Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilamanin ertesi gunu sonra gun asiri yarin son iliski sonra yasak verdi canim
Benimde asilamanin ertesi günü yani bugün oldu yarın ve çarşamba günü yazdı başka yazmadı ama bugün bir şekilde hallettik de yarın zor olacak ya 3 gün üst üste olacak bakalım nasip artık

Asilama günü aksam erstesi gün ve bi sonraki gün önerdi sonrada aksa utrogest vajinal fitile baslamaliydim teste kadar kulanmaliyim sabah aksam
Benimde asilamanin ertesi günü yani bugün oldu yarın ve çarşamba günü yazdı başka yazmadı ama bugün bir şekilde hallettik de yarın zor olacak ya 3 gün üst üste olacak bakalım nasip artık

Kızlar merhaba, bir sonraki adetimde ben de aşılama yaptıracağım inşallah üniversite hastanesinde. Sorun su ki adet dönemi bayrama denk geldiğinde nasıl bir yol izliyorlar ?
Ay canım benim. İlk aşılamam tutmadı bir ay durup sonraki ay deneriz demişti doktor ve bayrama denk geliyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz

Kızlar merhaba, bir sonraki adetimde ben de aşılama yaptıracağım inşallah üniversite hastanesinde. Sorun su ki adet dönemi bayrama denk geldiğinde nasıl bir yol izliyorlar ?
Almanyadan katildigim icin orda nasil olur bilmiyorum canim ama benim adetimde burdaki tatillere gelmisti kendimde mexikada tatildeydim cok kötü denk gelmisti ama ben yinede sansimi deniyim burda ki özel klinige mail etmistim acilde birileri belki nöbetedir diye ve öyleydi sansliydim ki ignelerin recetesini mail olarak bana geri atilar ve planimi sende simdiden doktorunla konus muayne daha sonra yapildi 7. günü

Ay canım benim. İlk aşılamam tutmadı bir ay durup sonraki ay deneriz demişti doktor ve bayrama denk geliyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz
Ah bilsem yardim etmem mi? Zaten üniversite hastaneleri biraz ilgisiz birde bayrama denk gelince nasıl oluyor işleyiş hiç bilemiyorum. Haftaya uğramam gerekiyor hastaneye o zaman bilgi edinmeye çalışacağım.

Zor oluyor gercekten sizin yine iyimis b
Zor oluyor gercekten esim hem asilama günü sabah örnek verdi hemde aksam yine yapmaliydik ve esim gececiydi zor oldu ama yapcak bisey yok o ztn sperm sayisi icin degil vajina akintisi icin önerdi doktor öyle dedi bize yani aman aman sen firsat bul yap biseyler cnm rahat olun gerisi olur

Böyle resmi tatillere denk gelince insan daha stres oluyor

Bakalım canım inşallah istenilen gibi değerlendirebiliriz sizin ki de zor olmuş valla

Amin cnm inşallah karşılığını alırsın doktorun mu aşılamaya geçmeni istedi yoksa sen mi istedin

Anladım cnm teşekkür ederim peki süreç nasıl ilerliyor
Adetinin 2-3-4 gunleri gidiyosun doktora seni muayene ediyo eger kist falan yoksa adetinin 5.gunu klomen basliyo klomeni 5 gun sabah aksam iciyosun sonra doktorun seni tekrar muayene icin cagiriyo yumurta gelismis mi gelismemis mi diye eger gelismisse sana yumurta catlatma ignesi ovitrelle veriyi ve sana diyo ki igneyi su saatte vurdur 36 saat sonra asilama yapcam diyo sende vurduruyosun ve 36 saat sonra asilaman yapiliyo tabi asilamadan once esin ornek veriyo onun islemi tamamlaninca da hemen sana asilama yapiyolar canim benim surecim boyleydi her doktorun farkli oluyo canim

E ben bunu üç aydır yapıyorum zaten . Klomen ve çatlatma iğnesi vurup ilişkiye giriyorduk tek fark doktor spermi enjekte ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…