İyi bari agrilardan kurtulduk rahatça bir film izleyelim dizi izleyelim ahhaahahBende normalim bişey hissetmiyorum
Uahaha ay ben salı günü kaset yapıcam mersk ediyorumİyi bari agrilardan kurtulduk rahatça bir film izleyelim dizi izleyelim ahhaahah
Kaset erken gebelik testi miydi canım. Bu arada bugün beraat kandili bol bol dua edelimUahaha ay ben salı günü kaset yapıcam mersk ediyorum
Evet canm kaset erken gebelik olandan, aminn edelim inşallahKaset erken gebelik testi miydi canım. Bu arada bugün beraat kandili bol bol dua edelim
Tamam canım yapınca haber et bana da. Kafam gitmiş ya hiç iyi değilim dinlenmeye ihtiyacım var. Gusül abdesti aldığımı zannedip namaz kıldım kuran okudum. Şimdi fark ettim. Delirmek üzereyim galiba benEvet canm kaset erken gebelik olandan, aminn edelim inşallah
Tamam canım yapınca haber et bana da. Kafam gitmiş ya hiç iyi değilim dinlenmeye ihtiyacım var. Gusül abdesti aldığımı zannedip namaz kıldım kuran okudum. Şimdi fark ettim. Delirmek üzereyim galiba benEvet canm kaset erken gebelik olandan, aminn edelim inşallah
Canım inşaallah tutar bebişin olurKızlar benimde 8. Gün bugün aşılamanın bel kasık ağrısı hala devam 2 gündür göğüs hassasiyeti çok hiç yaşamam normalde akıntıyı progestan fitil kullandığım için anlayamıyorum hiç bitmeyen pms dönemi içine hapsolmuş gibiyimsürekli regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı
Amin inşallah isteyen herkesinTamam canım yapınca haber et bana da. Kafam gitmiş ya hiç iyi değilim dinlenmeye ihtiyacım var. Gusül abdesti aldığımı zannedip namaz kıldım kuran okudum. Şimdi fark ettim. Delirmek üzereyim galiba ben
Canım inşaallah tutar bebişin olurilk günden beri var mı ağrı. Regl günün ne zaman normalde
İnşaallah da hamilesindir canım benim daha bugün 6 gün. 1 Mart regl tarihim senin ne zamanAmin inşallah isteyen herkesinevet ilk günden beri var göğüslerim bile büyümüş şöyleki büyük göğüse sahip değilim o yüzden çok farkedilir oluyor. Ovitrelle nin içinde hCG buna sebepse hamile olsam ne olacak onu düşünüyorum
Kaşıncı denemen canım, birde problem neydi sebepsiz infertilitemiKızlar benimde 8. Gün bugün aşılamanın bel kasık ağrısı hala devam 2 gündür göğüs hassasiyeti çok hiç yaşamam normalde akıntıyı progestan fitil kullandığım için anlayamıyorum hiç bitmeyen pms dönemi içine hapsolmuş gibiyimsürekli regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı
Yok kullanmıyorum.Doğrudan olmasa bile dolaylı yoldan illaki etkisi vardır vücut biyokimyası bir bütün çünkü multi vitamin complex ı kullanıyor musunuz? Ne derece eksiklik yaşıyorsunuz bilmiyorum ama dahiliye uzmanına görünün bir isterseniz
Sizinki de sebepsiz miKaşıncı denemen canım, birde problem neydi sebepsiz infertilitemi
Evet öyle 1 senedirSizinki de sebepsiz mi
Bizim deEvet öyle 1 senedir
Bende de bugün akıntı falan yok belirti ağrı falan da yok hayırlısı bakalım inşallah şaşırtırBugün nasilsinizszzz kizlarrrrbenim hiç ağrım sızım yok. Ama akıntım da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?