- 3 Eylül 2023
- 1.096
- 865
- 30
Tüp bebek denediniz mi pekiAşağı yukarı aynı sadece yumurtaya ulaşmaya daha kolay olsun diye bende 3kez denedim olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek denediniz mi pekiAşağı yukarı aynı sadece yumurtaya ulaşmaya daha kolay olsun diye bende 3kez denedim olmadı
Ay doğru canım unutmuşum hayırlısı olur inşallah öyle düşünme ben umutluyum olucak allahım nasip edicek inşallahBen ücret ödemiyorum ne aşılamaya ne muayeneye nede ilaclara. Daha öncede yazmıstım yurtıdısında yaaıyorum canım burda 6 aşılama şartı var. Doğal gebelikten yanalar ciddi bir problem yoksa. O yüzden 6 tane aşılama yaptırmam lazım. Türkiyede tüp bebeğe basladım aslında ama transfer aşaması yarın kaldı. 2 dondurulmıs embriyo var. Fırsat bulduğum zaman transfer icin gidicem. Kendi adıma söylüyorum aşılamadan birşey olcağını beklemiyorum cünkü bu 4. Yaptırısım sadece 6 yı tamamlamak icin uğrasıyorum
Senin ilk yaptırısın canım inşallah en güzel şekilde olur. Tutma ihtimali tabii ki var ama benim 4. Yani o yüzden pek umudum yokAy doğru canım unutmuşum hayırlısı olur inşallah öyle düşünme ben umutluyum olucak allahım nasip edicek inşallah
Sende haklısın canım neden olmadığıyla alakalı bişi diyolar mıSenin ilk yaptırısın canım inşallah en güzel şekilde olur. Tutma ihtimali tabii ki var ama benim 4. Yani o yüzden pek umudum yok
Östrojen düşüklüğüne bağlı pcos var yumurta büyüme de ve çatlama da sorun yaşıyorum bana da ikisi aynı anda çok geldi ama doktor öyle uygun gördüğü için bişey diyemedim birde 75 ölçüyle kullanmama rağmen iğnem arttı bugün son kez iğneyi yapmam gerekiyordu ve bitmesi gerekiyordu ama 150 ml arttı onu anlayamadımHerhangi bi rahatsızlığın var mı peki yumurta büyümesiyle ilgili cünkü letu da yumurta büyütücü gonal f te ikisini aynı anda neden kullandırttılar onu anlayamadım. İlk aşılaması tutan arkadaşlarımız var başka bi grupta. %15 lik bi şans aşılama
Canım hiç korkma ben gonalf 900ünite bi kerede vuruldum yani doktor ayarlıyor onu için rahat olsunÖstrojen düşüklüğüne bağlı pcos var yumurta büyüme de ve çatlama da sorun yaşıyorum bana da ikisi aynı anda çok geldi ama doktor öyle uygun gördüğü için bişey diyemedim birde 75 ölçüyle kullanmama rağmen iğnem arttı bugün son kez iğneyi yapmam gerekiyordu ve bitmesi gerekiyordu ama 150 ml arttı onu anlayamadım
Yarın kontrolüm var ona göre aşılama tarihi verilecek inşallah bu ilk ve son olur hepimiz için bu ay son olsun inşallahCanım hiç korkma ben gonalf 900ünite bi kerede vuruldum yani doktor ayarlıyor onu için rahat olsun
Yok daha maddi gücüm yok şuan onun için 150 gider en azTüp bebek denediniz mi peki
Bende de pcos var. Yumurta büyüklüğü henüz istenilen gibi değilse o yüzden artırmıştır. İnşallah güzel sonuclar alırsınÖstrojen düşüklüğüne bağlı pcos var yumurta büyüme de ve çatlama da sorun yaşıyorum bana da ikisi aynı anda çok geldi ama doktor öyle uygun gördüğü için bişey diyemedim birde 75 ölçüyle kullanmama rağmen iğnem arttı bugün son kez iğneyi yapmam gerekiyordu ve bitmesi gerekiyordu ama 150 ml arttı onu anlayamadım
100 bini gözden cıkarmak lazım tüp bebek icin zorlu bir sürec inşallah ona gerek kalmadan hepimiz hamile oluruzYok daha maddi gücüm yok şuan onun için 150 gider en az
Aynen öyle ama maalesef bazı insanlar da doğal oluşmuyor olmuyorsa da çok zorlamaya gerek yok bence direk tüpe gidilmeli100 bini gözden cıkarmak lazım tüp bebek icin zorlu bir sürec inşallah ona gerek kalmadan hepimiz hamile oluruz
Sizin rahatsızlığınız ne pkomu100 bini gözden cıkarmak lazım tüp bebek icin zorlu bir sürec inşallah ona gerek kalmadan hepimiz hamile oluruz
Orası öyle tabii ama maddi olarakta manevi olarakta yıpratıcı bir sürec. Benim zaten türkiyede tüp bebek icin donmus 2 embriyom var gittiğim zaman transfer olucam inşallah. Bana türkiyede pcos dediler kanlarım falan iyi ama adetlerimde son zamanlarda sıkıntı olusmaya başladı. Birde ultrason görüntüsünde. Burda ki doktorumda buna pco diyemeyiz evet yumurta fazlalığı var ama pco diyecek kadar değil dediler. Bekliyorum bakalım. Bugün aşılama icin gidicem buda tutmazsa 2 tane aşılama daha olmam lazım burda tüp bebeğe gecmem icin. Hiç değilse onları tamamlarım. Sonra türkiyeye giderim orda transfer olurum. Tutmazsa burda tüp bebeğe başlarım.Aynen öyle ama maalesef bazı insanlar da doğal oluşmuyor olmuyorsa da çok zorlamaya gerek yok bence direk tüpe gidilmeli
Nerde yaşıyorsunuz çoğu kişide kibrisa gitmek peşinde açıkçası tyrkiyenin istanbul ankara dışında çok iyi değil doye biliyorum.tup bebekteOrası öyle tabii ama maddi olarakta manevi olarakta yıpratıcı bir sürec. Benim zaten türkiyede tüp bebek icin donmus 2 embriyom var gittiğim zaman transfer olucam inşallah. Bana türkiyede pcos dediler kanlarım falan iyi ama adetlerimde son zamanlarda sıkıntı olusmaya başladı. Birde ultrason görüntüsünde. Burda ki doktorumda buna pco diyemeyiz evet yumurta fazlalığı var ama pco diyecek kadar değil dediler. Bekliyorum bakalım. Bugün aşılama icin gidicem buda tutmazsa 2 tane aşılama daha olmam lazım burda tüp bebeğe gecmem icin. Hiç değilse onları tamamlarım. Sonra türkiyeye giderim orda transfer olurum. Tutmazsa burda tüp bebeğe başlarım.
Bende bugün oldum aşılamamı beklediğimden daha ağrısız geçti kasık ağrısı oldu sadece doktorumda başarılı geçtiğini söyledi sperm sayısıda oldukça iyiydi artık dua edip bekliycez günümüzü bakalım umudum yüksekOrası öyle tabii ama maddi olarakta manevi olarakta yıpratıcı bir sürec. Benim zaten türkiyede tüp bebek icin donmus 2 embriyom var gittiğim zaman transfer olucam inşallah. Bana türkiyede pcos dediler kanlarım falan iyi ama adetlerimde son zamanlarda sıkıntı olusmaya başladı. Birde ultrason görüntüsünde. Burda ki doktorumda buna pco diyemeyiz evet yumurta fazlalığı var ama pco diyecek kadar değil dediler. Bekliyorum bakalım. Bugün aşılama icin gidicem buda tutmazsa 2 tane aşılama daha olmam lazım burda tüp bebeğe gecmem icin. Hiç değilse onları tamamlarım. Sonra türkiyeye giderim orda transfer olurum. Tutmazsa burda tüp bebeğe başlarım.
Hayırlısı olsun canım insalah gönlümüzce olurBende bugün oldum aşılamamı beklediğimden daha ağrısız geçti kasık ağrısı oldu sadece doktorumda başarılı geçtiğini söyledi sperm sayısıda oldukça iyiydi artık dua edip bekliycez günümüzü bakalım umudum yüksek
Hayırlı olsun canım bende şimdi oldum cıktım. İnşallah hayırlısıyla bebişin sana tutunur. Burda yeni kural cıkmıs artık yatırmıyorlar hemen yapıp indiriyorlar.Bende bugün oldum aşılamamı beklediğimden daha ağrısız geçti kasık ağrısı oldu sadece doktorumda başarılı geçtiğini söyledi sperm sayısıda oldukça iyiydi artık dua edip bekliycez günümüzü bakalım umudum yüksek
Sperm sayısı kactı söyledi mi pekiBende bugün oldum aşılamamı beklediğimden daha ağrısız geçti kasık ağrısı oldu sadece doktorumda başarılı geçtiğini söyledi sperm sayısıda oldukça iyiydi artık dua edip bekliycez günümüzü bakalım umudum yüksek
Ben hollanda dq yaşıyorum. Tüp bebeği kayseri mustafa taşta başlamıstım iyi bir doktor ve iyi tecrübede olduğunu düsünüyorum. Umarım en kısa zamanda gidip transfer olabilirimNerde yaşıyorsunuz çoğu kişide kibrisa gitmek peşinde açıkçası tyrkiyenin istanbul ankara dışında çok iyi değil doye biliyorum.tup bebekte
Aa benim işlem 10dk falan sürdü 20dk da ayaklarımı indirtmeden yatırdı canım inşallah ikimizinkide tutunur çok pozitifim bu kez doktorum da başarılı geçtiğini söylediHayırlı olsun canım bende şimdi oldum cıktım. İnşallah hayırlısıyla bebişin sana tutunur. Burda yeni kural cıkmıs artık yatırmıyorlar hemen yapıp indiriyorlar.