• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Acaba psikolojik olarak kendimizi çokmu dinliyoruz, ben düşünmemeye çalılıyorum
Sizin kaçıncı gününüz akıntınız var mı
O da doğru canım. Çok ilginç ya. Hiçbir sorunum olmasa sadece rahim ağzım kapalı olsa bile hamileliğe engel. Bir dhaa kapanmasın da
evet tabi canım ben 3-4 güne test vericem

Sanırım bende de öyle, beyaz sıvı akıntı geldi bu sabah yine bende, çok nadir ara sıra ağrı vuruyor o kadar
Benim hiç akıntı olmadı canım. Sanırım benim yumurta çok büyüdüğü için kiste çevirdi. O yüzden ümidim yok aslında. Çok büyüyunce kist olusuyomus. Beyaz akıntı iyiye işaretmis. Kaç gündür çok şiddetli ağrılar çektim. Bugün iyiyim şükürler olsun kendime geldim.

Benim hiç akıntı olmadı canım. Sanırım benim yumurta çok büyüdüğü için kiste çevirdi. O yüzden ümidim yok aslında. Çok büyüyunce kist olusuyomus. Beyaz akıntı iyiye işaretmis. Kaç gündür çok şiddetli ağrılar çektim. Bugün iyiyim şükürler olsun kendime geldim.
Öyle mi diyorsun, yan etki olabilirmiş bende duydum, ohss sendromu deniyor, ama hamile kalmaya engel değil giçbir zaman umudunu kaybetme daha 5. Gündeyiz

Öyle mi diyorsun, yan etki olabilirmiş bende duydum, ohss sendromu deniyor, ama hamile kalmaya engel değil giçbir zaman umudunu kaybetme daha 5. Gündeyiz
İnşaallah olur canım. Beni çok yıprattı ya her yerimde sivilce çıktı regl dönemi gibi. Direkt tüp bebeğe geçiş yapacağım artık

Ders çalışacagim canım bugün başlayacağım. Kaç gün kaldı şimdi test yapmamiza
Turşihan sen rahimde perde varmış kesmiş falan dedin ya benim aklıma gelen ince bir tabaka falan zannettim rahim perdesi çok başka bir durummuş araştırdım da sen baktın mı internetten hiç

Turşihan sen rahimde perde varmış kesmiş falan dedin ya benim aklıma gelen ince bir tabaka falan zannettim rahim perdesi çok başka bir durummuş araştırdım da sen baktın mı internetten hiç
Yok bakmadım canım. Perde demedi bana. Rahim ağzın kapalıymis dedi. Ne demek bilmiyorum ne oluyomus ki kötü bir şey mi

Back