Aşılama Aşilama Yapildi Beklemek Cok Zorrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sisicim hayırlı olsun canım beklemek çok zor biliyorum ama önemli olan sonuç inşallah hakkımıza hayırlısı olur..
Benim sonucumda cuma günü belli olcak inşallah çok heyecanlıyım.....

Yaaaaaaaaaa Cok Az Kalmiş Hadi Hayirlisi Canim Ilk Aşilaman Miydi

inşallah iyi haber alırız canım sabırsızlıkla bekliyorum burayada hamileyim diye yaz da bizde sevinelim canım....benimde 10 günüm kaldı dr için ama ondan önce 18 regl tarihi düzenli gelir inşallah bu sefer gelmessssssssssssss

inşallah iyi haber alırız canım sabırsızlıkla bekliyorum burayada hamileyim diye yaz da bizde sevinelim canım....benimde 10 günüm kaldı dr için ama ondan önce 18 regl tarihi düzenli gelir inşallah bu sefer gelmessssssssssssss

İnşallah gelmez canım ama belirtileri olursa üzülme olabilirmiş çünki bütün doktorlar öyle söylüyo....

Çok zor biliyorum ama sen bu dönemi olabildiğince sakin geçirmeye çalış..

Kendini yormadan başka şeylerle uğraş yoksa vakit geçmiyor....

hehe ewt bilmezmiyim gecmiyor günlerrrrrr.....sabahları iyiyim de işte akşamları

inşallah herşey yolunda gider.Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip eder.Çabalarınızın karşılığını alacaksınız kutsal anneler.İyi haberlerinizi okuyacağız buradan.:1hug:

Günaydin Arkadaşlar.. Yaa Bende Haftaya Başlarim Başinizi Ağritmaya..... Yaa Birşey Soracam Eşim Sperm Verene Kadar 1 Haftasi Var. Ona Ne Takviye Etsemde Sperm Sayisi Yüksek çiksin Yaa.. Keçi Boynuzu Kürü Ve Pekmezi Veriyorum Ek Olarakta çakşir Otu Kökü Kaynatip Versem Mii..

Günaydin Arkadaşlar.. Yaa Bende Haftaya Başlarim Başinizi Ağritmaya..... Yaa Birşey Soracam Eşim Sperm Verene Kadar 1 Haftasi Var. Ona Ne Takviye Etsemde Sperm Sayisi Yüksek çiksin Yaa.. Keçi Boynuzu Kürü Ve Pekmezi Veriyorum Ek Olarakta çakşir Otu Kökü Kaynatip Versem Mii..

canım hakkınızda hayırlısı olsun ...çakşır otunu hiç duymamıştım ama fındık fıntık çok yesin sende ye gerçektende çok fark ediyo yani özellikle fındık çok yararlı birde keçi boynuzunu bırakma devam et...eşim genelde bunları yiyodu...

herkese merhaba 05.01.2008 de aşılama yapıldı beklemek zor zor 15 gün gecmiyor acaba ben aşılama tarihinden 10 sonra idrar testi yapsam cıkarmıııııııı?

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin..bende 4 aşılama yaptırdım bilmezmiyim beklemesi çok zor ama o beklemek hiç bitmiyo hayatında hep bekliyosun...ilk önce sonucu bekledim...sonra kesiyi görmek için bekledim şimdide keseyi görmek için 15 ocağı bekliyorummm allah yardımcımız olsun...ne diyelim...gelekcekse beklenen beklemeye değer...:1hug:

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin..bende 4 aşılama yaptırdım bilmezmiyim beklemesi çok zor ama o beklemek hiç bitmiyo hayatında hep bekliyosun...ilk önce sonucu bekledim...sonra kesiyi görmek için bekledim şimdide keseyi görmek için 15 ocağı bekliyorummm allah yardımcımız olsun...ne diyelim...gelekcekse beklenen beklemeye değer...:1hug:

canım ya yanlış yazmışım 15 ocakta kalp atışları için gidecem valla kusura bakma o kadar kötüyümki başım dönüyo midem bulanıyo dengem bozuldu iice...hatta doktorum hap verdi düzelmessen gel serum takalım dedi:eek:senağlamakafamçokkarıştı

ewt neslihancım sanırım senin 4. aşılamada tutu sana birşey sorabilirmiyım benim bugün belim cok ağrıyo birde sabah rakı beyazında akıntım geldi bu akıntı sulu bir akıntıydı normal mi bu....:KK43:((

aaaa bende yeni gördüm son yazdığını eminim kötü birşey yokturrrrr ancak daha duyulur ses tecrübem yok ama duyduklarım ....kıyamam sana hamilesiiin ondan oluyooooooo hehe harika başarmışsın işte bunlarda gececek .tebrik ederim

ewt neslihancım sanırım senin 4. aşılamada tutu sana birşey sorabilirmiyım benim bugün belim cok ağrıyo birde sabah rakı beyazında akıntım geldi bu akıntı sulu bir akıntıydı normal mi bu....:KK43:((

canım o akıntılar ağrılar çok normal kendini sıcak tut ve mutlu olmaya çalış güzel şeyler düşün gerçi bunu yapmak çok zor ama sen bunu belki başarabilirsin....bende başlık açmıştım ordan okuyabilirsin herşey orda yazıyo..4. aşılamaya 2. start diye ordan bakabilirsin....:1hug:

slm. arkadaşlar.
bende 3. aşılamamı yaptıracam.ilk 2 tanesi tutmadı.umudunuzu kırmak istemem. ama şunu biliyorum ki beklemem inanın çok zor. acaba hamilemiyim değilmiyim diye. umudunuzu hiç kırmayın. bu dünyada anne olamasak dahi. öteki tarafa göçerken elime bi bebek verileceğini söylediler bana. anne olmak nasıl bir duygu sizler gibi bende yaşamak istiyorum. Allah gönlümüze göre verir inşallah.

evet beklemek çok zor psikoloji berbat oluyo yani Allah istedikten sonra bende 22 yaşındayım tüp bebekle hamişim:) yaptırmalıydım ve Allah'a şükürler olsun ilk denememde tuttu.Şuanda bile tedirginim ultrasonda görene kadar şimdide 19 ocağı beklicem ve bunda sonraki dönem daha önemli.... ona göre kızlaar

gülcicek sende bizdensin yani beklemede olan anne adayı başarılar diliyorum canımmmmmmm

yağmurcum senin bulduğun aşamaya gelmeyi gercekten istiyorum yani annesin ve bebeğinin gelişimini izliyorsunnn harika bir dönem herşey sağlıkla ilerlesin canımmm

X