• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar,
ben 1 senedir doktora gidiyorum bi sorun görünmemesine rağmen olmadı bebeğim, üç kere hap verdi ardından çatlatma iğnesi yapıldı yine bi sonuç elde edemedik.. Mart ayında doktorum aşılama yapıcak, okuyorum tabi internetten bakıyorum ama yaptıranların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum, şimdiye kadar çevremde kimse yaptırmadı sorabileceğim kimse yok yani, rica etsem aşılama yaptıranlar bana nasıl olduğundan ve nasıl sonuçlar aldığınızdan bahsedebilirmisiniz ?

merhaba foruda yeniyim şubat 27de aşılama yaptırdım bugün beşinci günü klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.iğneden 44 saat sonra aşılama yapıldı inşallah çok gecikmemişizdir.çok kolay oldu hepsi 10 dakika sürdü 13:30da aşılama yapıldı ve dr 14:30a kadar beni yatırdı ertesi günde ilaçlara başladım düşük olmasın diye.daha önce 3 bebeğim beni bıraktılar.kanpıhtılaşması yüzünden.inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur.hiç korkma canım druna güvenirsen güzel sonuç alırsın...tabi ben benimkine güvenemedim birtürlü

mrb kızlar bugün aşılamamı oldum çok rahat geçti doktorum çok olumlu konuştu. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. benimle aynı zamanda yaptıracak arkadaşınkide iyi geçmiştir. hiç acı veren bişe değil gönlünüzü ferah tutun duanızı edin başka elden bişey gelmiyor zaten.

canım inşallah sonucun pozitif olur benimde pazartesi aşılamam oldu haftaya cumartesi test yaptıracağım inşallah mart bizlere uğurlu gelir

selam kızlar bende aranızdayım artık.
yarın ilk aşılamam yapılacak ve heyecanlıyım
Allah hepimizinkini hayırlısıyla olumlu sonuçlandırır inşallah:34:
burda paylaşalım heyecanımızı kızlar:49:

nazz cım inşallah ilk ve son aşılaman olur.sakın merak etme aşılama çok kısa ve acısız bir işlem.çok çok rahat ol.

inş. öyledir mcan ım çünkü hsg de çok canım yandı anestesisiz yaptırdım canım tatlı değildir dedim gördüm günümü:52::52::52:

inş. öyledir mcan ım çünkü hsg de çok canım yandı anestesisiz yaptırdım canım tatlı değildir dedim gördüm günümü:52::52::52:

ben dün yaptırdım aşılamamı hiç korkacak bişey yok kendini sıkma 2 dk sürüyor biraz kasık ağrısı oluyor sonrasında o kadarda olsun ama dimi? rabbim yardımcın olsun inşallah olumlu düşün stres yapma.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bizi başkalarının yanında boynu bükük yapmasın.

merhaba bayanlar yüce mevlam hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.....
bende 1,5 yıldan fazla oldu bebişim olmuyor eşimde problem yok çok şükür,3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı sonra hsg çekindim doktorum bir problem yok dedi ama yine olmadı,doktorum zaten pek kafama sinmiyordu bende bütün tahlillerimi aldım memlekette doktora gideyim dedim iyiki gitmişim kızlar rahmim çatım ve rahim ağzım darmış kafamdan kaynar sular döküldü o an doktor ilaç verdi adetinin ilk günü gel ağız kısmını genişleteyim dedi o işlemin üzerine korunmadığımız halde yine olmadı memleketten dönünce bulunduğum yerde iyi bir doktora gittim dün oda aşılama yapalım dedi kafam çok karışık kızlar ya ne yapacağımı şaşırdım eşim biraz daha bekleyelim diyor bir kaç ay bekleyeyim diyorum inşallah gerek kalmadan hamile kalırım aşılama yaptıran arkadaşlarında inşallah olur rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah:16:

bende 1,5 yıldan fazla oldu bebişim olmuyor eşimde problem yok çok şükür,3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı sonra hsg çekindim doktorum bir problem yok dedi ama yine olmadı,doktorum zaten pek kafama sinmiyordu bende bütün tahlillerimi aldım memlekette doktora gideyim dedim iyiki gitmişim kızlar rahmim çatım ve rahim ağzım darmış kafamdan kaynar sular döküldü o an doktor ilaç verdi adetinin ilk günü gel ağız kısmını genişleteyim dedi o işlemin üzerine korunmadığımız halde yine olmadı memleketten dönünce bulunduğum yerde iyi bir doktora gittim dün oda aşılama yapalım dedi kafam çok karışık kızlar ya ne yapacağımı şaşırdım eşim biraz daha bekleyelim diyor bir kaç ay bekleyeyim diyorum inşallah gerek kalmadan hamile kalırım aşılama yaptıran arkadaşlarında inşallah olur rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah:16:

bende aşılama oldum canım 6 gün önce. çok çok geçmiş olsun doktor çok önemli yaa şuna bak.. burda pek kimse yok heralde vereceğim linkteyiz genelde http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ler-sizleride-bekliyoruz-41.html#post23459281 oraya gel istersen

hakkında hayırlısı olsun canım öncelikle ama bence bir an önce başla aşılamaya boş yere doğal yolla olacak diye bekleyip vakit kaybetme.olacak olsa şimdiye kadar olurdu zaten.şans işte bizdekide hamile kalmak için ekip çalışması yapıyoruz resmen...

arkadaşlar merhaba ,
yaşım 36 2 ay önce tedaviye başladım..kistim vardı dr um aldı..
şimdi aşılama yapıcak.. AMH değerim 0,50 ..
1. denemede bu şekilde hamile kalan varmı ?? boşuna umitlenmemelimiyim acaba ??

inş. en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın:emir_bebek:

arkadaşlar merhaba ,
yaşım 36 2 ay önce tedaviye başladım..kistim vardı dr um aldı..
şimdi aşılama yapıcak.. AMH değerim 0,50 ..
1. denemede bu şekilde hamile kalan varmı ?? boşuna umitlenmemelimiyim acaba ??

öncelikle hayırlı olsun aşılaman.inşallah tutar.değer meğer hiç farketmiyor sadece kader bu iş ben onu bilir onu derim

merhaba arkadaşlar benimde aşılamam nisan ayında yapılacak.çok heyecanlıyım doğrusu.umarım hayırlısı olur..:49:

arkadaşlar bende mart 8de ilk aşılamamı yaptırdım inşallah hepimizin aşılaması tutar

aşılaman hayırlı olsun.inşallah tutar burdan güzel haberini öğreniriz.

merhaba arkadaşlar benimde aşılamam nisan ayında yapılacak.çok heyecanlıyım doğrusu.umarım hayırlısı olur..:49:

ilk aşılaman mı olacak.merak etme aşılama rahat bir işlem.çok kısa ve kolay.gelişmeleri yaz mutlaka

öncelikle herkesin göbeğinin bebişlerle dolmasını diliyorum benim hikayemde çok karışık fsh çok yüksek olduğu için doktor ilkönce tüp bebek dedi sonra aradan 2 ay geçti geçen hafta fsh biraz düşük çıktı şimdide aşılama yapalım dedi kafam karıştı bu aşılamaya ne zaman başlanıyor doktor beni adetimin 21. günü çağırdı progestrona bakcakmış ondan sonra başlıcakmış bilgisi olanlar cvp yazarmısınız lütfen...

öncelikle herkesin göbeğinin bebişlerle dolmasını diliyorum benim hikayemde çok karışık fsh çok yüksek olduğu için doktor ilkönce tüp bebek dedi sonra aradan 2 ay geçti geçen hafta fsh biraz düşük çıktı şimdide aşılama yapalım dedi kafam karıştı bu aşılamaya ne zaman başlanıyor doktor beni adetimin 21. günü çağırdı progestrona bakcakmış ondan sonra başlıcakmış bilgisi olanlar cvp yazarmısınız lütfen...

adetin 2.günü gidilir aşılama için.sonra ilaçlara başlarsın ilk kontrol genelde 5 gün sonra diğerleride duruma göre 2-3 günde bir olur.yumurta istenen seviyeye gelince kesin tarih belli olur ona göre erken çatlamayı önlemek için iğne yaparsın.işlemden 36 saat öncede çatlatma iğnesi yapılır.aşılama işlemi tüp bebekten önce yapılması gereken bir işlemdir.

sağol canım şimdiden çok tedirginim allah herkes için hayırlısını versin

Back