Aşılama yaptıranlar yardım

Gonal f ile daha kaliteli yumurta oluşuyormuş sanırım

Ben 450 lik 1 kutu birde 300 lük kutu bitirdim. 3 yumurtal var biri 18 mm biri 15 mm biri daha kücük 11 mm yarın gece 12 de catlatma iğnesini yapıcam.
Sen az kullanmışsın canım ben 3 tane gonalf 900 bitirdim bugün kontrolde 17mmdi 2 tane yumurta vardı ama doktorum bu boyut yetmez dedi aşılama yapamam bu kadarken dedi bugün tekrar iğne aldım ve 900 ünite yaptım bakalım yarın ne olacak durum

Selam bende ilk aşılamada tutanlardanım.Geceleri emzirirken forumları geziyorum ve her bu konuyu gördüğüm yerede yazıyorum şans her zaman az da olsa . Ben femara ve ovitrelle kullandım.Eşimin spermleri yıkandı aşılama yapıldı.Aşılamanın ertesi günü ve sonraki günü ilişki önerdi o kadar.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkesin olsun umut her zaman olmalı,hersey doğru zamanda geliyor

Çok sağol canım darısı başımıza inşallah tabikide her zaman umut var aşılama boşuna yazan çok var onları görünce sinir oluyorum boşuna diye bir şey yok bence

Ben 450 lik 1 kutu birde 300 lük kutu bitirdim. 3 yumurtal var biri 18 mm biri 15 mm biri daha kücük 11 mm yarın gece 12 de catlatma iğnesini yapıcam.
Bende bugün kontrole gittim 2 yumurta 19mm olmuş 1 taneside 17mm bu akşam çatlatma iğnesi yapıcam saat 10da pazartesi de aşılama olucak bakalım hayırlısı

Bende bugün kontrole gittim 2 yumurta 19mm olmuş 1 taneside 17mm bu akşam çatlatma iğnesi yapıcam saat 10da pazartesi de aşılama olucak bakalım hayırlısı
Bende çatlatma iğnemi yaptım pazartesi 16:15 te aşılama olacak. Bu süreci beraber bekliycez desene 4. Aşılamam ama yine aynı bekleme heyecanı sarıyor

Bende çatlatma iğnemi yaptım pazartesi 16:15 te aşılama olacak. Bu süreci beraber bekliycez desene 4. Aşılamam ama yine aynı bekleme heyecanı sarıyor
Ay evet canım benimde pazartesi sabah 10da ilk olucağı için heyecanlıyım bakalım beraber bekleyelim

4 kere neden yaptırdın canım tüp bebeğe geçmedin maliyet olarakta çok gitmiyor mu böyle
Ben ücret ödemiyorum ne aşılamaya ne muayeneye nede ilaclara. Daha öncede yazmıstım yurtıdısında yaaıyorum canım burda 6 aşılama şartı var. Doğal gebelikten yanalar ciddi bir problem yoksa. O yüzden 6 tane aşılama yaptırmam lazım. Türkiyede tüp bebeğe basladım aslında ama transfer aşaması yarın kaldı. 2 dondurulmıs embriyo var. Fırsat bulduğum zaman transfer icin gidicem. Kendi adıma söylüyorum aşılamadan birşey olcağını beklemiyorum cünkü bu 4. Yaptırısım sadece 6 yı tamamlamak icin uğrasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…