Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.888 528 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi giggles #61 zeynokoloji .!.: hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıklı doğumlar olur inşallah.. tüp bebeği nerde yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Amin inşallah. Rabbim tedavi gören bekleyen herkese çabucak nasip etsin inşallah Acıbadem Maslak'ta yaptık ilk denemede tuttu çok şükür.
zeynokoloji .!.: hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıklı doğumlar olur inşallah.. tüp bebeği nerde yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Amin inşallah. Rabbim tedavi gören bekleyen herkese çabucak nasip etsin inşallah Acıbadem Maslak'ta yaptık ilk denemede tuttu çok şükür.
Z zeynokoloji Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2019 3.935 4.854 133 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi giggles #62 Nosking .!.: Amin inşallah. Rabbim tedavi gören bekleyen herkese çabucak nasip etsin inşallah Acıbadem Maslak'ta yaptık ilk denemede tuttu çok şükür. Genişletmek için tıkla... bülent tıraş mıydı dr sizde sorun neydi sebepsiz miydi
Nosking .!.: Amin inşallah. Rabbim tedavi gören bekleyen herkese çabucak nasip etsin inşallah Acıbadem Maslak'ta yaptık ilk denemede tuttu çok şükür. Genişletmek için tıkla... bülent tıraş mıydı dr sizde sorun neydi sebepsiz miydi
Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.888 528 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi giggles #63 zeynokoloji .!.: bülent tıraş mıydı dr sizde sorun neydi sebepsiz miydi Genişletmek için tıkla... Evet sebepsizdi. Islemi bülent hoca yaptı.
zeynokoloji .!.: bülent tıraş mıydı dr sizde sorun neydi sebepsiz miydi Genişletmek için tıkla... Evet sebepsizdi. Islemi bülent hoca yaptı.
Z zeynokoloji Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2019 3.935 4.854 133 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi giggles #64 Nosking .!.: Evet sebepsizdi. Islemi bülent hoca yaptı. Genişletmek için tıkla... anladım canım sağol ben de bu ay 2.aşılamaya başlayıp tüp bebek raporu alıcam sonra tüp bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmaz
Nosking .!.: Evet sebepsizdi. Islemi bülent hoca yaptı. Genişletmek için tıkla... anladım canım sağol ben de bu ay 2.aşılamaya başlayıp tüp bebek raporu alıcam sonra tüp bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmaz
Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.888 528 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi giggles #65 zeynokoloji .!.: anladım canım sağol ben de bu ay 2.aşılamaya başlayıp tüp bebek raporu alıcam sonra tüp bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... Inşallahhhh
zeynokoloji .!.: anladım canım sağol ben de bu ay 2.aşılamaya başlayıp tüp bebek raporu alıcam sonra tüp bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... Inşallahhhh
giggles Shady's back.🥴 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2020 13.059 49.303 528 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi giggles #66 zeynokoloji .!.: anladım canım sağol ben de bu ay 2.aşılamaya başlayıp tüp bebek raporu alıcam sonra tüp bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... Nosking .!.: Inşallahhhh Genişletmek için tıkla... Aşılamalarınızı çipli aşılama mı yaptırdınız yoksa normal aşılama mı?
zeynokoloji .!.: anladım canım sağol ben de bu ay 2.aşılamaya başlayıp tüp bebek raporu alıcam sonra tüp bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... Nosking .!.: Inşallahhhh Genişletmek için tıkla... Aşılamalarınızı çipli aşılama mı yaptırdınız yoksa normal aşılama mı?
Z zeynokoloji Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2019 3.935 4.854 133 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi giggles #67 giggles .!.: Aşılamalarınızı çipli aşılama mı yaptırdınız yoksa normal aşılama mı? Genişletmek için tıkla... hayır devlette yaptırdım çip yoktu ama çipli olması başarıyı arttırır
giggles .!.: Aşılamalarınızı çipli aşılama mı yaptırdınız yoksa normal aşılama mı? Genişletmek için tıkla... hayır devlette yaptırdım çip yoktu ama çipli olması başarıyı arttırır
Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.888 528 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi giggles #68 giggles .!.: Aşılamalarınızı çipli aşılama mı yaptırdınız yoksa normal aşılama mı? Genişletmek için tıkla... Benimki de normaldi hatta iğneli bile değildi
giggles .!.: Aşılamalarınızı çipli aşılama mı yaptırdınız yoksa normal aşılama mı? Genişletmek için tıkla... Benimki de normaldi hatta iğneli bile değildi