Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktor sana aşılamadan sonra ne kadar ilişki önermiştiBenim adetlerimden önce göğüslerim hep ağrırdı gebeliğimdeki göğüs ağrısının farkı genelinden çok uçlarının çok acıması, dokununca bile ağrıyor uçları
Malesef bugün kan verdim negatif Kendiliğindn denicem ama aşılama yaptırmıcamAmiiiiiin inşallah, dua edeceğim sana
Canım benim hiç canını sıkma rabbim bir kapıyı kapatır diğerini açar bende bugün 10.günde negatif görünce ağlamaktan gözlerim şişti bide benim 2. Aşılamamdı buda tutmadı sanırım Allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok rabbim seninde kucağını tez vakitte doldursun inşallahhMalesef bugün kan verdim negatif Kendiliğindn denicem ama aşılama yaptırmıcam
Amiiiin canım ben bi daha yaptırmıcam kendiğindn olsn dua edicm düzenli bakalmCanım benim hiç canını sıkma rabbim bir kapıyı kapatır diğerini açar bende bugün 10.günde negatif görünce ağlamaktan gözlerim şişti bide benim 2. Aşılamamdı buda tutmadı sanırım Allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok rabbim seninde kucağını tez vakitte doldursun inşallahh
Aşılamadan sonraki günden itibaren 2 güne 1 canımCanım doktor sana aşılamadan sonra ne kadar ilişki önermişti
Canım hakkında en hayırlısı olsun, doğru zamanda mutlaka gelecek, inşallah nasip olacak,ben de her duama seni katacağım, kalbini ferah tut, vardır Allah’ın bir bildiğiMalesef bugün kan verdim negatif Kendiliğindn denicem ama aşılama yaptırmıcam
Canim sen aşılama sonrais gün aşırı ilişkiye devam ettin mi bizim 1 kez oldu aşılama soneasi ya eşimin isi dolayisiyla hiç olmadiCanım hakkında en hayırlısı olsun, doğru zamanda mutlaka gelecek, inşallah nasip olacak,ben de her duama seni katacağım, kalbini ferah tut, vardır Allah’ın bir bildiği
Amiiiin Allah razı olsunCanım hakkında en hayırlısı olsun, doğru zamanda mutlaka gelecek, inşallah nasip olacak,ben de her duama seni katacağım, kalbini ferah tut, vardır Allah’ın bir bildiği
Canım sadece aşılamadan sonraki gün oldu bizim de ,sonrasında hiç olmadıCanim sen aşılama sonrais gün aşırı ilişkiye devam ettin mi bizim 1 kez oldu aşılama soneasi ya eşimin isi dolayisiyla hiç olmadi
Kan pıhtılaşması mı var sende? Doktor test yapıp mı verdi kan sulandırıcıBugün doktor bana enox kan sulandırıcı ve progestan fitil yazdı , progestanı 12. Haftaya kadar,enoxu doğuma kadar (250 iğne ) kullanacağım ,iğne fobim var ama başım döne döne yapıyorum mecburen, Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Amin canım benim sağlıkla doğsun inşallah güzel bir yoldasın rabbim kolaylık versin inşallahBugün doktor bana enox kan sulandırıcı ve progestan fitil yazdı , progestanı 12. Haftaya kadar,enoxu doğuma kadar (250 iğne ) kullanacağım ,iğne fobim var ama başım döne döne yapıyorum mecburen, Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Yok canım ,aptt tahlili yaptırmıştım pıhtılaşma için,değerlerim normaldi ama yine de verdi kan sulandırıcıyı,ben de anlamadım ve çok fena yakıyor iğneKan pıhtılaşması mı var sende? Doktor test yapıp mı verdi kan sulandırıcı
Amin ,inşallah canım benim, çok teşekkür ederimAmin canım benim sağlıkla doğsun inşallah güzel bir yoldasın rabbim kolaylık versin inşallah
Evet canım 3 ay önce çektirmiştim ben
Sabret canım bebeğin büyüdüğünde ne zorluklarla doğurdum seni dersinYok canım ,aptt tahlili yaptırmıştım pıhtılaşma için,değerlerim normaldi ama yine de verdi kan sulandırıcıyı,ben de anlamadım ve çok fena yakıyor iğne
Ben 2 ay önce çekilmiştim
İnşallah ya ,derim vallaSabret canım bebeğin büyüdüğünde ne zorluklarla doğurdum seni dersin