Aşılama yaptıranlar yardım

Aa benim işlem 10dk falan sürdü 20dk da ayaklarımı indirtmeden yatırdı canım inşallah ikimizinkide tutunur çok pozitifim bu kez doktorum da başarılı geçtiğini söyledi
Normalde benim 3 aşılamamda öyleydi ama yeni kural cıkmıs bu sefer bitti hemen kaldırdılar

Şans nasip işi bu pco da aşılama pek önermiyorlar ama denemek bişey kaybettirmez şansdır bakarsın tutar İnositol omega 3 d vitamini ile bol vitaminli beslenerek desteklemek lazım gerisi takdiri ilahi

Merhaba pcoluyum bende tüp bebekteki doktorunuz doğru demiş benim doktorumda % 70 oran vermişti gerçekçi bir oran olduğunu söylemişti inanıyorum da henüz bişey yaptırmadık ama daha rahim filmi felan var çekilmem gereken.. sizin durumunuz nasıl ne yaptınız?

Canım ben gecen hafta rahim filmi cektirdim iki tüpümde acık bir problemim yok. Gecen sene türkiyede kayseri mustafa taş hocaya gittik pcos var dedi o gün başladık tüp bebeğe 8 yumurtam toplandı daha sonrası 2 yumurta 5. Güne ulaştı donduruldu. Transfer aşamasında ilaclar bana ağır geldi transferim iptal edildi. Geri döndüm bu sürec icinde de daha türkiyeye gitmek nasip olmadı. Vakit kaybetmiyim burda da başlayalım dedik. İlk aşama aşılama 6 tane aşılama şartı var benim bugün 4. Aşılamam yapıldı.

Allah allah normalde çok iyiymiş aslında neden yıkamadan sonra öyle ki yıkamadan sonra en az 5 milyon olmasını istiyolarmış aşılamanın başarılı olması için sanırım
Aynen bende öyle biliyorum ama 4 aşılamada da hic 5 milyonu göremedik. Bundan bir öncekide 2.6 ydı

Şans nasip işi bu pco da aşılama pek önermiyorlar ama denemek bişey kaybettirmez şansdır bakarsın tutar İnositol omega 3 d vitamini ile bol vitaminli beslenerek desteklemek lazım gerisi takdiri ilahi
Pcos ile aşılama yapıp çok tutan insan var pcosta aşılama öneriyolar ayrıca neden negatif olarak bakıyorsunuz aşılamaya bu kadar anlamıyorum rabbim ol derse her türlü olur ayrıca ihtimali yükselten bir sürü ayrıntı var herkeste aynı oran olmuyor bence her zaman her işlemde ilk başta umutlu olmak gerek

E
Ben hollanda dq yaşıyorum. Tüp bebeği kayseri mustafa taşta başlamıstım iyi bir doktor ve iyi tecrübede olduğunu düsünüyorum. Umarım en kısa zamanda gidip transfer olabilirim
Evet t biliyorum o doktoru ben WhatsApp dan yazmistim sıkıntımı şehir dışında yim diye hiç yardımcı olmadılar

Canım aşılama sonrasında çay tüketimine dikkat ettin mi yeşil çay,papatya çayı falan bi zararı var mı biliyor musun
Ben normalde ne bitki cayı ne cay nede kahve icmiyorum. Tüp bebekte de icinilmiyor ama aşılamada herhangi bir yasak yokta yinede dikkat edilmesi lazım bir etkisi var mıdır hiç bilmiyorum. Avokado falan yiyorumda cayı hiç içmediğim icin arastırmqdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…