- 10 Temmuz 2023
- 102
- 48
- 25
İnşallahHayırlı haberlerle gel inşallah canım sende bize umut ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahHayırlı haberlerle gel inşallah canım sende bize umut ol
İstediğim belirti ama bende yokBenim 2 gündür göğüslerim çok acıyor kızlar dayanamıyorum bazen sizinde varmı
Canım aynı ağrı bende de oluyor iki üç gündür sol tarafımdaBen 2 gündür işe geliyorum o yüzden kendimi dinleme şansım çok olmuyor ama regl ağrısı gibi bı his var sadece. Dün akşam otururken sağ kasığıma bıçak batması oldu tek sefer ve anlık hemen geçti ama beni sıçrattı. Sizde durumlar ne 14.gunu bekleyecekmisiniz yoksa yapacakmisiniz test
Benimde var canım göğüs ağrısı üç dört gündürBenim 2 gündür göğüslerim çok acıyor kızlar dayanamıyorum bazen sizinde varmı
Ayy benim de ilk umarım tutar umutlandımTeşekkür ederim ,evet ilk aşılama canım
İnşallah o tek yumurta hepimize umut olur canım güzel haberlerini bekliyoruzHyırlı olsun keseyi görünce haber verin hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. benimde yarın 3. aşılamam olacak dua edin olurmu tek yumurtam gelişmiş sadece
İlla belirti olacak diye bişey yok benim ablamın hiçbir belirtisi yoktu ne göğüs ne kasık ağrısı tek belirtisi adet gecikmesiydi stres yapmamaya bak canım inşallah tutmuşturİstediğim belirti ama bende yok
Nasıl bir ağrı peki seninki ara ara gelenmi yoksa süreklimiBenimde var canım göğüs ağrısı üç dört gündür
Ara ara geliyor günde iki üç kere batma gibiNasıl bir ağrı peki seninki ara ara gelenmi yoksa süreklimi
Bide göğüs ucu çok acıyorAra ara geliyor günde iki üç kere batma gibi
Benimde göğüslerimde yanma gibi sızlama lar var inşallah adet habercisi değildirBide göğüs ucu çok acıyor
İnşallah cuma günü 12. Günüm tahlil vercem inşallah hepimiz güzel haberleri alırızBenimde göğüslerimde yanma gibi sızlama lar var inşallah adet habercisi değildir
Olabilir canım iki gün daha sabret benim daha 7 günüm var senin çok azKızlar ben dayanamadım bu sabah test yaptım varla yok arası Bi çizgi var oda iğne etkisidir artık pozitif dönermi bilmiyorum aşılamanın 10. Günü bugün
Hem korkuyorum sonuçtan hemde bende yapmak istiyorum Allah'ım hepimize nasip etsin inşallahKızlar ben dayanamadım bu sabah test yaptım varla yok arası Bi çizgi var oda iğne etkisidir artık pozitif dönermi bilmiyorum aşılamanın 10. Günü bugün
İnşâAllah yaİlla belirti olacak diye bişey yok benim ablamın hiçbir belirtisi yoktu ne göğüs ne kasık ağrısı tek belirtisi adet gecikmesiydi stres yapmamaya bak canım inşallah tutmuştur
Öyle düşünme iğnenin etkisi azalmış demektir gününü beklemelisin benceBilmiyorum hiç umudum kalmadı olsaydı birazda olsa çıkardı diye düşünüyorum en azından şimdiden kendimi negatife hazırladım
Öyle düşünme iğnenin etkisi azalmış demektir gününü beklemelisin bence