Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaptim canim dunku gibi ayni siliklikteydi ne yogunlasti ne yok oldu birazdan kan verecegim ins. 11.gun varsa cikar degilmi
Yani hiç bilmiyorum ki canım kişiden kişiye değişir belki 11. Günden sonra kana geçecek ama bakalım değerin çok düşük çıkmazsa bence pozitif olma ihtimali yüksek hadi hayırlısı ❤️🙏

Aşılama olan arkadaşlarım oruç tutabiliriz demi bununla ilgili bilgisi olan var mı? Araştırdım zararı yokmuş ama ne bilim susuzluk etkiler mi acaba
Ayni soruyu bende soruyorum oruc tutabiliriz fakat bu CRINONE JEL kullaniyoruz bunu nasil yapacaz ? Sabah kullanmami soylediler hadi aksam kullanayim ama bu jel gusul abdestini bozar mi hergun gusulmu alacaz 😂😂😂 kafamda deli sorular

Ayni soruyu bende soruyorum oruc tutabiliriz fakat bu CRINONE JEL kullaniyoruz bunu nasil yapacaz ? Sabah kullanmami soylediler hadi aksam kullanayim ama bu jel gusul abdestini bozar mi hergun gusulmu alacaz 😂😂😂 kafamda deli sorular
Canım bende bunu dün merak ettim ve araştırdım orucu bozuyor ama gusül le alakası yok ki bana da sabah dedi ama sonra tabi saati sana kalmış ama hergun aynı saat olsun dedi o yüzden ben akşam iftardan sonrasına denk gelecek şekilde bugün akşam 8 de baslacagim çünkü az değil ben daha dün asilama oldum belli olana kadar 12 gün geçecek Ramazan sonrası tutmak çok zor olacak

Canim korkma bak bu benim ikinci asilamam iki asilamamda da ilk iki gun hafif kanamam oldu kafana takma sakin pozitif dusun
Korkuyorum iste ne yapim iki gpn dinlendim ama dün hamama gittim ilik su kullandim yarim saat kalip ciktim iyi gelmiyor diye bugünde ev sildim agrim sizin hic bi belirtim kanamamda yok bugün cok fazla dinlenmek hareketsizlik de iyi gelmiyormus bakalim artik bugün 4. günümüzdeyiz

Korkuyorum iste ne yapim iki gpn dinlendim ama dün hamama gittim ilik su kullandim yarim saat kalip ciktim iyi gelmiyor diye bugünde ev sildim agrim sizin hic bi belirtim kanamamda yok bugün cok fazla dinlenmek hareketsizlik de iyi gelmiyormus bakalim artik bugün 4. günümüzdeyiz
Hepimiz korkuyoruz canim elimizden geldigi kadar kendimizi cok yormamamiz gerekiyo bugun aksama kadar ayaktaydim belimin sol tarafi kopacak sekilde agriyo simdi hatta bi ara kasigim bile agrimaya basladi dinleneyim diyorum ama dinlenmeye bile vaktim yok su an canim ama napalim artik bekleyip gorecegiz hakkimizda hayirlisi olsun canim

Merhaba kızlar ben yeniyim buralarda bende aşılama tedavisine başlayacağım eşimin ileri hızı düşük bendede pko var tutar mi acaba 😔ilk aşılamam olacak çok heyecanlı ve gerginim Rabbim isteyen herkese şu Mübarek Ramazan ayının hürmetine evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Canim hic heyecan ve stres yapma korkacak bisey yok insallah rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Hepimiz korkuyoruz canim elimizden geldigi kadar kendimizi cok yormamamiz gerekiyo bugun aksama kadar ayaktaydim belimin sol tarafi kopacak sekilde agriyo simdi hatta bi ara kasigim bile agrimaya basladi dinleneyim diyorum ama dinlenmeye bile vaktim yok su an canim ama napalim artik bekleyip gorecegiz hakkimizda hayirlisi olsun canim
Ya okadar cok yorma kendini canim bende islerimi görüyorum ama yorulmadan artik gecsin su iki hafta nasil gecicek

Belki faydam dokunur diye yazıyorum. Bende 2 kez aşılama yaptırdım. İlki tutmadı, ara vermeden ikinciyi yaptırdım tuttu. İkinci aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek. Bende pcos eşimde sperm hareketsizliği vardı. Ben maalesef düşük yaptım. Umarım sizler güzel haberler alırsınız.

Kızlar merhaba, bir sonraki adetimde ben de aşılama yaptıracağım inşallah üniversite hastanesinde. Sorun su ki adet dönemi bayrama denk geldiğinde nasıl bir yol izliyorlar ?

X