kızlar birde doktor bu ay hiçbişi yapmayalım dedi dinlen biraz düşünme dedi bana, bende bitkisel bişiler denemek istedim araştırırken bi aktarda sağolsun bi bayan beni yönlendirdi onları yazayım size belki denersiniz..
Ballı zencefilli bitkisel karışımlı macun: Bunu gece yatmadan önce eşinizde sizde 1 tatlı kaşığı alıcaksınız, birde
Harnuplu bitkisel karışımlı macun : Bunu da sabah, öğlen, akşam, yine 1 er tatlı kaşığı eşlerin ikiside kullanıcakmış
bunlar erkekte cinsel gücü ve sperm sayısını arttırmak, kadında yumurtlamayı düzenlemek ve yumurtayı güçlendirmek için,
canlı hüzre sayısınız arttırmak ve çocuk olması için kusur kadın veya erkekte olsun ballı zencefilli macunla, ballı harnuplu macun birlikte alınır kusur kimde olursa olsun iki tarafta kullanır. Birde ,
Epimedyumlu bitkisel karışımlı macun: Bu erkekler içinmiş (bayanlarda kullanabilirmiş) ilişkiden 1 saat önce kullanılmalıymış (kullanmadan önce karıştırılacak)
ben bunları deneyeceğim bu ay bakalım hayırlısı, birde elma yağı (adaçayı yağıda deniyomuş) onuda sıvıyağla karıştırıp çamaşıra az miktarda sürülecek ( çünkü yakma ihtimali var) iltihap sökücü etkisi varmış bunuda deneyeceğim.. hayırlısı inşallah sizlerle paylaşmak istedim kimbilir belkide birilerine faydası olur bunların..