• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle tabi inancını hiç kaybetme umudunu sabrını,ALLAH hakkımzda hayrlısını nasip etsn.

slm nursenaa bende ilk aşılamamı yaptırdım bu ayın 16sında sen ilkindemi hamile kaldın kaç günde belli oldu veee belirtiler nelerdi yazarmısın lütfen bende pazar günü 15gün oluyor kan testi yaptırıcam beklemek çok zor:(((( allahım sagsalim bebegini kucagına almanı nasip etsin inşallah.....

slm mcan84 bu yazılan msjları nasıl takip ediyorsunuz ben çok yeniyim bu sitede beni eklermisin arkadaş listene.... sen kaç senedir istiyorsun bebek..... ben 3seneme girdim ilk aşılamamı oldum ve bekliyorum... benden sonra evlenenlerin bebekleri yürümeye başladı bile onları görmek çok acıtıyo canımı:(((((

slm neden bende yazın 3 yıllık evli olacağım bebeğide tam 2 senedir istiyorum.bu benim 2.aşılamam.aynı şekilde benden sonra evlenenlerde çoluk çocuklu bi ben beklemedeyim. bu arada senbi tabiki listeme eklerim ama 100 mesajı geçmediğin için özel mesaj yazamazsın sen.mesajlarıda takip etmek için forum takip veya yararlı linkler bölümü var üstte.onları kullanabilirsin.hatta istediğin konunun abonesi olabilirsin.ben devamlı girdiğim için direk kaldığım sayfadan okuyorum yazılanları.

İnsallah hepimizin çocukları olur bende 38 yaşındayım , bu ay aşılama yaptırdım, Ankarada yaptırdım ilaclar hariç 850 ytl. 11. gun bhch 12 çıktı baya umitlenmiştim ama ne yazikki bugun de aynı. Sanırım tutmadı hiç böyle deneyimi olan varmı?

İnsallah hepimizin çocukları olur bende 38 yaşındayım , bu ay aşılama yaptırdım, Ankarada yaptırdım ilaclar hariç 850 ytl. 11. gun bhch 12 çıktı baya umitlenmiştim ama ne yazikki bugun de aynı. Sanırım tutmadı hiç böyle deneyimi olan varmı?

slm nursenaa bende ilk aşılamamı yaptırdım bu ayın 16sında sen ilkindemi hamile kaldın kaç günde belli oldu veee belirtiler nelerdi yazarmısın lütfen bende pazar günü 15gün oluyor kan testi yaptırıcam beklemek çok zor:(((( allahım sagsalim bebegini kucagına almanı nasip etsin inşallah.....

merhaba arkadaşım aşılama hayırlı olsun rabbim en kısa zamanda bebişlere kavuştursun bizi.aşılamanı 16 sında yaptırmışsın.benimde 19 .unda 2.aşılamam yapıldı ege üniv. test için acele etme olası adet tarihini 10 gün geçsin kanda gebelik testi için git doktoruna .benim olası adet tarihim 30 mart 10 martta kadar beklicem .sendeki durumlar nedir şuan herhangi bir belirti hissediyormusun:19:

merhaba arkadaşım aşılama hayırlı olsun rabbim en kısa zamanda bebişlere kavuştursun bizi.aşılamanı 16 sında yaptırmışsın.benimde 19 .unda 2.aşılamam yapıldı ege üniv. test için acele etme olası adet tarihini 10 gün geçsin kanda gebelik testi için git doktoruna .benim olası adet tarihim 30 mart 10 martta kadar beklicem .sendeki durumlar nedir şuan herhangi bir belirti hissediyormusun:19:

malesef ciğdemcim herhangi bir belirti hissetmeme gerek kalmadan bugünadet oldum yıkıldı adeta bütün umutlarım ne zormuş bu işler.... umarım seninki tutar.... yarın 2ci aşılama için doktoruma başvurucagım bakalım hayırlısı..... kurban olduğum bizide bununla sınıyor demekki sabır sabır sabır :(((((((

kızlar merhaba bende ilk aşılamamda hüsrana uğradım, benle aynı tarihte evlenenler, hatta benden sonra evlenenler ya hamile ya çocukları oldu gerçekten gördükçe bende etkilenir oldum, tuhaf belki ama kendimi eksik gibi hissediyorum onları gördükçe, bebek yokmu daha dediklerinde şimdilik yok diyorum, yaaaa tüh olur zamanla diyolar.. elbette olur tabi Allahtan ümit kesilmez ama artık çevreden çok etkilenmeye başladım.. umudum yok benim neredeyse aslında eşimde de bende de hiç bir sorun görünmüyor neden olmadığına bi anlam veremiyorum.. ne diyelim Allahın taktiri inşallah hepimiz hakkında da hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun, yüzümüzü güldürsün inşallah.

Son düzenleme:
kızlar birde doktor bu ay hiçbişi yapmayalım dedi dinlen biraz düşünme dedi bana, bende bitkisel bişiler denemek istedim araştırırken bi aktarda sağolsun bi bayan beni yönlendirdi onları yazayım size belki denersiniz..

Ballı zencefilli bitkisel karışımlı macun: Bunu gece yatmadan önce eşinizde sizde 1 tatlı kaşığı alıcaksınız, birde

Harnuplu bitkisel karışımlı macun : Bunu da sabah, öğlen, akşam, yine 1 er tatlı kaşığı eşlerin ikiside kullanıcakmış
bunlar erkekte cinsel gücü ve sperm sayısını arttırmak, kadında yumurtlamayı düzenlemek ve yumurtayı güçlendirmek için,
canlı hüzre sayısınız arttırmak ve çocuk olması için kusur kadın veya erkekte olsun ballı zencefilli macunla, ballı harnuplu macun birlikte alınır kusur kimde olursa olsun iki tarafta kullanır. Birde ,

Epimedyumlu bitkisel karışımlı macun: Bu erkekler içinmiş (bayanlarda kullanabilirmiş) ilişkiden 1 saat önce kullanılmalıymış (kullanmadan önce karıştırılacak)

ben bunları deneyeceğim bu ay bakalım hayırlısı, birde elma yağı (adaçayı yağıda deniyomuş) onuda sıvıyağla karıştırıp çamaşıra az miktarda sürülecek ( çünkü yakma ihtimali var) iltihap sökücü etkisi varmış bunuda deneyeceğim.. hayırlısı inşallah sizlerle paylaşmak istedim kimbilir belkide birilerine faydası olur bunların..

Son düzenleme:
merhaba canım, inşALLAH nasip olur anne olmak. ben 22 haftalık hamileyim aşılama ile hamile kaldım. kolay bi işlem normal muayne gibi sormak istediğin başka bişey varsa yanıtlarm hakkında hayırlısı olsun.

slm bende 3 gün önce aşılama yaptırdım pko hastasıyım eşimde bir problem yok cok merak ediyorum ne gibi belirtiler oluyo hamilemiyiiimmm acaba nasıl gecicek günler bilmiyorummmm....

slm arkadaslar ben 5 aralıkta aşılama yaptırdım bugün idrarda gebelik baktım ikinci çizgi silik çiktı 3 aralıkta ovitrelle yaptırmıstım onun etkisi olabilir mi fikri olan cvp yazsıınnnn lütfeeennnn

arkadaşlar bende önümüzdeki hafta ilk aşılamamı yaptırcam fostimon iğne kullanıyorum aşılama sedasyon eşliğinde olucak yaklaştıkça korkuyorum sedasyon ile yaptıran varmı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.normalde iğneden çok korkan biriyim ama bebiş için değer diye düşünüyorum.Panik atak biriyim son aşamaya geldik sayılır kaçmaktan korkuyorum ilk kez ameliyathaneye giricem sedasyon nasıl oluyor bilniyorum. Ben 5 yıllık evli bir bayanım şuana kadar bebiş istemedik sürekli bişyler engel oldu araya sorunlar girdi tam karar verdik eşim hemen olsun dedi ve aşılama yaptırmaya karar verdik bu arada birkaç ay denedik ama olmadı geçen ay da 4 gün gecikmem oldu tam sevindik derken 4. gün kanamam geldi ve hemen iğnelere başladık.Bugün 9. iğneyi olucam hala inanamıyorum.Yarın ikinci kontrol dr tamam derse sanırım çarşamba aşılama işlemini yapcak.Muayene olurken rahatsız olduğumdan dolayı sedasyonla yapıcak işlemi.Böyle yaptıran oldumu aranızda..:-( korkuyorum

arkadaşlar bende önümüzdeki hafta ilk aşılamamı yaptırcam fostimon iğne kullanıyorum aşılama sedasyon eşliğinde olucak yaklaştıkça korkuyorum sedasyon ile yaptıran varmı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.normalde iğneden çok korkan biriyim ama bebiş için değer diye düşünüyorum.Panik atak biriyim son aşamaya geldik sayılır kaçmaktan korkuyorum ilk kez ameliyathaneye giricem sedasyon nasıl oluyor bilniyorum. Ben 5 yıllık evli bir bayanım şuana kadar bebiş istemedik sürekli bişyler engel oldu araya sorunlar girdi tam karar verdik eşim hemen olsun dedi ve aşılama yaptırmaya karar verdik bu arada birkaç ay denedik ama olmadı geçen ay da 4 gün gecikmem oldu tam sevindik derken 4. gün kanamam geldi ve hemen iğnelere başladık.Bugün 9. iğneyi olucam hala inanamıyorum.Yarın ikinci kontrol dr tamam derse sanırım çarşamba aşılama işlemini yapcak.Muayene olurken rahatsız olduğumdan dolayı sedasyonla yapıcak işlemi.Böyle yaptıran oldumu aranızda..:-( korkuyorum

Sanırım bu topic uzun süredir kullanılmıyor canım, yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013) yopiğine gel. http://www.kadinlarkulubu.com/asila...-yeni-asilama-yaptiracaklartemmuz-2013-a.html

Back