Aşılama Aşilama Yapildi Beklemek Cok Zorrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrr salı günü aşılamanın yapıldığı günden bu yana tam 10 gün olacak... acaba idrar testi yapsam cıkar mı .....
bu arada göğüslerim korkunc ağrıyo kasıklarım şişti va ağrılı acil cevap

kan testi mi isteyeyim yani şimdi dr gidersem bana kesin şey diyecek aaaa daha erkennnnnnnnnnn

senin yazılarını takip ettim sana birşey sorabilirmiyim?aşılama sonrası 1 hafta içinde neler oldu hatırlıyormusun canım

1 haftada bişey yoktu bende.Tam 10 gün rahime sanki bi bıçak saplanır gibi olmuştu.Bende umutlanmıştım.yerleşiyo heralde diye.Belirtiler yanıltıcı oluyo.İlkinde baya umutluydum ara ara bişeler hisseder gibi oluyordu 10 günden sonra.
Ama hepsi kullandığımız çatlatma iğnesinde felan oluyomuş.İçerisinde gebelik hormonu var okursan ilacın içeriğini görürsün.
Çok dinleme kendini sen yinede.Olacağına inan sadece.Ama herşeye de hazırlıklı olmak lazım.

kan testi mi isteyeyim yani şimdi dr gidersem bana kesin şey diyecek aaaa daha erkennnnnnnnnnn

Der belki öyle :) Sabrederim diyosan 12. gün felan git.Daha kesin sonuç alırsın.Belki aşılama sonrası ilişki önerildiyse ondanda gebe kalma şansın varya.Doğal olarak öyle bişey olursa daha geç çıkar.

kızlar selam nasılsınız bakiyim :)))))
hsg filmi tüpler tıkalıysa acıyormu sizce

bazı durumlarda açtığı görülmüş canım filmin tüpleri..... ama kesin açar diye bişey yok

kızlarrrr salı günü aşılamanın yapıldığı günden bu yana tam 10 gün olacak... acaba idrar testi yapsam cıkar mı .....
bu arada göğüslerim korkunc ağrıyo kasıklarım şişti va ağrılı acil cevap

sisim hayatım en az 15.gün yapman lazım bende 03/01 de yaptım aşılamam ve bekliyorum önceden belli olmayabilir azcık sabır göstermen lazım stres te yapma sakın.bak aşılamada tutmamış olabilir ve sonradan ilişkiye girmeni sölemiştir doktor farzet aşılamadan 2 gün sonra döllendi bebek 10.günüm diyorsun bebek 8 günlük labilir ve testte çıkmaz azcık daha sabret bak ben 15.günümde 17 ocakta yapıcam testimi bekliyorum hayatım bazen testlerde bebeğin geç döllenmesi ile belli olmayabiliyor bunu unutma.umarım hamişsindir.inşallah herşey gönlüne göre olur.

Canım merhaba bende OCAK 11'de aşılama yaptırdım.Doktora ne zaman kanda belli olur diye sordum. Kullandığım çatlatma iğnesi kanda gebelik testini pozitif yapıyomuş.Bence adetini bekle ben öyle yapıcam.Artık negatif kelimesini duymak istemiyorum.Rabbim bebek hasretiyle yanıp tutuşan bütün çiftlerin yüzünü güldürür İNŞALLAH.Bol dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden.Seni çok ama çok iyi anlıyorum. :teselli:

merhaba arkadaşlar sizi 3-4 aydır takip ediyorum ben pco hastasıyım 2. aşılamamı yaptırdım bugün aşılamanın 3. günü kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce normalmi ilk aşılamamda böyle ağrılar yoktu. korkuyorum adet olucam die bu kadar erken olmaz heralde:1no2:

Yok canım bu kadar erken olmaz.İlaçların yan etkileridir merak etme.Bazı aşılamalarda oluyo bunlar.Bazılarında hiçbişey yaşamıyoruz..
Hayırlı olsun aşılaman inşallah.

kızlar hep dualarım sizinle allah emeklerinizi umutlarını boş cıkarmasın inşallah en kısa zamanda isteginize kavusursunuz herkese sevgiler

arkadaşlar aşılama olacağı zaman yumurta geliştirmek için kullanılan iğneleri doktor kendimi yapıyor.burada okuyorum bazı arkadaşlar kendimiz yaptık diye yazmışlar da.bana doktor adetinin 2.günü iğnelerinle gel dedi merak ettim..

selam kader arkadaşlarım bende bugün dr.gittim yumurta istenilen boyuta gelmiş (klomen )kullandım..bugece yani 1 saat sonra çatlama iğnesi yapılacam......
çarşamba aşılama yapılacak ilk kez siperm yıkama işlemi yapılarak aşılama olacağım daha önce yıkama yapmadan aşılama yapmıştı dr yumurta o anda hazır olduğu için ..........
inş.tutar arkadaşlar allah herkese nasip etsin şu güzelliği.....:emir_bebek:...

darkinlife canım merhaba dün nette giremedim iyiyim elimde gebelik testi evin içide dolaşıp duruyıorum..omzumda sanki bir iyi melek bir kötü melek var biri, yap diyor biri yapma.........ben yapmadım henüz......bilginize:)))))
bu arada herkezde olan belirtilerim var bel ,karın,kasık,göğüssss bekliyorum işte.....
peki sen nasılsınnnnnn? beni sormuşsun nasılsın diye cok teşekürederim iyiyim umarım sende de herşey yolunda dır......?a.s.

Bu Arada Bütün Aşilama Yada Tüp Yaptirmiş Veya Yaptiracak Olan Tüm Anne Adaylarina Booooooooolllllll şans.
Dualarim Hepimiz Için :)

slm sisim umarim hamissindir bende senden 2 gun sonra 2.asilamami yaptirdim ve ayin 21 inde kan testi randevum var insallah regl olmam diye dua ediyorum ,
allahim dualarimizi kabul etsin ve saglikli bebekler versin isteyen hepimize

X