Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar benimde bu ay sonu aşılamam olacak ama inanın aşılama hakkında hicbirşey bilmiyorum nasıl yapılıyor ve dr um bana karından vurulan ve kendimin yapacagı ignelerden falan bahsetti sizede verildimi o ignelerden ve 1 de aşılama için cok su içmek gerekliymiş o gün bu dogrumu kısaca bana yazarsanız cok sevinirim inanın cok boşluktayım bu konuda tşk ler kılzar
darkinlife canım aldınmı mesajımıııııııııııııııııı
inşallah canım inşallah karın ağrısı ve bel ağrısı var düşüklerimde karnımın üst tarafına doğru ağrı oluyordu hep ondan biraz tedirginim allah nasip ederse bu defa sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirir ve bebeğimi kucağıma alırım inşallah.allah sanada en yakın zamanda hamişlik nasip etsin canım çıkıyorum ben öptüm seni byyyyyyyyyyy
Amin canım.İnşallah seninki de tutar ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
Arkadaşlar benim belimdede çok ağrı var adet ağrısı gibi benimde ilk aşılamamda böyle ağrılar olmamıştı. ilk aşılamamda gonalf kullandım 2. aşılamamda menagon kullandım sanırım ilaçlardan oluyo inşallah öyledir yani adet olmam inşallahhhhhhh.....! (buğün aşılamamın 7.günü )
kızlar benim aşılamamda 16 şubatta yani 3 gün oluyor yaptıralı kasıklarımda birde sol beltarafı ağırıyor ilk aşılama yapıldı çok merak ediyorum kafayada takmak istemiyorum...........
size dr.folik ait ve dinlenme önerdimi lütfen haberdar edin siz daha öncede yaşamışsınız galiba ............