Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen oyle canim sadece spermin almasi gereken yolu kısaltıyo bizde sprem sayisi ve hareletliligi az olunca doktor bize asilama onerdi asilama olmazsa tup bebek ama insallah rabbim ugrastirmaz
İnşallah cnm hiç gerek kalmaz onlara. Bnm bi arkadasım dört yıl boyunca doktorlar olmaz tüp bebek dedi ve tam da tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden oldu sabır ve dua gerek

İnşallah cnm hiç gerek kalmaz onlara. Bnm bi arkadasım dört yıl boyunca doktorlar olmaz tüp bebek dedi ve tam da tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden oldu sabır ve dua gerek
Amin insallah canim benim bi tanidigiminda ayni sekilde oldu tam tup bebek yapicakti kendiliginden oldu hersey rabbimin elindr rabbim ne eylerse guzel eyler

Peki sizdeki sıkıntı ne canim niye olmuyo
Bnm yumurta oluşuyor ama küçük kalıyordu doktor klomenle büyütüp iğne vuruyor suan için bi sıkıntı Yok sadece bekle sabret diyo .rahim filmi bile çektim sıkıntı çıkmadı Ama bn 85 kiloyum muhtemelen kilo etkiliyor ama doktor çoksa dikkate almıyor

Bnm yumurta oluşuyor ama küçük kalıyordu doktor klomenle büyütüp iğne vuruyor suan için bi sıkıntı Yok sadece bekle sabret diyo .rahim filmi bile çektim sıkıntı çıkmadı Ama bn 85 kiloyum muhtemelen kilo etkiliyor ama doktor çoksa dikkate almıyor
Sadece kendim icin degil herkes icin dua ediyorum anladim canim demekki zamani var daha hic bir zaman uzulme umitsilige kapilma insallah rabbim bizleri de sevindircek

Sadece kendim icin degil herkes icin dua ediyorum anladim canim demekki zamani var daha hic bir zaman uzulme umitsilige kapilma insallah rabbim bizleri de sevindircek
Amin cnm amin doktor sabrın varsa iki ay daha klomen ve çatlatma iğnesi kullanalım yoksa aşılamaya geçelim dedi bu ay Bnde bu ay tekrar klomen kullanıcam ayrıca clife macunu siparişi verdim belki onunla birlikte işe yarar

Amin cnm amin doktor sabrın varsa iki ay daha klomen ve çatlatma iğnesi kullanalım yoksa aşılamaya geçelim dedi bu ay Bnde bu ay tekrar klomen kullanıcam ayrıca clife macunu siparişi verdim belki onunla birlikte işe yarar
Niye 2 ay denetip de asilama yapio anlamadim canim yapsin direk asilamayi benim doktorum ilk ay kendi haline birakti baktik olmuyo asilama yaptik bizde demekki her doktor farkli tedavi uyguluyo

Yok stres yapma canim herseyin hayirlisi olacagi varsa zaten olur dedigim gibi ya mail at yada simdiden görüs doktorunla ne yapman gerekiyor hepsinin önlemini al simdiden belki adet olmasin hic gerek bile kalmaz hem iyi düsün :)
Evet ya haklısın keşke gerek kalmasa :)
Baksana bu süreci düşünmekten diğer ihtimal-ne kadar düşük olsa da - aklıma bile gelmiyor. Oysa mucizeler hepimiz için :süslü:

Evet ya haklısın keşke gerek kalmasa :)
Baksana bu süreci düşünmekten diğer ihtimal-ne kadar düşük olsa da - aklıma bile gelmiyor. Oysa mucizeler hepimiz için :süslü:
Bosver kendine müdet vermis oluyorsun bidahki aya odaklaninca daha iyi ewt Allah büyük su mübarek Ramazan ayinda hayirli haberler aliriz hepimiz insallah🥰

Bosver kendine müdet vermis oluyorsun bidahki aya odaklaninca daha iyi ewt Allah büyük su mübarek Ramazan ayinda hayirli haberler aliriz hepimiz insallah🥰
Insallah canımm. Kalbim tüm isteyenlerle beraber. Hastaneye evrakları teslim etmek için gittiğimde soracağım süreç nasıl olacak diye.

[/QUOT
Insallah canımm. Kalbim tüm isteyenlerle beraber. Hastaneye evrakları teslim etmek için gittiğimde soracağım süreç nasıl olacak diye.
ewt aynen öyle yap beni 7. gün muayne etmisti Doktor yeterli demekki

öylemiii üzülme canim lütfen önünüzdeki maclara bakin Allahtan umut keislmez insallah cnm iki hafta var nasil gecicek bilmiyorum artik
Öyle yapıyorum canım, üzülme aşamasını geçtim artık. İnşallah seninki güzel sonuçlanır, bol bol dinlen ve iyi beslen.

X