Aşılama yaptıranlar yardım

İşte sorun şu ki iğnemin son dozuydu bugün 900lük gonalf bitti 5 günde
Canım doktor ultrasonla kontrol ediyor kanlara falan bakıyor ya kişiye göre doz değişiyor. Doktor senin yumurta durumuna göre sonrada yumurtanın gelişimine göre doz belirliyor. Bu kişiden kişiye değişiyor. Senin yumurtaların daha dirençli olabilir. Doktor ona göre doz cıkartıp indirir. Yeni ilac aldurabilir.

Canım doktor ultrasonla kontrol ediyor kanlara falan bakıyor ya kişiye göre doz değişiyor. Doktor senin yumurta durumuna göre sonrada yumurtanın gelişimine göre doz belirliyor. Bu kişiden kişiye değişiyor. Senin yumurtaların daha dirençli olabilir. Doktor ona göre doz cıkartıp indirir. Yeni ilac aldurabilir.
Evet yeni ilaca da ihtiyaç olabilir onun yerine mesela beklesek 1-2 gün gelişmez mi kendiliğinden

Doktorun uygun gördüğü dozu hormonlarına ve yumurtalarının tepkisine göre öneriyor, azı çoğu yok ki bu durumun canım. Onun vücudu 450ye tepki verir seninki 37.5 a.
Evet çok garip gerçekten ben sanki beklesek zaten kendiliğinden gelişicek niye bu kadar zorluyoruz diye düşündüm de o yüzden

Anladım canım çok garip bi süreç gerçekten
Aynen canım ama moral bozmak yok cünkü uzun bir yol bizide bizden başka kimse anlamaz. Sabredicez ne gerekiyorsa onu yapıcaz. Bak ben 4. Aşılamayı yaptırıyorum. Bu seferki daha farklı oldu biri diğerini tutmuyor bile. İnşallah sonu güzel olur. Aklına takılan birsey olursada sor bana elimden geleni yaparım

Aynen canım ama moral bozmak yok cünkü uzun bir yol bizide bizden başka kimse anlamaz. Sabredicez ne gerekiyorsa onu yapıcaz. Bak ben 4. Aşılamayı yaptırıyorum. Bu seferki daha farklı oldu biri diğerini tutmuyor bile. İnşallah sonu güzel olur. Aklına takılan birsey olursada sor bana elimden geleni yaparım
Çok sağol canım allah razı olsun umarım bu ay güzel haber almak nasip olur bizede

Yumurta geliştirmek için iğne mi kullanmıştın canım
Yok iğne de denedim olmadı hapla devam ettim. Kontrol günümde yumurtam 17 olmuştu ve çatlamıştı. O gün doktor hemen aşılama yapalım dedi. Çok şükür tuttu. Aşılamadan 9 gün sonra idrar testinde silik çıktı

Ben de dün aşılama yaptırdım sonucu nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Idrar sıkışıkken işlem yaptılar ondan mı bilmiyorum dün idrar yaparken zorlandım afedersiniz. Bugün de idrar sıkıştıkça sancı giriyor yürürken de altlara doğru bir baskı oluyor eklemlerim ağrıyor göğüslerim acıyor bu ilaçların yan etkisi sanırım

Bende aynı dertten muzdaribim benimde gelişmemiş toplamda 600 doz vurdum bugün kontrolde henüz tam gelişmemiş bugünde 300 vurdum ve iğnem bitti yarında kontrole gidicem gelişmemişse tekrar iğne yazıcak ama iğne çok pahalı siz ne kadar kullandınız gonalf ben ilk defa kullanıyorum da doktor neden bu kadar erken gelişmesini istiyor anlamadım daha 7.günüm bugün beklesek gelişir yani aslında ama anlamadım
ben 450 idi ama 50 başladım sonra 75 ile bitirdik bugün 8 günüm ama ağrılarım çok oluyor arada anlamadım tuttu tutmadı benimde ilk alışamam inşallah Allah hepimize kısmet eder

Birşey soracam bide aşılamadan sonra iğne ve fitil kullanıyor musunuz benim doktorum günde 50 mg progestan iğne ve fitili sabah akşam kullan dedi

Ben de dün aşılama yaptırdım sonucu nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Idrar sıkışıkken işlem yaptılar ondan mı bilmiyorum dün idrar yaparken zorlandım afedersiniz. Bugün de idrar sıkıştıkça sancı giriyor yürürken de altlara doğru bir baskı oluyor eklemlerim ağrıyor göğüslerim acıyor bu ilaçların yan etkisi sanırım
Şimdiden inşallah güzel haberler alırsın diyeyim. Bekleme süreci cok heyecanlı oluyor tadını cıkar kendini fazla yorma yükseğe uzanma ani hareket yapma. Ben 3 aşılamamda da farklı belirtiler yaşadım. Ücüde tutmadı. O yüzden vücudunda belirti arama. İlaclar hormon ilacları olduğu icin bircok etkisi var. Birde catlatma iğnesinde hcg hormonu olduğu icin hamilelik belirtileri yaşanabiliyor. Hamilelik testleri pozitif cıkıyor. Catlatma iğnesinin etkiside fazla yani

ben 450 idi ama 50 başladım sonra 75 ile bitirdik bugün 8 günüm ama ağrılarım çok oluyor arada anlamadım tuttu tutmadı benimde ilk alışamam inşallah Allah hepimize kısmet eder
Sana çok düşük doz vermiş mesela bana günlük 300 yaptırdı çok değişik ya

Sana çok düşük doz vermiş mesela bana günlük 300 yaptırdı çok değişik ya
benim güzel gelişti maşallah ama ben iki gün iğneyi boşa yaptım o yüzden dozu 75 yaptı çok şükürki yumurta durdu büyümesi sadece daha kötü birşey olmadı şimdi de 15 günü bekliyorum test için inşallah Allah hepimize güzel haberler kısmet eder

Merhaba bende bu ay aşılama yapacağım adetimin 3. Günü sabah akşam letu ve saat 18.00 da gonalf 450 0,75 ml kullanıyorum bu ilk aşılamam olacak ilk aşılama da pozitifi gören var mı acaba ?

Merhaba bende bu ay aşılama yapacağım adetimin 3. Günü sabah akşam letu ve saat 18.00 da gonalf 450 0,75 ml kullanıyorum bu ilk aşılamam olacak ilk aşılama da pozitifi gören var mı acaba ?
Herhangi bi rahatsızlığın var mı peki yumurta büyümesiyle ilgili cünkü letu da yumurta büyütücü gonal f te ikisini aynı anda neden kullandırttılar onu anlayamadım. İlk aşılaması tutan arkadaşlarımız var başka bi grupta. %15 lik bi şans aşılama.

X