Aşılama Aşilama Yapildi Beklemek Cok Zorrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim altıncı gün aslında çok bir ağrım yok hatta ara ara oluyor. folik birde progesteron kullanıyorum. ama açıkçası progesteronu bu aşamada saçma buluyorum çünkü hamile olup da o hormonu artırmak gerekir. aşılama da tüpe göre bu oran daha düşük ya sanki ilacı boşuna kullanıyormuşum gibi geliyor. senin adeti ne zaman olacak.

canım adet tariihim 31 ocak dr olmazsa gel dedi bilmiyorum o güne kadar neler olur ........daha önceki drlarım progestaranı verdi hatta crinol jel altrtan sıkıyosun onuda vermişti bir dr.
ama bu dr hamilelik olursa onlar kullanılır dedi inş.olurda rabbim herkese versin canım.............senağlama:emir_bebek:

Kızla gebelik oursa tutunması kolaylaşsın diye veriyorlar o hapı.İlla hamile kalınca kullanmak gerekmiyor.Dr. kalınlığı yeterli görmemiştir vermiştir rahat olun, kullanın.Ben ilkinde kullandım sonra vermedi.
İnşallah hepinizin tutar.
Gelelim ağrılara onları sakın dinlemeyin iyi olabileceği gibi kötü de olabilir onlar.Bilemezsiniz şimdiden.
Ben hayatımda hiç yaşamadığım şeyleri yaşayınca tamam oldu demiştim :))) Ama kullanılan ilaçlardan onların çoğu.
Hadi bakalım tutturun şunları :)P

Kızla gebelik oursa tutunması kolaylaşsın diye veriyorlar o hapı.İlla hamile kalınca kullanmak gerekmiyor.Dr. kalınlığı yeterli görmemiştir vermiştir rahat olun, kullanın.Ben ilkinde kullandım sonra vermedi.
İnşallah hepinizin tutar.
Gelelim ağrılara onları sakın dinlemeyin iyi olabileceği gibi kötü de olabilir onlar.Bilemezsiniz şimdiden.
Ben hayatımda hiç yaşamadığım şeyleri yaşayınca tamam oldu demiştim :))) Ama kullanılan ilaçlardan onların çoğu.
Hadi bakalım tutturun şunları :)P

canım yaaaa sağol valla desteğin için. umarım hepimiz bir an önce kavuşuruz bebişlere. son günlerde başka şey için dua etmez oldum zaten

kızlar bende aşılama ,ile hamıle kaldım ve puregon kullandın pkos hastasısım ve iğneyi vurunmaya başladıgım gunden sonra goguslerımde hassasıyetlık vardı ateş basması oluyonu sizde bende o da var dı hafıf hafıf karın agrısı dedım olmadı bunlar adet oncesı sendromu ama oldu umudununızı yıtırmeyım

kızlar bende aşılama ,ile hamıle kaldım ve puregon kullandın pkos hastasısım ve iğneyi vurunmaya başladıgım gunden sonra goguslerımde hassasıyetlık vardı ateş basması oluyonu sizde bende o da var dı hafıf hafıf karın agrısı dedım olmadı bunlar adet oncesı sendromu ama oldu umudununızı yıtırmeyım
mrb canım.polikistik o.için aşılamadan önce herhangi bi ilaç kullandınmı.ilk aşılamandamı tuttu

slm kızlarrrr,
ben ocak 18 de 3. aşılamayı yaptırdım. umarım bu sefer tutar. beklemek hakikatten çoook zor yaaaaaa...

slm kızlarrrr,
ben ocak 18 de 3. aşılamayı yaptırdım. umarım bu sefer tutar. beklemek hakikatten çoook zor yaaaaaa...

Sevgili Gülçiçek
ben de transfer sonrası beklemedeyim.28 ocak test tarihi.Bekleme işi insanı mahfediyor yaaaa.Ömrümden ömür gidiyor sanki.İnşallah Allah bu çilelerimizi görür de bize de bebek nasip eder.

kızlarrr 1 aşılamam yapılmıştı 5 ocakta bekle bekle bekle al sana kocaman negatifffff.......hala regl olmadım dr cuma ya kadar gelmezse tekrar yaparız dedi yani yine bekle bekle bekle ne olacak neden hala regl olmadım hamileysem neden kanda cıkmadı aşılamam yapılalı 17 gün oldu neden cıkmadı şimdi de sorular sorular nedenler.....

kızlarrr 1 aşılamam yapılmıştı 5 ocakta bekle bekle bekle al sana kocaman negatifffff.......hala regl olmadım dr cuma ya kadar gelmezse tekrar yaparız dedi yani yine bekle bekle bekle ne olacak neden hala regl olmadım hamileysem neden kanda cıkmadı aşılamam yapılalı 17 gün oldu neden cıkmadı şimdi de sorular sorular nedenler.....

Kulandığın ilaçlardan da gecikmiş olabilir reglin.Moralini bozma.Belkide sonuç pozitif ama daha henüz kanda çıkmamış olabilir.Cumayı bekle .İnşallah sonuç pozitiftir.

slmmm kızlarrr nasılsınızz.. inşallah bebek sahibi olmak isteyenlerinn duaları kabul olurrrrrr

herkese iyi akşamalar kızlar size bir sorum olacak malum ilk aşılamam tutmadı dr reglin 3. günü gel dedi.yarın gideceğim işte biyik bir ihtimal sil baştan yapacağız ve 2. aşılama yapılacak...ben diyorum ki acaba bu ayı es mi gecsem öbür ay mı yaptırsam ben cok sarsıldımda ama diyorsanız ki ard arda yaptırmak şansı artırır bilemiyorum kafam karışık...herhangi bir sorunumuz olmadığı için kesin gözüyle bakmıştımmmm.neyse cevap verirseniz sevinirim kızlar

cok sağol cevabın için bende netten onu araştırıyordum .... bu arada nasılsın nasıl gidiyorrr

slm sisim bende kac gundur seni merak ediyordum asilamamin 2 arayla yapilmisti bende sonuc negatif , senide simdi gordum cok uzulme benim 2.olmadi ne yapalim daha zamani var demekki , bencede hic ara vermeden 2.yi yaptir ben hemen ilac kullanmaya basladim 3.yapilacak ara vermeden umarim buay mutlu oluruz canim

ya kızlar ben de ilk aşılamamı yaptırdım. sonuca az kaldı. ama ben de hiçbir belirti yok. ne kasık ağrısı ne de göğüs sızısı. bel ağrısı da yok. benim düşük yaptıktan sonra 6-7 aydır adetlerim de böyle oluyor. hiçbir belirti olmuyor. canım çoooooooooooooook sıkkın kızlar ya. vakit de geçmiyor.

güzelim hiç ara verme bende peşpeşe yaptırdım. ocak 18 de 3. aşılamam yapıldı bekliyorum şuan..ard arda yapılınca şans büyüyomuş.

ya kızlar ben de ilk aşılamamı yaptırdım. sonuca az kaldı. ama ben de hiçbir belirti yok. ne kasık ağrısı ne de göğüs sızısı. bel ağrısı da yok. benim düşük yaptıktan sonra 6-7 aydır adetlerim de böyle oluyor. hiçbir belirti olmuyor. canım çoooooooooooooook sıkkın kızlar ya. vakit de geçmiyor.

inşallah allahım yüzünü güldürür kendine stres yapma canım en önemlisi pozitif olmak sana söyşlerken kolay biliyorum bakalım ben beklemede nasıl olacağım zor yaa tedaviden daha zor beklemek ama sonucu güzel olsun yeter ki

inşallah allahım yüzünü güldürür kendine stres yapma canım en önemlisi pozitif olmak sana söyşlerken kolay biliyorum bakalım ben beklemede nasıl olacağım zor yaa tedaviden daha zor beklemek ama sonucu güzel olsun yeter ki

CANIM SAĞOL DESTEĞİN İÇİN AMA MORALİM BOZUk. umarım senin tedavin olumlu sonuç verir. çünkü benimki vermeyecek gibi.

bugün biraz biraz asık ağrım başladı. adet geliyorum diyorbenneyaptımki

X