- 3 Mayıs 2019
- 54
- 30
- 34
-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Insallah öyledir cnm bugünde olursa doktorumu ariyicamYok canım hiç olmadı bende ama olanlar olmus o takılan aletlerden falandır heralde rahim girişini açmak için bi sey takiyo sanırım onu takarken biraz acımıştı benim senin de ondan etkilenmis olabilir canım buyuk bi sey oldugunu sanmam
Yaa kacinci günündedin cnm Insallah bu ay güzel haber aliriz Allahin izniyleBenim asilama yapildigi an basladi 2gun surdu acik kirmizi
canim ben ilkgun ve ertesi gun kanamam oldu asilama sirasinda zedelendi spekumdan sanirim amin canim ins.Yaa kacinci günündedin cnm Insallah bu ay güzel haber aliriz Allahin izniyle
benim bildigim catlatma igne gunu sayilmiyor eger oyle hesaplarsak 15.gunun ve 2.cizgiyi gormek zor degil bence hemen kanver gebesin ins. canimArkadaşlar merhaba grubu sessiz takip edenlerdenim. 20 nisanda çatlatma iğnemi vurdum 22 nisanda aşılamam yapıldı. Yani aşılama günü saymazsak 13.gündeyim. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Sonuç bu sizce durum nedirEki Görüntüle 2265501
Rica ederim canımTamam canim.cok sagol cok tesekkur ederim ❤
Bencede kan ver bu testlerde pek emin olamiyorum benbenim bildigim catlatma igne gunu sayilmiyor eger oyle hesaplarsak 15.gunun ve 2.cizgiyi gormek zor degil bence hemen kanver gebesin ins. canim
Ben aşılama gününüde saydım 14.gun yaptim yani ayni yapmis oluyoruz ve hamileydim sende hamilesin gözün aydın :)Arkadaşlar merhaba grubu sessiz takip edenlerdenim. 20 nisanda çatlatma iğnemi vurdum 22 nisanda aşılamam yapıldı. Yani aşılama günü saymazsak 13.gündeyim. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Sonuç bu sizce durum nedirEki Görüntüle 2265501
Neyse beklemekten baska bisey kalmiyor artin ne yapalimcanim ben ilkgun ve ertesi gun kanamam oldu asilama sirasinda zedelendi spekumdan sanirim amin canim ins.
Aynen ararsın canımInsallah öyledir cnm bugünde olursa doktorumu ariyicam
Benimde 29 nisanda yapildi ikinci asilamam canim bende senin gibi ilk asilamada com belirti yasadim ama bunda hic birsey yok cok garipEvet canim 29 nisanda yapildi bu benim 2. Asilamam ilkinde baya baya gaz siskinlik kasik agrilari hepsini yasiyordum bunda hic birsey yok bende unutuyorum ustune 2 gun once ev boyattik ben unutuyorum esim hatirlatiyor
Canim korkma bak bu benim ikinci asilamam iki asilamamda da ilk iki gun hafif kanamam oldu kafana takma sakin pozitif dusunSlm yeni katiliyorum bende persembe günü asilama islemi yapildi dün hafif silik pembe kanama oldu bugpn biraz daha fazlaydi 3-4 damla eski kan gibi ve cok korkuyorum tecrübesi olan varmi
aynı gün yptk aşılamayı. nasıl geçio cnm günler.Benimde 29 nisanda yapildi ikinci asilamam canim bende senin gibi ilk asilamada com belirti yasadim ama bunda hic birsey yok cok garip
Canım demekki senin yumurtalar zor catliyor benim ki normalde de kendi çatlıyor hatta önceki düşüğüm de klomen kullandım yumurta kontrolüme en son gittiğimde çatlatma iğnesi verecekti doktor baktı aaa dedi yumurtan büyümüş hatta çatlıyor istersen yine verirrim çatlatma iğnesi dedi bende yok dedim zaten ağrım var hissediyorum o zaman hamile kaldım ve 3 gün önceden öğrenmiştim aşırı baş ağrısı ile test yapmıştım neyse canım yani herkesin bünyesi farklı doktorumuz bize göre hareket etmesi gerekiyorIns. Canim gecen aydan catlamayan yumurtam kiste donusmustu dr ara verelim dedi buay icin bende olamazmi ramazan sonrasi yaz tatili sehir disi vs eylule kadar ara vermem gerek dedim israrimla bu ay kistimle beraber klomen kullandim 3cm bu arada 2tane yumurtam olustu sagda ve solda sozde dr asilamadan once bakti catladi dedi ama gecen ayda catladi dedigi kist olarak dondu bana 2catlatma igne sonrasi 50.saatte yapti asilamayi okadar arastirdim herkez 36.saatte yapmis benim dr 50.saattede olur dedi neyse vardir bir hayir dedim cok sorgulamadim asilamanin yapildigi gunle ertesigun hep uzandim sonra yasantima dondum ilk 2gun kanamam oldu sonra kesildi bugun 10.gun 1saat once kasigimdan bacagima kramp tarzi agridan baska hissettigim bir sey yok canim senin kacinci gunun
Maşallah canım pozitifArkadaşlar merhaba grubu sessiz takip edenlerdenim. 20 nisanda çatlatma iğnemi vurdum 22 nisanda aşılamam yapıldı. Yani aşılama günü saymazsak 13.gündeyim. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Sonuç bu sizce durum nedirEki Görüntüle 2265501
Iyi geciyo canim hic bir belirtim yok senin nasil geciyo gunlerinaynı gün yptk aşılamayı. nasıl geçio cnm günler.
benmde bugn hafif kasık ağrım var. yarın çatlatma iğnemı tekrar yapıcam. yapmadan önce kan versem mı dıyorumIyi geciyo canim hic bir belirtim yok senin nasil geciyo gunlerin
Ayni gun asilama olmusuz caniimm pozitiffff gorunuyoorrArkadaşlar merhaba grubu sessiz takip edenlerdenim. 20 nisanda çatlatma iğnemi vurdum 22 nisanda aşılamam yapıldı. Yani aşılama günü saymazsak 13.gündeyim. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Sonuç bu sizce durum nedirEki Görüntüle 2265501