Ben regle 10 gün kaldı. 1 Mart regl tarihim ama benim geç kaliyo geneldeEvet 11. Günden itibaren yapabilirsin cnm
29 şubatta ilk testi yapabilirizBen regle 10 gün kaldı. 1 Mart regl tarihim ama benim geç kaliyo genelde
Ay süper ya. 1 marta beklesem mi acaba bir gün ahahahahah29 şubatta ilk testi yapabiliriz
Evet dinlen biraz oyalanacak seveceğin bir şeyler yap ben şimdiden adet olursam diye kendime mutlu olacağım şeyler planlıyorum kafamın dağılacağı şeyler düşünüyorumİnş canım . Artık ne yapacağımı bilmiyorum.
Yaz ayına kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum.
D vitamini kullanacam biraz
yok kız ben yapmam
Yok vermedi bana progestan veriyormuş galiba bazıları tutunsun bebek diye
Akıntınız var mı bende bu ara çoğaldıBebeğim bende sağda vardı dün, bugün pek bişe hissetmiyorum biraz bele vuruyor gibi, duphason ilacı kullanıyorum ya bence onun etkisi, doktor sana ne ilacı verdi aşılamadan sonra
Turşihan seninle her aşılama yazısının altında varızEvet canim iğne hamilelik hormonu olduğu için çift çizgi çıkıyormuş benim testim yok yapamam
Ahahahahah senin kaç günün vardı canım test yapmana. Ya bana vakit gecmiuor rızzik bekliyorum ahahahahahTurşihan seninle her aşılama yazısının altında varızbirkaç güne bizim için rızzık zamanı inşallah
Bende rızzık bekliyorum işte daha var 5 gün sonra yaparımAhahahahah senin kaç günün vardı canım test yapmana. Ya bana vakit gecmiuor rızzik bekliyorum ahahahahah
Haber et buraya canımBende rızzık bekliyorum işte daha var 5 gün sonra yaparım
Var ama azaldı geçenlere göreAkıntınız var mı bende bu ara çoğaldı
Ederim canım mutlaka inşallah güzel haberler alırızHaber et buraya canım
Bugun çok fena gaz sancim varVar ama azaldı geçenlere göre
Gazım var benimde özellikle akşamları oluyo, ama sağda hep batma var bide sırt ağrısıBugun çok fena gaz sancim varsen ne durumdasin
Sırt ağrısı nasıl tarif etsene canım. Kemik ağrısı gibi dayanılmaz miGazım var benimde özellikle akşamları oluyo, ama sağda hep batma var bide sırt ağrısı
Saplanma gibi dayanılmaz değilSırt ağrısı nasıl tarif etsene canım. Kemik ağrısı gibi dayanılmaz mi
Dimi böyle bıçak saplanmasi gibi bir ağrı benim öyle mi senin de canım. Bir de bardakları yerleştirirken kasıklarima çok fena ağrı girdi hâlâ gecmefiSaplanma gibi dayanılmaz değil
Dimi böyle bıçak saplanmasi gibi bir ağrı benim öyle mi senin de canım. Bir de bardakları yerleştirirken kasıklarima çok fena ağrı girdi hâlâ gecmefi
Ben aşılama yaptirdigima pişman oldum canımAcaba psikolojik olarak kendimizi çokmu dinliyoruz, ben düşünmemeye çalılıyorum
Yok canım böyle düşünme perde olduğunu nasıl anlayacaktın onun için olmadı senin demek ki ilk seferde tutar benceBen aşılama yaptirdigima pişman oldum canımgerçekten çok ağrıyor benim. Bir de lekelenme oluyor hep. İlişkiye giremiyorum acısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?