- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Ayy duymak bile cok guzel ins. Dedigin gibidir canimbebek tutunmş olblr cnm. genelde tutanlarda bu şekılde yorumlar vrdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy duymak bile cok guzel ins. Dedigin gibidir canimbebek tutunmş olblr cnm. genelde tutanlarda bu şekılde yorumlar vrdı
inş iyi şeyler olck cnm. bende bgn 7. gündeyim ama sonumuz ne olck acabaAyy duymak bile cok guzel ins. Dedigin gibidir canim
Ins. Mubarek ramazani gebe olarak tutarizinş iyi şeyler olck cnm. bende bgn 7. gündeyim ama sonumuz ne olck acaba
amin cnm inş. gzl günler glsn bizeIns. Mubarek ramazani gebe olarak tutariz
Kanama olmusmuydu asilamadan 1-2 gün sonra benim dün cok hafif silik pembe oldu bugünde 3-4 danla kadar kan geldi ve biraz korkuyorum simdi icime süphe düstü yaSaģol canım amin darısı sizlere inşallah umudu kaybetmemek lazımmış ben bugün onu anladım :)
Slm yeni katiliyorum bende persembe günü asilama islemi yapildi dün hafif silik pembe kanama oldu bugpn biraz daha fazlaydi 3-4 damla eski kan gibi ve cok korkuyorum tecrübesi olan varmiIns. Mubarek ramazani gebe olarak tutariz
Yok canım hiç olmadı bende ama olanlar olmus o takılan aletlerden falandır heralde rahim girişini açmak için bi sey takiyo sanırım onu takarken biraz acımıştı benim senin de ondan etkilenmis olabilir canım buyuk bi sey oldugunu sanmamKanama olmusmuydu asilamadan 1-2 gün sonra benim dün cok hafif silik pembe oldu bugünde 3-4 danla kadar kan geldi ve biraz korkuyorum simdi icime süphe düstü ya
Benim asilama yapildigi an basladi 2gun surdu acik kirmiziSlm yeni katiliyorum bende persembe günü asilama islemi yapildi dün hafif silik pembe kanama oldu bugpn biraz daha fazlaydi 3-4 damla eski kan gibi ve cok korkuyorum tecrübesi olan varmi
Aynn canim ilk asilamam da sabah aksamdi recetede aksam iki tane yazmis doktor skintisi kokusu iyyy tiksiniyorum afedersin esim yanima gelmek istesede bulasiyoMerhaba canım benim ilk aşılamam tutmadı banada progesteron fitil verdi sabah akşam bir tane vajinadan alıyodum idrar testi yaptım 12.gün negatif görünce bıraktım aşırı kaşıntı yapıyodu ve çok beyaz akıntım oluyordu.
Ben gata da canim ama olmadi ki herhalde beklenen den 1 hafta once geldi kanamam tutmadi ucretler ne kadar bu ay artk olmaz da bir daha ki ayaBen Başkent hastanesinde yaptırdım canım sen
Aşilama oldugun gunden itibaren 14 gun sonra gelmesi lazimdi eski adet tarihine gore hesapliyosan ona gore hesaplamicaksin canim 1000 tl asilama bi de ilac paralari var ilaclarini aliyosun sonra rapor cikiyo doktor recete yaziyo eczaneye gidiyosun fiyat farkini iade aliyosunBen gata da canim ama olmadi ki herhalde beklenen den 1 hafta once geldi kanamam tutmadi ucretler ne kadar bu ay artk olmaz da bir daha ki aya
22 sinde asilama oldm canim 6 sinda gelmeliydi 30u aksamindan beri ugrasiyorum. Bana rapor cikmaz yani 2000 i gozden cikarayim tesekkur ederim. Daha bi de bu kanamanin ustune asil regl gelirse su an hcg yukselmedgi icin oyle kabul etti rabbim bilir birde orayi denerimAşilama oldugun gunden itibaren 14 gun sonra gelmesi lazimdi eski adet tarihine gore hesapliyosan ona gore hesaplamicaksin canim 1000 tl asilama bi de ilac paralari var ilaclarini aliyosun sonra rapor cikiyo doktor recete yaziyo eczaneye gidiyosun fiyat farkini iade aliyosun
Senin bu kadar erken gelmesinin sebebi neymis canim 30undan beri kanama mi oluyo cunku garip baya erken gebelik olmasın sakın belki yukselebilir hcg en son ne zaman ölçtürdun ve kaçtı.Bu arada neden rapor cikmiyo sana eger cikmazsa 2000 bine yakin olur heralde ilac dozlarina bagli ben raporsuz toplamda 1700 falan verdim 200 iade oldu cok bi sey degil22 sinde asilama oldm canim 6 sinda gelmeliydi 30u aksamindan beri ugrasiyorum. Bana rapor cikmaz yani 2000 i gozden cikarayim tesekkur ederim. Daha bi de bu kanamanin ustune asil regl gelirse su an hcg yukselmedgi icin oyle kabul etti rabbim bilir birde orayi denerim
Bakti ultrasonda ilk regl degil dedi hcg istedi 2.78 cikti persembe gttm .smdi bi kahve bi pembe geliyor. Sonuc negatif ciktigi icin progestani da biraktirdi. Sancim da basladi ztn umudum yok yani. Benim 2. Cocuk olacak o yuzden karsilamiyor canimSenin bu kadar erken gelmesinin sebebi neymis canim 30undan beri kanama mi oluyo cunku garip baya erken gebelik olmasın sakın belki yukselebilir hcg en son ne zaman ölçtürdun ve kaçtı.Bu arada neden rapor cikmiyo sana eger cikmazsa 2000 bine yakin olur heralde ilac dozlarina bagli ben raporsuz toplamda 1700 falan verdim 200 iade oldu cok bi sey degil
Ben progestan hic kullanmadim belki de gebelik oldu ama tutunamadi hayirlisi olsun sen 6sinda regl olmazsan bi daha test yap bence belli mi olurBakti ultrasonda ilk regl degil dedi hcg istedi 2.78 cikti persembe gttm .smdi bi kahve bi pembe geliyor. Sonuc negatif ciktigi icin progestani da biraktirdi. Sancim da basladi ztn umudum yok yani. Benim 2. Cocuk olacak o yuzden karsilamiyor canim
Oyle yapicam canim her harukarda aldim randevunda bakalim.iyisi olsun ztn yarin gelmesi lazm onerdigin bir doktor var miBen progestan hic kullanmadim belki de gebelik oldu ama tutunamadi hayirlisi olsun sen 6sinda regl olmazsan bi daha test yap bence belli mi olur
Ben başkentte göğşen önalana gittim cok ilgili degil ama yoğun ondan sanırım çok sakin onun sakinliği sana da yansıyo cok rahat kolay ve hızli oldu benim butun işlemlerim nokta atışı yapiyo diyebilirim bi de hulusi zeyneloglu var ona da cok iyi diyolar ikisi de profosör ama o goğsen hocadan daha yogun ben o yuzden ona gitmemistim odalari karsilikli zaten gercekten de cok yoğun ama işini iyi yapıyo her ikisi de başka da doktor bilmiyorum canımOyle yapicam canim her harukarda aldim randevunda bakalim.iyisi olsun ztn yarin gelmesi lazm onerdigin bir doktor var mi
Tamam canim.cok sagol cok tesekkur ederim ❤Ben başkentte göğşen önalana gittim cok ilgili degil ama yoğun ondan sanırım çok sakin onun sakinliği sana da yansıyo cok rahat kolay ve hızli oldu benim butun işlemlerim nokta atışı yapiyo diyebilirim bi de hulusi zeyneloglu var ona da cok iyi diyolar ikisi de profosör ama o goğsen hocadan daha yogun ben o yuzden ona gitmemistim odalari karsilikli zaten gercekten de cok yoğun ama işini iyi yapıyo her ikisi de başka da doktor bilmiyorum canım
Evet canım iç tarafta eriyince tutkal gibi oluyor nelere katlandı bu yürek buna da katlanır elbet şarkısı dillendirerek konu kapatıyoruz :)Aynn canim ilk asilamam da sabah aksamdi recetede aksam iki tane yazmis doktor skintisi kokusu iyyy tiksiniyorum afedersin esim yanima gelmek istesede bulasiyo