- 31 Mart 2015
- 267
- 120
- 31
ben de 3-4 ay önce çektirmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 3-4 ay önce çektirmiştim
Bende 1 ay önce çektirdimBen 2 ay önce çekilmiştim
Siz aşılamayı zübeyde hanımda mı yaptırmıştınız, ben orda yaptırdım, şimdi sonuç için bekliyorumBende 1 ay önce çektirdim
Evet. Kaç gün oldu tanışıyomuyuzSiz aşılamayı zübeyde hanımda mı yaptırmıştınız, ben orda yaptırdım, şimdi sonuç için bekliyorum
27 temmuz da oldum ben, sizden sonra olmuşum, muhtemelen karşılaşmamışızdırEvet. Kaç gün oldu tanışıyomuyuz
Evet bnde 21 temmuzda oldm ama negatif malesef benmki inşallah senin ki tutar. İlk aşılamamı?27 temmuz da oldum ben, sizden sonra olmuşum, muhtemelen karşılaşmamışızdır
Hayırlısı olsun hakkınızda, vardır bir zamanı, Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah, benim ilk aşılamam tutmuştu bi kızım var, şimdi bu ikinci aşılamam, ilki de zübeyde hanımdaydıEvet bnde 21 temmuzda oldm ama negatif malesef benmki inşallah senin ki tutar. İlk aşılamamı?
Yaaa ne güzel Bnim sonuç negatif ama midem bulanıyo çok yorgun hissediyorm ve kasıklarm hala ağrıyo acaba aşılama değil de ondn snrakilerdn biri mi tuttu ki diorm bilemedm yarın adet olcm bakalmHayırlısı olsun hakkınızda, vardır bir zamanı, Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah, benim ilk aşılamam tutmuştu bi kızım var, şimdi bu ikinci aşılamam, ilki de zübeyde hanımdaydı
Bilmiyorum ki öyle olabiliyo mu, hayırlısı olsun hakkınızda inşallahYaaa ne güzel Bnim sonuç negatif ama midem bulanıyo çok yorgun hissediyorm ve kasıklarm hala ağrıyo acaba aşılama değil de ondn snrakilerdn biri mi tuttu ki diorm bilemedm yarın adet olcm bakalm
İnşallah tatlı bir sürpriz yapar sizeYaaa ne güzel Bnim sonuç negatif ama midem bulanıyo çok yorgun hissediyorm ve kasıklarm hala ağrıyo acaba aşılama değil de ondn snrakilerdn biri mi tuttu ki diorm bilemedm yarın adet olcm bakalm
Canım adet oldu mu pekiEvet bnde 21 temmuzda oldm ama negatif malesef benmki inşallah senin ki tutar. İlk aşılamamı?
Hevesini kırmak istemem canım ama benimde 8.gün başlayan göğüs ağrım olmuştu çok ağrımıştı hatta ilk defa bu kadar ağrıdığını bilirim bulantım oldu kasık ağrım oldu ama malesef tutmadı benim inşallah senin tutmuşturKizlar biz aşılama yaptıralı 6 gün oldu ama 2 gündür aşırı derece de bi koku hassasiyeti var ve bugün göğüs uçlarım sızlıyor birazda sistiler acaba tuttu mu ki
Canım sen naptın varmı bir gelişmeHem korkuyorum sonuçtan hemde bende yapmak istiyorum Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah
Bulantı kasık ağrısı yok bende sadece ilk gün kasık ağrısı olduHevesini kırmak istemem canım ama benimde 8.gün başlayan göğüs ağrım olmuştu çok ağrımıştı hatta ilk defa bu kadar ağrıdığını bilirim bulantım oldu kasık ağrım oldu ama malesef tutmadı benim inşallah senin tutmuştur
İnşallah tutmuştur canımBulantı kasık ağrısı yok bende sadece ilk gün kasık ağrısı oldu
İnşallahİnşallah tutmuştur canım
Kizlar biz aşılama yaptıralı 6 gün oldu ama 2 gündür aşırı derece de bi koku hassasiyeti var ve bugün göğüs uçlarım sızlıyor birazda sistiler acaba tuttu mu kiola
Günüm yarınCanım adet oldu mu peki
Adet zamanı bitince oluyor ama yumurta geliştirici bir iğne vurmaya ihtiyaç varsa onu adet günlerinde kullanmaya başlıyorsun doktor seni durumuna göre yönlendirirSelam kızlar,
Ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Zamani nasıl oluyor?Adet zamanından sonra mı oluyor bir süresi var mı.Gecen hafta reglm bitti.Randevu alıp doktora gideceğim. Ona göre randevu alayım.