Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM COK ÜZÜLDÜM.KENDİNİ BİRAN ÖNCE TOPARLARSIN UMARIM.GECMİS OLSUN;BİDAHAKİ SEFERE İNSALLAH MUTLU OLURSUN.:teselli:ZATEN BASINDAN BUYANA SENİN İCİNE DOGMUS GİBİYDİ.HEP KARAMSARDI YAZILARIN,SABIR HEPİMİZE ARKADASLAR YAA....GERCEKTEN COK ZORCANLARIM yaaaa bir üzücü haber de benden. olmadı aşılamam. tutmadı.test yaptırmaya gerek kalmadan adetim geldi. hemde 2 gün geç.
kendimi hazırlama çalıştım sanıyordum yanılmışımmmm.ağlıyorum yaaaaaaaaaa. senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım ii dileklerin için saol ama benimde tutmadı sonuç yine hüsrannnnn canım sıkkın biraz yarın test yaptırmama gerek kalmadı çarşamba gidecem vee yine devammmmmm hakkımızda hayırlısı.Seninde tutmamış canını sıkma Rabbim büyük herşeyde vardır bi hayırrrr sana diyorum ama bende çok üzüldümmmm.
[INDENT][/INDENT]CANIM COK ÜZÜLDÜM.KENDİNİ BİRAN ÖNCE TOPARLARSIN UMARIM.GECMİS OLSUN;BİDAHAKİ SEFERE İNSALLAH MUTLU OLURSUN.:teselli:ZATEN BASINDAN BUYANA SENİN İCİNE DOGMUS GİBİYDİ.HEP KARAMSARDI YAZILARIN,SABIR HEPİMİZE ARKADASLAR YAA....GERCEKTEN COK ZOR
sağol canım. şu an 2. iğnelere başlıyorum. doktor 2 kutu kullancaz ama 3 kutu al dedi. bulunsun 3.ye lazım olumuş. şimdi ben bugün bu moralle başlıyorum aşılamaya...ve iğneleri olurken bile hala ağlıyorummmm.
allahım herkese bebk nasip etsin.kucaklarımızı doldursun
bak ne güzel tekrar baslamıssın tedavine;bende ilk asılamaya baslıyorum bugün doktorumla görüsmeye gidecegim...ama inan asılama sadece gecis süreci,ben bunu kabullendim.bak ilk asılamam olacak ama hic umutlanmıyorum.cok rahatım,çünkü asılamanın tutma olasılıgının yanılmıyorsam %8 ile %15 bunu düsünerek sadece tüp bebege gecmeden ön adım diye düsünüyorum.zaten tutmaz ise;hemen tüp bebek tedavisine gececegim....sabirli ol pes etmeeee veeee lütfen aglama bak sonra bende aglarım.:teselli:su an sadece bebegine kucagına alacagın günleri düsün.ama gercekleride unutma;biz ugrasmadan diger saglıklı insanlar gibi esimize hamilelik müjdesini veremiyecegiz.ancak bu zor işlemleri gecince sonucu bekleyecegiz.bunu kabullendim ben ve içim daha az acıyor artık....bak bir sürü bizim gibi arkadaslar var.yanlız deyiliz,bugün sen yarın biz;hepimizin kucalarında yavruları olacak.ALLAH bos bırakmaz gör bak.hadi toparlan ve tedavine saglam adımlarla basla....
lütfen bana hızlı şekilde cevap yazarmısınız merak ediyorum çok
merhaba arkadaşlar
aranıza yenikatıldım.benim sorunumda gebe kalamama,bir türlü hamile olamıyorum,eşimdede bende de birşey yokmuş,tüm testler herşey yapıldı bendede eşimde de.klomen kullandım 6 ay kadar,daha sonra çatlatma iğnesivuruldum yine olmadı,artık martta aşılamaya gecilecek,inşallah gebe kalırım,nedenini bilmediğim halde beklemek beni çok üzüyor,nedenini bilsem en azından bundanmış ondan olmuyor diyeceğim ama yok.ayrıca benim 5 yaşında bir oğlum var.oda korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım.inşallah hepiniz bebeklerinizi kuçağınıza alırsınız.allahtan onu diliyorum:1hug:
merhaba bana da geçtiğimiz paratesi aşılama yapıldı
size yapılan aşılamanın sonucunu merak ettim
olumlumu acaba
inşallah olumlu diye bir yanıt alırım
inşallah hamile kalırsın canım. ama en azından bir oğlun var. hem nedenini bilsen bile sana daha az acı vermiyor emin olabilirsin.inşallah allah gönlüne göre verir 2. çocuğun da olur. üzülme bu kadar
inşallah sizde hamiş kalırsınız.evet canım rahim filmi çekilde ikiside acıkmış,eşim spermogram yapıldı 90 milyon varmış.yani yeterince.yani tüm testler yapıldı.birşeyimiz yokmuş.anlayamadım gitti,her ay okadar dikkat ediyoruz eşimle.sürekli ilişkiye giriyoruz altıma yastık koyup yatıyorum.4-5 senedir bekliyoruz bakalım.:sm_confused:Katılıyorum sebebini
bilmek çok birşey değiştirmiyor.
Duygusal olarak.Ama tabi tedaviyi
ona göre oluyorsun bu açıdan iyi.
Birşey bulunamamışsa,
kısmet diyoruz biz bu durumda.
Olur inşallah.Üzme kendini.
Bizim hiç yok.Rahim filmi çektirdinmi?Doğumdan sonra tüplerin tıkanmış olabilir.
Eşin ateşli bi rahatsızlık geçirdiyse
ondan kaynaklı olabilir.
Yada yumurta gelişimin yavaşlamıştır..
Sebep çok olabilir..
evet canım belkide zamanında sarfetmiş olduğumuz sözlerin bedelini ödüyoruz.benimde oldu öyle bir hatam.yeni evlendiğimiz ay adetim geç kalmıştı.hamilelikten şüphelenmiştim.eşimede hep diyordum eğer bişey varsa istemiyorum ben aldırım diyordum.yazık daha ne olduğunu bilmeden eşimide ikna etmiştim.sonra bişi olmadığını öğrendim.ve şuan 3yıl oldu hala bekliyorum.neyse allah bizi onlarla yargılamasın.benimde ilk aşılamam 12.gün umudum yok ama nasip bakalımBu Siteye Ilk Yazdiğimda Ilk Aşilamam Yapilmişti Ilk Aşilamamda Cok Umutluydum Ewt Olmadi.2cisinde Ewt Dedim şimdi Olacak Herşey Harika Gitti Ama Oda Olmadi...hala Umudum Var Zaman Zaman Umudum Kirilsada Diyorum Ki Allah Bana Bize Anne Olmayi Nasip Edecek........
Ben Evlenmeden önce Anne Olmak Istemiyorum Demiştim Cocukluk Arkadaşim Kendiside Dr Bana Bugün Telefon Konuşmamizda Dediki Bir Kadinin Rahmi Varsa Yumurtasi Varsa Anne Olur Merak Etme Evet Belki Zor Olur Ama Mutlaka Olur Dedi Sonra Ekledi Seninde Olacak Ama Sen Hep Istemiyorum Dedin şimdi Allah Diyorki Biraz Mücadele Et .....
Evet Mücadele Ediyorum Ediyoruz Umarim Hepimizin Sağlikli Bebekleri Olur..
şimdi 3 Cü Aşilama Için Start Verdik Hayirlisi Artik