Turşihan sen rahimde perde varmış kesmiş falan dedin ya benim aklıma gelen ince bir tabaka falan zannettim rahim perdesi çok başka bir durummuş araştırdım da sen baktın mı internetten h
Ha tamam canım perde demediyse o doğuştan gelen bir şeymiş rahim ikiye bölük oluyormuşYok bakmadım canım. Perde demedi bana. Rahim ağzın kapalıymis dedi. Ne demek bilmiyorum ne oluyomus ki kötü bir şey mi
Biz önceden ilişkiye girince spermler hep dökülüyordu geri acaba ondan muHa tamam canım perde demediyse o doğuştan gelen bir şeymiş rahim ikiye bölük oluyormuş
Benim akıntım geçmeye başladı biraz araştırdım hamilelik belirtisiymiş beyaz akıntı hatta buradaki kadınlar beyaz akıntım var diyen hamile çıktı dün okuyunca hamile miyim acaba dedim bir umutlandım bugün geçince yine modum düştü of belirsizlikten bıktımYok bakmadım canım. Perde demedi bana. Rahim ağzın kapalıymis dedi. Ne demek bilmiyorum ne oluyomus ki kötü bir şey mi
Şuan kaçıncı gündesin sen canım. Benim hiç olmadı beyaz akıntıBenim akıntım geçmeye başladı biraz araştırdım hamilelik belirtisiymiş beyaz akıntı hatta buradaki kadınlar beyaz akıntım var diyen hamile çıktı dün okuyunca hamile miyim acaba dedim bir umutlandım bugün geçince yine modum düştü of belirsizlikten bıktım
10. Günüm benim ama bugün akıntım yok öncesinde hep vardıŞuan kaçıncı gündesin sen canım. Benim hiç olmadı beyaz akıntıyumurtam gereğinden fazla büyümüş demişti zaten doktor. Kiste çevirdi galiba benim. O kadar mutsuzum ki. Beyaz akıntı evet hamilelik belirtisiymis
Şuan olmaması normal artık canım zaten ilk zamanlar akıntı olmasi gebeliğe işaretmis öyle okudum10. Günüm benim ama bugün akıntım yok öncesinde hep vardı
Pazar yada pazartesi ortaya çıkar bakalım inşallah öyledirŞuan olmaması normal artık canım zaten ilk zamanlar akıntı olmasi gebeliğe işaretmis öyle okudum
Hangi gün yapacaksın testiPazar yada pazartesi ortaya çıkar bakalım inşallah öyledir
7 gün falan canımDers çalışacagim canım bugün başlayacağım. Kaç gün kaldı şimdi test yapmamiza
İyi bari az kalmış7 gün falan canım
Hangi konu cnm beni işaretler misinBenim akıntım geçmeye başladı biraz araştırdım hamilelik belirtisiymiş beyaz akıntı hatta buradaki kadınlar beyaz akıntım var diyen hamile çıktı dün okuyunca hamile miyim acaba dedim bir umutlandım bugün geçince yine modum düştü of belirsizlikten bıktım
Ya 14-15 dedi doktor ama burda öğrenenler 12. Günde öğrenmiş sanırım size ne dedi doktorunuzHangi gün yapacaksın testi
Reglin gecikirse yap dedi bana. Ama zaten gecikiyor regl benim 2 gün falanYa 14-15 dedi doktor ama burda öğrenenler 12. Günde öğrenmiş sanırım size ne dedi doktorunuz
Bana 14 dedi ama ben asla dayanamam 11. Günden itibaren kaset test yapıcamReglin gecikirse yap dedi bana. Ama zaten gecikiyor regl benim 2 gün falan
Yok canım göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım ben. Regl öncesi yaşıyorum sadece. Asilamadan sonra hiç yasamadim. Bugün kasik ağrım da yokBana 14 dedi ama ben asla dayanamam 11. Günden itibaren kaset test yapıcamçok sabırsızım ben, ya bide benim hiç göğüs hassasiyetim yok son 2 aydur da regl olacağım zaman hiç hassasiyet yaşamamıştım. Ama öncesinde vardı şişip ağrıyordu neden acsba? Size varmı göğüs hassasiyeti ? T Tursihan H heyybaby
O bendede yok benim öyle pek bir belirtim yok ağrım falan da olmadı sadece akıntım varBana 14 dedi ama ben asla dayanamam 11. Günden itibaren kaset test yapıcamçok sabırsızım ben, ya bide benim hiç göğüs hassasiyetim yok son 2 aydur da regl olacağım zaman hiç hassasiyet yaşamamıştım. Ama öncesinde vardı şişip ağrıyordu neden acsba? Size varmı göğüs hassasiyeti ? T Tursihan H heyybaby
Ne zaman tesy yapmayı düşünüyorsun kaçıncı günündüO bendede yok benim öyle pek bir belirtim yok ağrım falan da olmadı sadece akıntım var
10. Günüm 12. Gün yaparım korkuyorum da 14 üde bekleyebilirim benim yumurtam erken gelişti regl ye 8 gün var dahaNe zaman tesy yapmayı düşünüyorsun kaçıncı günündü
Bugün nasilsinizszzz kizlarrrrNe zaman tesy yapmayı düşünüyorsun kaçıncı günündü
Bende normalim bişey hissetmiyorumBugün nasilsinizszzz kizlarrrrbenim hiç ağrım sızım yok. Ama akıntım da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?