Aşılama yaptıranlar yardım

Ay doğru canım unutmuşum hayırlısı olur inşallah öyle düşünme ben umutluyum olucak allahım nasip edicek inşallah

Östrojen düşüklüğüne bağlı pcos var yumurta büyüme de ve çatlama da sorun yaşıyorum bana da ikisi aynı anda çok geldi ama doktor öyle uygun gördüğü için bişey diyemedim birde 75 ölçüyle kullanmama rağmen iğnem arttı bugün son kez iğneyi yapmam gerekiyordu ve bitmesi gerekiyordu ama 150 ml arttı onu anlayamadım

Canım hiç korkma ben gonalf 900ünite bi kerede vuruldum yani doktor ayarlıyor onu için rahat olsun

Bende de pcos var. Yumurta büyüklüğü henüz istenilen gibi değilse o yüzden artırmıştır. İnşallah güzel sonuclar alırsın

100 bini gözden cıkarmak lazım tüp bebek icin zorlu bir sürec inşallah ona gerek kalmadan hepimiz hamile oluruz
Aynen öyle ama maalesef bazı insanlar da doğal oluşmuyor olmuyorsa da çok zorlamaya gerek yok bence direk tüpe gidilmeli

Aynen öyle ama maalesef bazı insanlar da doğal oluşmuyor olmuyorsa da çok zorlamaya gerek yok bence direk tüpe gidilmeli
Orası öyle tabii ama maddi olarakta manevi olarakta yıpratıcı bir sürec. Benim zaten türkiyede tüp bebek icin donmus 2 embriyom var gittiğim zaman transfer olucam inşallah. Bana türkiyede pcos dediler kanlarım falan iyi ama adetlerimde son zamanlarda sıkıntı olusmaya başladı. Birde ultrason görüntüsünde. Burda ki doktorumda buna pco diyemeyiz evet yumurta fazlalığı var ama pco diyecek kadar değil dediler. Bekliyorum bakalım. Bugün aşılama icin gidicem buda tutmazsa 2 tane aşılama daha olmam lazım burda tüp bebeğe gecmem icin. Hiç değilse onları tamamlarım. Sonra türkiyeye giderim orda transfer olurum. Tutmazsa burda tüp bebeğe başlarım.

Nerde yaşıyorsunuz çoğu kişide kibrisa gitmek peşinde açıkçası tyrkiyenin istanbul ankara dışında çok iyi değil doye biliyorum.tup bebekte

Bende bugün oldum aşılamamı beklediğimden daha ağrısız geçti kasık ağrısı oldu sadece doktorumda başarılı geçtiğini söyledi sperm sayısıda oldukça iyiydi artık dua edip bekliycez günümüzü bakalım umudum yüksek

Hayırlısı olsun canım insalah gönlümüzce olur

Hayırlı olsun canım bende şimdi oldum cıktım. İnşallah hayırlısıyla bebişin sana tutunur. Burda yeni kural cıkmıs artık yatırmıyorlar hemen yapıp indiriyorlar.

Sperm sayısı kactı söyledi mi peki

Nerde yaşıyorsunuz çoğu kişide kibrisa gitmek peşinde açıkçası tyrkiyenin istanbul ankara dışında çok iyi değil doye biliyorum.tup bebekte
Ben hollanda dq yaşıyorum. Tüp bebeği kayseri mustafa taşta başlamıstım iyi bir doktor ve iyi tecrübede olduğunu düsünüyorum. Umarım en kısa zamanda gidip transfer olabilirim

Hayırlı olsun canım bende şimdi oldum cıktım. İnşallah hayırlısıyla bebişin sana tutunur. Burda yeni kural cıkmıs artık yatırmıyorlar hemen yapıp indiriyorlar.
Aa benim işlem 10dk falan sürdü 20dk da ayaklarımı indirtmeden yatırdı canım inşallah ikimizinkide tutunur çok pozitifim bu kez doktorum da başarılı geçtiğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…