• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar hepinizin yazdıklarını dikkatle,tek tek okudum bana da yardımcı olursanız cok sevinecem...ben ilk kez bu ay klomen ve catlatma iğnesi vuruldum ,bakalım sonucu hayırlısı ama sorum su bunu sadece 1 kez kullandım ama doktor bunu denyelim bu ay yoksa aşılamaya geçelim dedi..çok erken değil mi sizce ?herkes birkaç kez denemiş b u ilaç tedavisini,kafam karışık cok..

arkadaslar hepinizin yazdıklarını dikkatle,tek tek okudum bana da yardımcı olursanız cok sevinecem...ben ilk kez bu ay klomen ve catlatma iğnesi vuruldum ,bakalım sonucu hayırlısı ama sorum su bunu sadece 1 kez kullandım ama doktor bunu denyelim bu ay yoksa aşılamaya geçelim dedi..çok erken değil mi sizce ?herkes birkaç kez denemiş b u ilaç tedavisini,kafam karışık cok..

canım ben bu klomen ve çatlatma iğnesini 3 kez denedim olmadı, ama belki senin doktorun süreci hızlandırmak istiyordur, benim doktorum 3.den sonra karar verdi aşılamaya hayırlısı olsun ne diyelim çok düşünmemeye çalış rahat ol moralde çok önemli.. benim bi sorun yok ama olmuyo nedense inşallah senin ilk denemende olur canım :)

kızlar tekrar merhaba ben bu sabah aşılama oldum bakalım hayırlısı :) inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır.. ama size asıl söylemek istediğim bugün sabaha karşı rüyamda bana kız ismi söylendi rüyaya dair başka hiçbirşey hatırlamıyorum, ama iki isim söylendi ikisinide çok iyi hatırlıyorum ikisinin anlamıda çok güzel ve daha önce bu isimleri hiç düşünmemiştim, bunun anlamı ne demektirki bilenler varsa birşey söyleyin lütfen ...

seyda83 ceawp için çok tesekkur ederim,umarım aşılamanın sonucu iyi olur ,dua etcem...bu arada rüyan da çok etkileyiciymiş gercekten...

cnm bende 3 kez klomen kullandım ama yumurtalar istenilen mm ulaşmadığı için çatlatma iğnesi vurulamadım doktor o yüzden aşılamaya yönlendirdi ilk aşılamam negatif sonuçlandı..sizdeki sorun ne peki?bencede erken en azından 1 kere daha klomen denemek iyi olur..

kızlar tekrar merhaba ben bu sabah aşılama oldum bakalım hayırlısı :) inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır.. ama size asıl söylemek istediğim bugün sabaha karşı rüyamda bana kız ismi söylendi rüyaya dair başka hiçbirşey hatırlamıyorum, ama iki isim söylendi ikisinide çok iyi hatırlıyorum ikisinin anlamıda çok güzel ve daha önce bu isimleri hiç düşünmemiştim, bunun anlamı ne demektirki bilenler varsa birşey söyleyin lütfen ...

aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar hamiş olursun..rüyanda hayırlara çıksın inşallah..

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun.bence rüyan çok güzel.benzer birşeyde bizim tanıdığın başına gelmişti.anarnesine rüyasında kız ismi söylediklerinde daha hamile bile değildi.kısa bir süre sonra 11 yıldan sonra hamile kaldı ve kızı oldu.

seyda83 ceawp için çok tesekkur ederim,umarım aşılamanın sonucu iyi olur ,dua etcem...bu arada rüyan da çok etkileyiciymiş gercekten...

ben teşekkür ederim canım, umarım sen aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın, klomen ve çatlatıcı bende işe yaramadı ama inşallah sende işe yarar ve sonuç olumlu olur, hayırlı haberlerini duyarız inşallah..

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun.bence rüyan çok güzel.benzer birşeyde bizim tanıdığın başına gelmişti.anarnesine rüyasında kız ismi söylediklerinde daha hamile bile değildi.kısa bir süre sonra 11 yıldan sonra hamile kaldı ve kızı oldu.

sağol canım teşekkür ederim, inşallah benimde öyle olur çok istiyorum artık olmasını, moralimide bozmamaya çalışıyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum artık :)

sağol canım teşekkür ederim, inşallah benimde öyle olur çok istiyorum artık olmasını, moralimide bozmamaya çalışıyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum artık :)

seni o kadar iyi anlıyorum ki zaten hepimiz aynı durumda değilmiyiz.inşallah biir an önce hamile kalırız hepimizde...

arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracağım fyatları hakkında bilgi verebilir misiniz ankadara yaptıracağım.birde bir merekeze mi yaptırsam yoksa özel muayenehanede mi yaptırsam bilemiyorum.yardım lütfen

arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracağım fyatları hakkında bilgi verebilir misiniz ankadara yaptıracağım.birde bir merekeze mi yaptırsam yoksa özel muayenehanede mi yaptırsam bilemiyorum.yardım lütfen

fiyatlar yerine göre değişiyor canım.istanbuldakiler daha pahalı oluyor.ben özel hastanede 500 tl ye yaptırıyorum.ankarada ne kadar bilmiyorum.aşılamada spermler işlemden geçmeli labaratuarda o yüzden özel hastaneyi seçsen daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

canım ben özel hastaneye yaptırdım hastane aşılama için 250 tl aldı, ikitane iğne vuruldum ikisi 325 tl tuttu birde raporluydu rapor içinde hastaneye para verdim yani yaklaşık 600 tl tuttu ve iki iğne yeterli olmasaydı 3. iğneyide kullanıcaktım o zaman daha fazla olucaktı, ama olsunda bebiş değer bunların hepsine feda olsun ona :)) bu arada ben Antalya da yaşıyorum tabi yaşadığın yere görede fiyatlar değişebilir, hastaneye görede değişebilir canım.. ayrıca spermler işlem gördü hareketliliği %95 e kadar artmış işlemden sonra oda önemli..

Merhaba Arkadaslar,

Bende 24-3-2012 de 3.uncu asilamami oldum... :emir_bebek: Rabbim tum bebek isteyenlerin kucaklarini doldursun insAllah...:emir_bebek:

slm arkadaşlar bende mart 16 ilk aşılamamı oldum bugün 12gün oldu fazla ümidim yok nedense:((((( bu tedaviye başlarken hep dua ettim ama asla tek kendim için degil cümle bebek sahibi olmak isteyenler içinde dua ettim allahım hepimize nasip eder umarım yokluğu çok zormuş yaşayınca anladım.....insanlardan uzaklaştım resmen bir kişinin bile daha bebeğin yokmu sorusuna katlanacak durumda degilim:(((( malesefki hayat değil insanlar çok acımasız...... bu duyguyu yaşamayan anlayamaz........:2:

slm arkadaşlar bende mart 16 ilk aşılamamı oldum bugün 12gün oldu fazla ümidim yok nedense:((((( bu tedaviye başlarken hep dua ettim ama asla tek kendim için degil cümle bebek sahibi olmak isteyenler içinde dua ettim allahım hepimize nasip eder umarım yokluğu çok zormuş yaşayınca anladım.....insanlardan uzaklaştım resmen bir kişinin bile daha bebeğin yokmu sorusuna katlanacak durumda degilim:(((( malesefki hayat değil insanlar çok acımasız...... bu duyguyu yaşamayan anlayamaz........:2:

aynı duyguları çok yoğun bir şekilde yaşıyorum bende.milletin tek derdi benim ne zaman doğuracağım sanki.durup durup onu soruyorlar.bende daha zamanı var diyorum.

aynı duyguları çok yoğun bir şekilde yaşıyorum bende.milletin tek derdi benim ne zaman doğuracağım sanki.durup durup onu soruyorlar.bende daha zamanı var diyorum.

slm mcan84 bu yazılan msjları nasıl takip ediyorsunuz ben çok yeniyim bu sitede beni eklermisin arkadaş listene.... sen kaç senedir istiyorsun bebek..... ben 3seneme girdim ilk aşılamamı oldum ve bekliyorum... benden sonra evlenenlerin bebekleri yürümeye başladı bile onları görmek çok acıtıyo canımı:(((((

Back