- 13 Temmuz 2023
- 505
- 193
Ben de hsg çekildim her ihtimale karşı çekersen daha iyi olur benceKızlar hepinizde hsg sonrası mı aşılama oldunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hsg çekildim her ihtimale karşı çekersen daha iyi olur benceKızlar hepinizde hsg sonrası mı aşılama oldunuz?
Bana da gonal f dediler şu an güncel fiyatı ne kadar ve devlet raporda ne kadarını karşılıyor bir bilgin var mıİnşallah canım bende başladım Gonal: f 75 ml kullanmaya başladım bakalım
Şuan femara da ikinci günüm salı günü de kontrolüm var .gonal-f 450 ye başlayacak doktorum . Siz de durum ne haberleselim belki stresimize iyi gelir . Sürekli düşünüyorumSiz ne zaman başlayacaksınız aynı dönemlerde ise bilgi veririz
Bana adetin 2. Günü gel dedi daha 10 gün var çok heyecanlı ve stresliyim. Üniversite hastanesine gidiyorum bu süreçte, bildiğim kadarıyla bana da gonal f verecekler ama eczanelerde genellikle bu ilaçlar bulunmuyor. Bulunsa da raporlu olarak satmıyorlarŞuan femara da ikinci günüm salı günü de kontrolüm var .gonal-f 450 ye başlayacak doktorum . Siz de durum ne haberleselim belki stresimize iyi gelir . Sürekli düşünüyorum
Hiç stres yapma kuzum stres çok etkiliyor haberin olsun olacağı varsa aşılama vesile olacak içini ferah tut ve bol bol duanı etŞuan femara da ikinci günüm salı günü de kontrolüm var .gonal-f 450 ye başlayacak doktorum . Siz de durum ne haberleselim belki stresimize iyi gelir . Sürekli düşünüyorum
Femara kaç gün kullanacaksınız gonal f 450 ne için benim ikinci yumurta takibi ama femara ve ovitrelle catlatma ignesi kullandırdi sadece doktor merak ettim gonal f 450 ne için acabaŞuan femara da ikinci günüm salı günü de kontrolüm var .gonal-f 450 ye başlayacak doktorum . Siz de durum ne haberleselim belki stresimize iyi gelir . Sürekli düşünüyorum
Bir kaç saat dinlenmek yeterlidir , normal rutine dönülür ,2 gün yat, banyo yapma falan abartı bence tutunacak bebek her türlü tutunur diye düşünüyorumMerhaba bende 2 kez aşılama yaptırdım olmadı dok. bi kaç saat dinlen sonra normal hayatına devam edebilirsin diolar ama buradaki tecrübeli kişilerden okuduğum ve araştırdıklarıma göre 2 gün duş alma aşılama sonrası eve gelince belinin altına yastık koy 2 saat öle yat süt yoğurt tüket ihtiyaçların dışında o gün kalkma ve tabiki dua. ben ilk aşılamamda ilk gün dinlendim 2. gün işe gittim olmadı 2. aşılamamda 2 gün hiç kalkmadım yine olmadı nasip birazda ama olanların çoğu hep dinlendiklerini yazmışlar. avakado ve ananas tüketimide öneriliyor.
Kesinlikle öyle ben ilk aşılamamda sürekli yattım doktorumda süpürge kullanma yemek yapma demişti hiç birini yapmadım ama yinede tutmadı olacağı varsa zaten oluyorBir kaç saat dinlenmek yeterlidir , normal rutine dönülür ,2 gün yat, banyo yapma falan abartı bence tutunacak bebek her türlü tutunur diye düşünüyorum
Ben hipo hipo hastasıyım eşimde sorun yok. Hastalığımdan dolayı normal yolla olmasının imkanı yok mecburen tedavi ile olacak. Mart ayından beri çok doktorla görüştüm özeller bile üniversite hastanesine yönlendirdi bu yüzden üniversite hastanesi ile aşılamaya başlicam. Senin ilk aşılamada edindiğin bir tecrüben var mı ikincide kesinlikle şunu yapıcam dediğinBen dün ilaca başladım kızlar gonalf 75 ve femara ikinci aşılama olacak benimde ilki tutmamıştı siz ne zamandır istiyorsunuz ne sebeple olmuyor sohbet edelim biraz
İlk aşılamada işlem esnasında çok kasılmıştım biraz ağrılı geçmişti ve doktorum kasılmamın tutma olasılığını düşürdüğünü söylemişti bu aşılamada olabildiğince rahat olmayı düşünüyorum canım onun dışında da pek Bi tecrübem yok aslında Allah kucaklarımızı boş koymasın tez vakitte kavuşalım bebişlerimizeBen hipo hipo hastasıyım eşimde sorun yok. Hastalığımdan dolayı normal yolla olmasının imkanı yok mecburen tedavi ile olacak. Mart ayından beri çok doktorla görüştüm özeller bile üniversite hastanesine yönlendirdi bu yüzden üniversite hastanesi ile aşılamaya başlicam. Senin ilk aşılamada edindiğin bir tecrüben var mı ikincide kesinlikle şunu yapıcam dediğin
Üniversitede ne kadar ücret ödeniyor kuzum aynımı oluyor özelleBen hipo hipo hastasıyım eşimde sorun yok. Hastalığımdan dolayı normal yolla olmasının imkanı yok mecburen tedavi ile olacak. Mart ayından beri çok doktorla görüştüm özeller bile üniversite hastanesine yönlendirdi bu yüzden üniversite hastanesi ile aşılamaya başlicam. Senin ilk aşılamada edindiğin bir tecrüben var mı ikincide kesinlikle şunu yapıcam dediğin
Aminn canım unutmayayım dediğin gibi rahat sakin olayım inşallahİlk aşılamada işlem esnasında çok kasılmıştım biraz ağrılı geçmişti ve doktorum kasılmamın tutma olasılığını düşürdüğünü söylemişti bu aşılamada olabildiğince rahat olmayı düşünüyorum canım onun dışında da pek Bi tecrübem yok aslında Allah kucaklarımızı boş koymasın tez vakitte kavuşalım bebişlerimize
Üniversitede aşılamaya ücret istemiyorlarmış ilaçların da bir kısmını devlet ödüyor denildi ama totalde ne kadara gelecek bilmiyorum henüz başlamadımÜniversitede ne kadar ücret ödeniyor kuzum aynımı oluyor özelle
7.800 tutuyor canım benim ilaçlarlaArkadaşlar aşılama ücretleri özelde şuan aşağı yukarı nedir?
Kaç yıllık evlilik istiyorlar canım üniversiteÜniversitede aşılamaya ücret istemiyorlarmış ilaçların da bir kısmını devlet ödüyor denildi ama totalde ne kadara gelecek bilmiyorum henüz başlamadım
Nasıl o kadar tutuyor ben bir hastaneyle görüştüğümde sadece ilaçlara 10.000 den fazla söyledi. Sizin ilaçlar ne kadar tuttu umarım benim çok tutmaz7.800 tutuyor canım benim ilaçlarla
Benim hastalığım için çok fazla şart aranmıyor kuzum o yüzden diğer şartları çok bilmiyorum açıkçasıKaç yıllık evlilik istiyorlar canım üniversite