyorum ayaklarim buz gibi sizdede öylemiCanim daha bir haftamiz var biliyosun ayni gun asilama olduk insallah yukselir degerin
Canim daha bir haftamiz var biliyosun ayni gun asilama olduk insallah yukselir degerin
inş cmm. evt cnm umarım yükselir de rahat ederiz
Aynen canim var mi belirti falaninş cmm. evt cnm umarım yükselir de rahat ederiz
Dun asiri derecede bel agrim vardi ama sadece sol tarafimdaydi ve ara ara kalcama ve bacagima vurdu agri ara sira da kasik agrim oldu bugun de cok hafif kasik agrim yokladi baska hic bir belirti yok sizde durumlar nasil insallah guzel haberler aliriz canim
Yükselebilir canım erken yaptirmissin çünkü 2 gün sonra tekrar yaptır ve evde gebelik testin varsa oradan da koyulasmaui takip edebilirsinkızlar 27 nisanda iğne. 29 nisan da aşılama oldm bgn kan testi verdım. 2.9 çıktı acaba bu değer yükselirmi
tekrar kanda baktirdinmi canim benimde 11.gun 3.11 cikti 13.gun erken gebelik testi yaptim negatif cikinca kan vermedim yarin 15.gunum kan vermeyi dusunuyorum sen neyaptinkızlar 27 nisanda iğne. 29 nisan da aşılama oldm bgn kan testi verdım. 2.9 çıktı acaba bu değer yükselirmi
sen ne durumdasin canim benim durumum yukarida anlattigim gibi moralim hic yokYükselebilir canım erken yaptirmissin çünkü 2 gün sonra tekrar yaptır ve evde gebelik testin varsa oradan da koyulasmaui takip edebilirsin
cnm bnde pzt vrrcm tkrar. bn çtltma iğnesı vurfm tkrar 6 mayısta. knda geçmz etkısıtekrar kanda baktirdinmi canim benimde 11.gun 3.11 cikti 13.gun erken gebelik testi yaptim negatif cikinca kan vermedim yarin 15.gunum kan vermeyi dusunuyorum sen neyaptin
Merhaba boluda nerde aşılama yaptırdınızBolu canim sen
Bende yakın zamanda rahim filmi çektirip aşılama denemeyi düşünüyorum da nerde hangi doktora ve fiyata yaptırdınızMerhaba boluda nerde aşılama yaptırdınız
Özeldemi yaptırıyorsunuz devlette mi? Doktorum bana 3 kez aşılama deneriz dedi. İlk aşılamamı 6 mayısta oldum, bekliyorum. Ama 5 aşılamayı duymadım hiç.Kızlar merhaba benim 5. Aşılamam tuttu çok şükür.İlk aşılaması tutanlar da var tabi.Benim biraz daha uzun sürdü.Beni veya bir başkasını referans almayın kendinize.Herkesin farklı hikayesi oluyor bu süreçte.Ben her ay aşılama yaptırdığımda tüm belirtileri yaşadığım halde hamile kalamamıştım.Bazı arkadaşlar hiç belirti yaşamadan hamile kalmıştı.Zaten aşılamadan sonraki ilk 10 gün yaşanan şeyler genelde ilaçların etkisi oluyor.Kimi ilaçlardan daha çok etkileniyor kimi daha az.Belirtiler en erken regliden 1gün önce ya da regl günü başlıyor tecrübelerim bu yönde kiminin daha geç başlayabiliyor.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.