Evet canım sonucu verdiler ekledimSperm sayısı kactı söyledi mi peki
Normalde benim 3 aşılamamda öyleydi ama yeni kural cıkmıs bu sefer bitti hemen kaldırdılarAa benim işlem 10dk falan sürdü 20dk da ayaklarımı indirtmeden yatırdı canım inşallah ikimizinkide tutunur çok pozitifim bu kez doktorum da başarılı geçtiğini söyledi
Sonuc cok iyi canım bizimki 1.4 milyonEvet canım sonucu verdiler ekledim
Nasıl yani canım 5 milyonun altında mıSonuc cok iyi canım bizimki 1.4 milyon
Varikosel mi var acaba eşiniz de benimkinin de az sayısıSonuc cok iyi canım bizimki 1.4 milyon
Merhaba pcoluyum bende tüp bebekteki doktorunuz doğru demiş benim doktorumda % 70 oran vermişti gerçekçi bir oran olduğunu söylemişti inanıyorum da henüz bişey yaptırmadık ama daha rahim filmi felan var çekilmem gereken.. sizin durumunuz nasıl ne yaptınız?Aşılama yüzde %15 başarı elde ediyor. Pcoslular icin mesela ne zaman yumurtladığımızı biliyoruz. Tüp bebeğe gittiğimde doktor pcosta %70 şans oranı vermişti. Aşılama doğal gebelik gibi bir müdahale yok aslında sadece yumurtlama günümüz planlanıyor ve yumurtanın yakınına sperm enjekte ediliyor. Aşılamada da mesela gün aşırı ilişki olsun diyorlar. Kendin ilac ve çatlatma iğnesiyle denediğin zaman ki gibi aslında tek iyi yönü spermlerin yıkanıp en iyilerinin secilmesi. Bizde 5 milyon altıydı hep burdaki doktor spermlerde sorun yok iyi falan dedi. Türkiyede bi doktora sordum aşılamayla uğrasma tüp bebeğe gec dedi.
Normalde 68 milyon ama yıkama sonrası 1.4 milyonNasıl yani canım 5 milyonun altında mı
Türkiyede gecen sene muayene olmustu cıkmamıstı birsey normal sperm sayısı 68 milyon ama yıkama sonrası 1.4 e düşmüşVarikosel mi var acaba eşiniz de benimkinin de az sayısı
Allah allah normalde çok iyiymiş aslında neden yıkamadan sonra öyle ki yıkamadan sonra en az 5 milyon olmasını istiyolarmış aşılamanın başarılı olması için sanırımNormalde 68 milyon ama yıkama sonrası 1.4 milyon
Canım ben gecen hafta rahim filmi cektirdim iki tüpümde acık bir problemim yok. Gecen sene türkiyede kayseri mustafa taş hocaya gittik pcos var dedi o gün başladık tüp bebeğe 8 yumurtam toplandı daha sonrası 2 yumurta 5. Güne ulaştı donduruldu. Transfer aşamasında ilaclar bana ağır geldi transferim iptal edildi. Geri döndüm bu sürec icinde de daha türkiyeye gitmek nasip olmadı. Vakit kaybetmiyim burda da başlayalım dedik. İlk aşama aşılama 6 tane aşılama şartı var benim bugün 4. Aşılamam yapıldı.Merhaba pcoluyum bende tüp bebekteki doktorunuz doğru demiş benim doktorumda % 70 oran vermişti gerçekçi bir oran olduğunu söylemişti inanıyorum da henüz bişey yaptırmadık ama daha rahim filmi felan var çekilmem gereken.. sizin durumunuz nasıl ne yaptınız?
Aynen bende öyle biliyorum ama 4 aşılamada da hic 5 milyonu göremedik. Bundan bir öncekide 2.6 ydıAllah allah normalde çok iyiymiş aslında neden yıkamadan sonra öyle ki yıkamadan sonra en az 5 milyon olmasını istiyolarmış aşılamanın başarılı olması için sanırım
Pcos ile aşılama yapıp çok tutan insan var pcosta aşılama öneriyolar ayrıca neden negatif olarak bakıyorsunuz aşılamaya bu kadar anlamıyorum rabbim ol derse her türlü olur ayrıca ihtimali yükselten bir sürü ayrıntı var herkeste aynı oran olmuyor bence her zaman her işlemde ilk başta umutlu olmak gerekŞans nasip işi bu pco da aşılama pek önermiyorlar ama denemek bişey kaybettirmez şansdır bakarsın tutar İnositol omega 3 d vitamini ile bol vitaminli beslenerek desteklemek lazım gerisi takdiri ilahi
Değişikmiş canım peki üroloji doktoruna falan danışmadınız mı neden böyle oluyor acaba bir şey demiyorlar mıAynen bende öyle biliyorum ama 4 aşılamada da hic 5 milyonu göremedik. Bundan bir öncekide 2.6 ydı
Evet t biliyorum o doktoru ben WhatsApp dan yazmistim sıkıntımı şehir dışında yim diye hiç yardımcı olmadılarBen hollanda dq yaşıyorum. Tüp bebeği kayseri mustafa taşta başlamıstım iyi bir doktor ve iyi tecrübede olduğunu düsünüyorum. Umarım en kısa zamanda gidip transfer olabilirim
Canım aşılama sonrasında çay tüketimine dikkat ettin mi yeşil çay,papatya çayı falan bi zararı var mı biliyor musunAynen bende öyle biliyorum ama 4 aşılamada da hic 5 milyonu göremedik. Bundan bir öncekide 2.6 ydı
Ben normalde ne bitki cayı ne cay nede kahve icmiyorum. Tüp bebekte de icinilmiyor ama aşılamada herhangi bir yasak yokta yinede dikkat edilmesi lazım bir etkisi var mıdır hiç bilmiyorum. Avokado falan yiyorumda cayı hiç içmediğim icin arastırmqdımCanım aşılama sonrasında çay tüketimine dikkat ettin mi yeşil çay,papatya çayı falan bi zararı var mı biliyor musun
Ben ne zaman yazsam cevap alıyorum. İnstagram yazınca bile cevap alıyorum. Cok hastaları var aşırı yoğun calısıyorlar.E
Evet t biliyorum o doktoru ben WhatsApp dan yazmistim sıkıntımı şehir dışında yim diye hiç yardımcı olmadılar
Yeşil çayı bende merak ediyorumCanım aşılama sonrasında çay tüketimine dikkat ettin mi yeşil çay,papatya çayı falan bi zararı var mı biliyor musun
Ben ne zaman yazsam cevap alıyorum. İnstagram yazınca bile cevap alıyorum. Cok hastaları var aşırı yoğun calısıyorlar.