Aşılama Sürecim

Sizde be eşinizde ne tür sorun vardı

Merhaba mesaj cok eski yazmissin simdi okurken denk geldim suan gebe misiniz yada tedaviniz devam ediyormu bilmiyorum avrupa yakasinda hastane sormussunuz onun icin yazmak istedim belki size vesile olurum.Çam sakura şehir hastanesi doktor reza bey mukemmel bir doktor ve cok ilgili kanuni de var memnun musunuz deseniz asla..defalarca kontrole gitmeme ragmen beklemem gerektigini sene min dolmasi gerektigini yumurtalarim olmadigini bosa vakit harcama sen git tüp bebek yap diyerek resmen kovdular hala unutamiyorum o bayan doktoru.. tabi insan pskolojik olarak zaten yipranior bide boyle kendini bilmezlerin lafları...sonra birkac gun gevti kendime gelmem gerektigini ne yapabilirsem yapicagimi dusunup ayağa kalktim cam sakuraya gittim dr reza beyle karsilastim sukur. durumumu anlattim yumurtam yok dediler tüp bebek tek caremmiş dedim agladim anlattim doktorum ultrasonla baktı yumurtan yok diye bissy yok bunu neye dayanarak soyluyolar gayette olgunlasan yumurtalsrin var ancak yumurtaliklarinda enfeksiyon var once bunu kurutmaliyiz bu bir engel dedi onu kuruttuk antibiotiklerle regl donemlerim sancidan ölüp dirilirdim ilk defa ilaclarimi kullandigim an rahat ve hissetmedim bile regl oldugumu cok sukur.adetle beraber 12.gun kontrole gittim cok sukur o yok dedikleri yumurtalarim ilacsız tamda doktorumun istedigini sekilde buyumuslerdi otrivelle catlama iğnesi yapalim dedi doktorum gittim aldim getirdim ignemi yapti sağolsun bugun 5.gunum beklemedeyim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin ancak bir doktora bagli kalmayin Allah iyi doktorlar cikarsin karsimiza hayirlisiyla isteyen bekleyen herkese evlat kokusu nasip etsin rabbimm

Evet bende de bayağı oluyor dün oldum aşılama sol ayağım feci şekilde ağrıyor belim ve sırtım da

herşeyi çok güzel açıklamışsın, bu konuda yeni olanlara çok iyi bir örnek olmuş yazıların sonuç alabildin mi? şuanda durumların nedir merak ettim, inşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…