Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben başkentte göğşen önalana gittim cok ilgili degil ama yoğun ondan sanırım çok sakin onun sakinliği sana da yansıyo cok rahat kolay ve hızli oldu benim butun işlemlerim nokta atışı yapiyo diyebilirim bi de hulusi zeyneloglu var ona da cok iyi diyolar ikisi de profosör ama o goğsen hocadan daha yogun ben o yuzden ona gitmemistim odalari karsilikli zaten gercekten de cok yoğun ama işini iyi yapıyo her ikisi de başka da doktor bilmiyorum canım
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Bende başkent üniversitesinde Hulusi beye Gonal-f kullanarak aşılama yaptırdım. Malesef tutmadı

maldelmor maldelmor evet canim uzme sakin kendini daha 1 haftamiz var ve yukselir insallah 😚
S Sme1414 kizlar bu arada belirtiniz falan var mi benim hala bel agrisinin disinda birsey yok oda ayakta olunca agri yapiyor bu guzel gunlerde guzel sonuclar alalim
Dun asiri derecede bel agrim vardi ama sadece sol tarafimdaydi ve ara ara kalcama ve bacagima vurdu agri ara sira da kasik agrim oldu bugun de cok hafif kasik agrim yokladi baska hic bir belirti yok sizde durumlar nasil insallah guzel haberler aliriz canim

kızlar 27 nisanda iğne. 29 nisan da aşılama oldm bgn kan testi verdım. 2.9 çıktı acaba bu değer yükselirmi
Yükselebilir canım erken yaptirmissin çünkü 2 gün sonra tekrar yaptır ve evde gebelik testin varsa oradan da koyulasmaui takip edebilirsin🤗

Kızlar merhaba benim 5. Aşılamam tuttu çok şükür.İlk aşılaması tutanlar da var tabi.Benim biraz daha uzun sürdü.Beni veya bir başkasını referans almayın kendinize.Herkesin farklı hikayesi oluyor bu süreçte.Ben her ay aşılama yaptırdığımda tüm belirtileri yaşadığım halde hamile kalamamıştım.Bazı arkadaşlar hiç belirti yaşamadan hamile kalmıştı.Zaten aşılamadan sonraki ilk 10 gün yaşanan şeyler genelde ilaçların etkisi oluyor.Kimi ilaçlardan daha çok etkileniyor kimi daha az.Belirtiler en erken regliden 1gün önce ya da regl günü başlıyor tecrübelerim bu yönde kiminin daha geç başlayabiliyor.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.🤗🤗
Özeldemi yaptırıyorsunuz devlette mi? Doktorum bana 3 kez aşılama deneriz dedi. İlk aşılamamı 6 mayısta oldum, bekliyorum. Ama 5 aşılamayı duymadım hiç.

Bende aşılama yaptırmıştım ilk aşılamamdı tuttu hemde bugün ikiz olduğunu öğrendim 2 kese gördük :) 2 hafta sonra kalp atısı icin cagirdi doktor inanın arkadaşlar oluyor hem de bende cikolata kisti vardı ona ragmen oldu kistimi biraz büyüttük ama olsun doktor doğumda almaktan bahsetti belirtilerime gelince aşılamadan sonra başlayan gögüs acısı ozellikle sabah kalkarken ve uzun süre hareketsiz kalıp hareket edince gogüslerim acıyordu hala da devam ediyor baskada hic belirtim olmadi doktor progesteran verdi multivitamin verdi bi de aspirin kullaniyorum 6 ay once kurtaj olmustum kalp atisi durmustu bebegimin kan pihtilasmasi testi yaptirdik onun sonucuna gore de artik napcaksak ona baslicaz Allahim hepinize nasip etsin kizlar

X