0.97. 37 yasındayımBenim AMH -5.53 tür ,sizde kaçtır acaba ? Ben 41 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.97. 37 yasındayımBenim AMH -5.53 tür ,sizde kaçtır acaba ? Ben 41 yaşındayım
İnşallah olur sizde de ,müjdeli haber bekliyorum sizden0.97. 37 yasındayım
Cok teşekkür ederim. Pazartesi kese randevum var dua edin hersey sorunsuz gidiyor olsun inşallahİnşallah olur sizde de ,müjdeli haber bekliyorum sizden
İnşallah ,dualarımız sizinleCok teşekkür ederim. Pazartesi kese randevum var dua edin hersey sorunsuz gidiyor olsun inşallah
Merhaba hayırlı haberler alın inşallah aşılamayı özel hastanede mi yaptırdınız ve fiyat bilgisi verir misiniz rica etsem
Ama doktorum kanı vermemi istedi iğne etkisi gitmiştir gitmemiş olsaydı yüksek çıkmazdı dedi cuma yine gel kan için takip edelim dedi herkesin bünyesi farklı ya acaba olamaz mı ya Allah'ım inşallah olmuştır bu mübarek aylarda kimsenin kucagını boş bırakma 4 senedir ilk defa böyle değer görüyorum bazı arkadaşların yazılarını okuduğun iğnenin 7 günü 0.5 çıkmış mısal değer nolur dua edinBence test için pazartesiyi bekleyin tekrar
İstanbul Medipol megada yaptırdım. Bana rapor cıkmıyor o yüzden ücretli. Aşılama ücreti İlaçlar hariç muayeneler dahil 20bin tl.
Kaç cıktı degeriniz? Aşılamanın kaçıncı günü?Ama doktorum kanı vermemi istedi iğne etkisi gitmiştir gitmemiş olsaydı yüksek çıkmazdı dedi cuma yine gel kan için takip edelim dedi herkesin bünyesi farklı ya acaba olamaz mı ya Allah'ım inşallah olmuştır bu mübarek aylarda kimsenin kucagını boş bırakma 4 senedir ilk defa böyle değer görüyorum bazı arkadaşların yazılarını okuduğun iğnenin 7 günü 0.5 çıkmış mısal değer nolur dua edin
Aşılama yaptırmadım sadece ovitrelle vuruldum 7. Gün 21 çikti progesteron 28 çıktı doktor bugün yine kan vermemi istedi şimdi verdim bende sizce iğne etkisi miKaç cıktı degeriniz? Aşılamanın kaçıncı günü?
Bana iğne etkisi diildir gibi geldi inşallah hamilesinizdir bugün daha yüksek bir deger görürsünüzAşılama yaptırmadım sadece ovitrelle vuruldum 7. Gün 21 çikti progesteron 28 çıktı doktor bugün yine kan vermemi istedi şimdi verdim bende sizce iğne etkisi mi
İnşallah yaBana iğne etkisi diildir gibi geldi inşallah hamilesinizdir bugün daha yüksek bir deger görürsünüz
Çok istıyorum Allah herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasınİnşallah ya
Amin inş saglıkla hayırla gelsinler bebişlerimiz sonuç ne zaman cıkıcak beni de haberdar edin lütfenÇok istıyorum Allah herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Tamam canım inşallah yükselmiştir 12 gibi e nabıza düşer diye düşünüyorumAmin inş saglıkla hayırla gelsinler bebişlerimiz sonuç ne zaman cıkıcak beni de haberdar edin lütfen
Neden rapor çıkmadıBence test için pazartesiyi bekleyin tekrar
İstanbul Medipol megada yaptırdım. Bana rapor cıkmıyor o yüzden ücretli. Aşılama ücreti İlaçlar hariç muayeneler dahil 20bin tl.