Aşılama Sürecim

Kimlerin kaçıncı günü arkadaşlar bu topikten konuşalım bugün yani 12 Mayıs itibari ile benim iğnemin 8. Günü aşılamamın 6. Günü iki günden hiç belirtim yok

İnşallah cektiklerinize değer Rabbim hayırlısıyla gebeliği nasip etsin bende gecen ay hsg cektirdim bekliyorum inşallah gebelik olusır da tekrar aynı acıları cekmem

benim maalesef tutmadı bu ay sonu 2. denenecek

İnşallah cektiklerinize değer Rabbim hayırlısıyla gebeliği nasip etsin bende gecen ay hsg cektirdim bekliyorum inşallah gebelik olusır da tekrar aynı acıları cekmem
amin canım inşallah maalesef olumsuz sonucum. inşallah gerek kalmaz kendilğiniden olur

Merhaba arkadaşlar bende 1 yıldır çocuk istiyorum 24 yaşındayım düzenli regl oluyorum 28 günde bir hiçbir sorun olmadıgını söyledi doktor yumurtlama oluyormuş ama tutunmuyor eşimin sprem testi gayet iyi çıktı şimdi mayısın 3 de çatlatma ignesi oldum yarın test yaptırıcam inşallah olumlu sonuç alırım
Allahım inşallah hepimize nasip eder

Kimlerin kaçıncı günü arkadaşlar bu topikten konuşalım bugün yani 12 Mayıs itibari ile benim iğnemin 8. Günü aşılamamın 6. Günü iki günden hiç belirtim yok
Canım benimde 10 Mayıs'ta yapıldı aşılama pazartesi test vermeye gidicem ama dün erken davranıp test verdim beta 2.74 çıktı pazarssiye kadar acaba değer yükselir mi yoksa gebelik yok mu diye yorumlayalim

Canım benimde 10 Mayıs'ta yapıldı aşılama pazartesi test vermeye gidicem ama dün erken davranıp test verdim beta 2.74 çıktı pazarssiye kadar acaba değer yükselir mi yoksa gebelik yok mu diye yorumlayalim
Benimde 10 Mayıs’ta yapıldı iğnem Pazartesi günü iş yerinde baygınlık geçirdim progestoran başlamıştım o gün sanırım onun yan etkisi oldu salı kan verdim 12 çıktı beta hgc Pazartesi’yi bekliyorum bende tekrar kan vereceğim

Sence değer yükselir mi

Kızlar bende 7. Sinde yaptırmıştım aşılamayı beyaz akıntı kramplar var 3/4 gündür bugün 15. Gün test yaptım fakat negatif ama doktorum yarın kan vermeye çağırmıştı gidince emin olacağım fakat kasıklarım sağlı sollu taş gibi kesin kistlerim oluştu diye düşünüyorum

Hadi hayırlısı olsun

Hanımlar bende çatlatma iğnesi oldum doktor 13 mm ken akşam 11 de iğne ol dedi. Sizce boyutu küçük değil mi . Doktor yumurtan iyi dedi ama emin olamadım Aşılama olacaktı ama ben vazgeçip kendim denemek istedim. Hiç bu kadar küçükken iğne olan varmı

Ben iğne vb tedavi çok denedim fakat hiç 13 mm iğne yapılmadı hatta o civarlardayken beklettiler 20-21 mm arası istiyorlar genelde

merhaba bende 16 mayısta aşılama oldm benim 20mm di yumurtam . Doktor size neden öyle yaptı acaba . 13 mm küçük

Merhaba kızlar bende 16 mayısta aşılama oldum
Tek yumurta ile
20 mm di yumurta.
Bende de hiçbir belirti yok

merhaba asilamanizi ozelde mi oldunuz bende pko var adetli iken gittim ilaca basladik benden rahim filmi ve esimden sperm istendi siz hangi asamalardan gectiniz kac gun arayla gittiniz ve ucret ne kadar tuttu anlatabilir misiniz

merhaba asilamanizi ozelde mi oldunuz bende pko var adetli iken gittim ilaca basladik benden rahim filmi ve esimden sperm istendi siz hangi asamalardan gectiniz kac gun arayla gittiniz ve ucret ne kadar tuttu anlatabilir misiniz
Merhaba ben rahim filmi , eşimin sperm testi
Birde hormon testleri yapıldı .
Adetin 2.günü gittim gonol f iğneye başlattı doktor
Daha sonra yumurta takibi yapıldı
Bir tane 20 mm yumurtam oluştu
Aşılamadan 2 gün önce ilişkiyi yasakladı
Aşılamadan 36 saat önce ovitrelle çatlama iğnemi oldum . Eşimle işlemlerden 2 saat önce gittik . Eşimden sperm örnegi alındı .
aşılama yapıldı , çok kolay bir işlem 5 dk sürüyor .
Sonra seni 1 saate yakın kalçaların yukarıda olacak şekilde yatırıyorlar .
Bendede pcos var
Eşimde bir sıkıntı yok
Chipli aşılama yaptı doktor
. Merak ettiklerini sorabilirsin
Biraz karışık anlattım ama bu şekilde
İnşallah güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…