- 5 Ocak 2008
- 211
- 1
sisim umarım aşılaman tutar ve bize i haberlerini verirsin inan çok içten söylüyorumm allahım emeklerimizi boş çıkarmasın yarabbim
AYŞECİM İYİ DİLEKLERİNİ GÖRMEMİŞİM CANIM COKKK SAĞOL......... a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sisim umarım aşılaman tutar ve bize i haberlerini verirsin inan çok içten söylüyorumm allahım emeklerimizi boş çıkarmasın yarabbim
Yaaaaaaaaaa Cok Az Kalmiş Hadi Hayirlisi Canim Ilk Aşilaman Miydi
inşallah iyi haber alırız canım sabırsızlıkla bekliyorum burayada hamileyim diye yaz da bizde sevinelim canım....benimde 10 günüm kaldı dr için ama ondan önce 18 regl tarihi düzenli gelir inşallah bu sefer gelmessssssssssssss
Günaydin Arkadaşlar.. Yaa Bende Haftaya Başlarim Başinizi Ağritmaya..... Yaa Birşey Soracam Eşim Sperm Verene Kadar 1 Haftasi Var. Ona Ne Takviye Etsemde Sperm Sayisi Yüksek çiksin Yaa.. Keçi Boynuzu Kürü Ve Pekmezi Veriyorum Ek Olarakta çakşir Otu Kökü Kaynatip Versem Mii..
herkese merhaba 05.01.2008 de aşılama yapıldı beklemek zor zor 15 gün gecmiyor acaba ben aşılama tarihinden 10 sonra idrar testi yapsam cıkarmıııııııı?
canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin..bende 4 aşılama yaptırdım bilmezmiyim beklemesi çok zor ama o beklemek hiç bitmiyo hayatında hep bekliyosun...ilk önce sonucu bekledim...sonra kesiyi görmek için bekledim şimdide keseyi görmek için 15 ocağı bekliyorummm allah yardımcımız olsun...ne diyelim...gelekcekse beklenen beklemeye değer...:1hug:
ewt neslihancım sanırım senin 4. aşılamada tutu sana birşey sorabilirmiyım benim bugün belim cok ağrıyo birde sabah rakı beyazında akıntım geldi bu akıntı sulu bir akıntıydı normal mi bu....((