Aşılama Aşilama Yapildi Beklemek Cok Zorrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nalam Cok Teşekürederim Inşallah Canim Inşallah.ben 05.01 De Oldum Sende 07.01 De Olmuşsun Doğrumu Ama Benide 21 De Cağirdi Dr:KK43:(( Neyse Bu Arada Belirti Var Mi Sende

ya arkadaşlar benimde bu ay sonu aşılamam olacak ama inanın aşılama hakkında hicbirşey bilmiyorum nasıl yapılıyor ve dr um bana karından vurulan ve kendimin yapacagı ignelerden falan bahsetti sizede verildimi o ignelerden ve 1 de aşılama için cok su içmek gerekliymiş o gün bu dogrumu kısaca bana yazarsanız cok sevinirim inanın cok boşluktayım bu konuda tşk ler kılzar

evet elenya.ıgnelerı ıstersen kendın yapabılırsın.ben yapamamıstım acıle tasındık hergun.su konusunda yanlıs bılıyorsun sanırım o tup bebekte oluyor galiba

ya arkadaşlar benimde bu ay sonu aşılamam olacak ama inanın aşılama hakkında hicbirşey bilmiyorum nasıl yapılıyor ve dr um bana karından vurulan ve kendimin yapacagı ignelerden falan bahsetti sizede verildimi o ignelerden ve 1 de aşılama için cok su içmek gerekliymiş o gün bu dogrumu kısaca bana yazarsanız cok sevinirim inanın cok boşluktayım bu konuda tşk ler kılzar

Bazı dr.lar idrara sıkışık olmanı istiyormuş evet.Bunun nedenide üstten ultrasonla baktıkları için içeriyi daha iyi görebilmek.

Benim dr.um hep alttan baktığı için hiç öyle birşey istemedi.Zaten dr.un gerek görse söyler canım.Benimki özellikle her muayene öncesi idrarımı boşalttırıyo..
şılamayla ilgili takıldığın ne varsa sor canım yanıtlarım..

İğneleri kendin yapacaksın,kolay zaten tarif edecektir sana.

darkinlife canım aldınmı mesajımıııııııııııııııııı

darkinlife canım aldınmı mesajımıııııııııııııııııı

Aldım aldım o kadar sayfa açmışımki pc dondu canım geciktim.

Allahım nasıl sevindim canım benim ya harika bi haber.:teytey::teytey::teytey::sm_cool::dance:KK70:aim olur inşallah bu mutluluk.Şeniz:nazar:

Oleeeyyyyyy sıra bizede gelioooooo

inşallah canım inşallah karın ağrısı ve bel ağrısı var düşüklerimde karnımın üst tarafına doğru ağrı oluyordu hep ondan biraz tedirginim allah nasip ederse bu defa sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirir ve bebeğimi kucağıma alırım inşallah.allah sanada en yakın zamanda hamişlik nasip etsin canım çıkıyorum ben öptüm seni byyyyyyyyyyy

inşallah canım inşallah karın ağrısı ve bel ağrısı var düşüklerimde karnımın üst tarafına doğru ağrı oluyordu hep ondan biraz tedirginim allah nasip ederse bu defa sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirir ve bebeğimi kucağıma alırım inşallah.allah sanada en yakın zamanda hamişlik nasip etsin canım çıkıyorum ben öptüm seni byyyyyyyyyyy

Tamam canım dikkat et inşallah bu sefer tamamdır :hooray:

Arkadaşlar,

Ben de uzun süredir KK'yı takip ediyorum ve forumlardaki mesajları okuyorum;ama ancak 2-3 hafta önce üye oldum ve daha ilk defa mesaj yazıyorum.Ben de 6,5 yıldır evliyim.Evliliğimin sadece ilk 6 ayında korundum ve ondan sonra sadece eşim korundu.Evliliğimizin ilk yıllarında hemen bebek istemedim.Zaten istesem de olamazdı çünkü ben bir vajinismus hastasıymışım.Bunu evliliğimin ancak 4. yılında öğrendim ve ondan sonra tedavi oldum.Aslında tam olarak iyileştim mi onu da tam bilemiyorum çünkü tam anlamıyla ilişkiye girebildiğimizi söyleyemeyeceğim.Ancak 2006 yılının başında baktık bebek olmuyor doktora gitmeye karar verdik. Konrollerden sonra ikimizde de tıbbi olarak hiçbir rahatsızlık çıkmadı. Doktor bunun "açıklanamayan infertilite" olduğunu söyledi. Hayatımda hiç adet düzensizliği de yaşamamıştım. Önce normal yoldan denememizi;ama destekleyici bazı ilaçlar vereceklerini söylediler.Sonra belirli aralıklarla iki defa aşılama yapıldı.Bu yıl Eylül ayı sonunda da tüp bebek işlemi için harekete geçildi;7 folikül oluştuğu halde sadece 2 adet gelişmiş yumurta bulunabildi.Onlar da maalesef döllenemediği için transfer yapılamadı.Çok moralim bozuldu ve bütün umutlarım tükendi.Tıbbi bir rahatsızlığım olmadığı için açıkçası rahatsızlığı olan kişilerden daha çok şansım olduğunu düşünüyordum;ama öyle olmuyormuş maalesef.Sonra mecburen 2 ay beklendi ve ondan sonra da kist olduğu için yapamadılar.Bu önemli bir kist değilmiş;ama tüp bebek için tamamen temiz olması gerekiyormuş.Doktor hiçbir ilaç vermedi ve kendiliğinden geçmesini bekledi.Ondan sonraki ay gittiğimde tabii ki geçmemişti ve mecburen ileç verdi.Bana 1 ay kaybettirmişti ve çok sinirlenmiştim;ama maalesef bir şey diyemedim.Hem moal olarak hem de maddi olarak tüp bebeğe hazır olmadığım için kafamda hep bir kere daha aşılama yaptırma fikri vardı.Bu arada internetteki araştırmalardan benden ilk tetkimlerimde hiç "rahim filmi" istemediklerini farkettim.Doktoruma bunu sordum.En son göründüğüm doktorum o merkeze yeni geldiği için rahim filmi çektirildiğini zannediyordu ve çok şaşırdı;ama profesörü zor durumda bırakmamak için herhalde;"3. aşılama yapılsın,ondan sonra çektirirsiniz.Hem o biraz zor bir film" dedi.Açıkçası hala rahim filmi için diretmemelerine çok şaşırmıştım.Burası İst.'un en iyi merkezlerinden biri ve bundan sonra biraz oraya güvenim sarsıldı açıkçası.Ben buna rağmen başka bir yerde anestezili olarak rahim filmi çektirdim ve tüpler açık çıktı.Rahimde de bir problem yokmuş.Bundan sonra kafam rahat etti.Artık 3. aşılamamı gönül rahatlığıyla yaptırabilecektim.Doktoruma tedaviler sırasında "rahim filmi" çektirdiğimi söyledi. 7 Ocak'ta aşılamamı yaptırdım.Aslında 19 Ocak gibi kanda test yaptırmam gerekiyor;ama ben iyice emin olmak için 21 Ocak'ı bekleyeceğim.Zaten hamile değilsem(ki inşallah hamileyimdir) 22-23 Ocak gibi adet görmem gerekiyor.Bir önceki aşılamada test yaptırmamıştım ve zaten 1 gün sonra da hasta olmuştum.

Benim için dua edin n'olur.Artık ne düşünmem gerektiğini de bilmiyorum.Bebek de bir nimet ve Yüce Rabbim bunu istediklerine veriri.O yüzden sabırlı ve metanetli olmaya çalışıyorum.Olacağı varsa, zaten her şekilde olacaktır...Herkese bol şanslar..Allah hepimizin yardımcısı olsun ve gönlüne göre versin inşallah...

insallah asılamandan olumlu sonuc alırsın ematucum herseyın hayırlısı oluyor hayatta hıc zaman kaybettım dıye dusunme canım

Çok teşekkürler tüliiinnnciğim iyi dileklerin için. Amin. Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah...

Herkese sevgiler...

inşallah aşılaman tutmuştur canım..............
bende bugün öğlen yapıldım aşılama inş.tutar diye ümitleniyorum ama burdaki yazıları okuyorum kimi kaygı üzüntü oluyor kimide seviniyor ümitleniyorum.....
inş.bu yola baş koyan uğraşan acı çeken bütün anne baba adayları gerçekten olrlar en kısa zamanda.............

Amin canım.İnşallah seninki de tutar ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...

slm sisim ben 2 gundur sinavim vardi ona hazirlaniyordum neyseki bugun bitti hic giremedim siteye oyuzden ,ben de acayip bir bel agrisi ve gogus sizisi var ama ilk asilamam da da ayni belirtiler olmustu ve dr um ilaclardan oldugunu soylemisti oyuzden umutlanmadan bekliyorum ilkinde cok hayal kirikligi yasamistim cunku bakalim ptesiye az kaldi sen ne durumdasin neler hissediyorsun degisiklik varmi sende

arkadaşlar ben de aşılama yaptırdım . bu ağrılar aşılamanın kaçıncı günü başlıyor.

canım benimde bu ay sonu nasip olursa aşılamam yapılacak özel 1 muayenede sen kaca yaptırdın yazabilirmisin ?inşallah hamilesindir

Amin canım.İnşallah seninki de tutar ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...

canım yaşadıkların için geçmiş olsun diliyorum, inşallah bu sefer müjdeli haberi alırsın.... bu arada sakıncası yoksa istanbul'un büyük hastanesi dediğin yer hangi hastane?

Arkadaşlar benim belimdede çok ağrı var adet ağrısı gibi benimde ilk aşılamamda böyle ağrılar olmamıştı. ilk aşılamamda gonalf kullandım 2. aşılamamda menagon kullandım sanırım ilaçlardan oluyo inşallah öyledir yani adet olmam inşallahhhhhhh.....! (buğün aşılamamın 7.günü )

canım benim de ilk aşılamam. menogon kullandım. bugün 5. gün aynı ağrılar bende de başladı. bir de göğüs sızısı var. moralin bozulmasın ama ben kendimi alıştırmaya çalışıyorum genelde ağrıları olanlar adet gördüler. ama inşallah aşılamamız tutmuşturrrrrr. senin adet tarihi ne zaman?

kızlar benim aşılamamda 16 şubatta yani 3 gün oluyor yaptıralı kasıklarımda birde sol beltarafı ağırıyor ilk aşılama yapıldı çok merak ediyorum kafayada takmak istemiyorum...........
size dr.folik ait ve dinlenme önerdimi lütfen haberdar edin siz daha öncede yaşamışsınız galiba ............

kızlar benim aşılamamda 16 şubatta yani 3 gün oluyor yaptıralı kasıklarımda birde sol beltarafı ağırıyor ilk aşılama yapıldı çok merak ediyorum kafayada takmak istemiyorum...........
size dr.folik ait ve dinlenme önerdimi lütfen haberdar edin siz daha öncede yaşamışsınız galiba ............

canım benim altıncı gün aslında çok bir ağrım yok hatta ara ara oluyor. folik birde progesteron kullanıyorum. ama açıkçası progesteronu bu aşamada saçma buluyorum çünkü hamile olup da o hormonu artırmak gerekir. aşılama da tüpe göre bu oran daha düşük ya sanki ilacı boşuna kullanıyormuşum gibi geliyor. senin adeti ne zaman olacak.

X