Aa anladım canım. Benim regl tarihim normalde 1 Mart. Ama 17 Şubat'ta vurdum çatlatma iğnesini. Yani reglim neye ertelenmiş oluyo. Bugün çok kötü kabus gördüm yaBenim 28 şubat regl tarihim ama sonuç günü 1 mart. Yumurta dışarıdan takviye ile büyüyüp çatladığından doğal olarak çatlaması gerekenden 2 gün sonraya attı haliyle reglim de 1 Mart'a sarkmıştır. Her türlü 1 mart sonuç günü benim için
Benim de ağrı olmuyor canım ama çok çabuk belim ağrıyor azıcık iş yapsam ağrıyor. Senin az kaldı ya ben çok heyecanlıyım. Bugün kabus gördüm hâlâ içim uroeriyorBende de bugün akıntı falan yok belirti ağrı falan da yok hayırlısı bakalım inşallah şaşırtır
İster istemez bu süreç insanı psikolojik olarak yoruyor bilinç altında olduğu için görmüşsündür rüyalar tersine çıkar içini ferah tut evet ya adaya ilk veda eden ben olucamBenim de ağrı olmuyor canım ama çok çabuk belim ağrıyor azıcık iş yapsam ağrıyor. Senin az kaldı ya ben çok heyecanlıyım. Bugün kabus gördüm hâlâ içim uroeriyor
Ay benim bugün akşama kadar belim ağrıdı ama tabiki dün 5 saat kendi başıma mantı döktüğüm için olması çok büyük ihtimal hatta kesinBenim de ağrı olmuyor canım ama çok çabuk belim ağrıyor azıcık iş yapsam ağrıyor. Senin az kaldı ya ben çok heyecanlıyım. Bugün kabus gördüm hâlâ içim uroeriyor
İnşaallah canım o kadar istiyorum ki bu sohbetteki herkes mutlu haberlerle ayrılsın buradan. Rabb'im olmazları oldurur. İmkansızı mümkün kılar. Bizim dualarımızı kabul eylesin şu mübarek günün hürmetine, birbirimize yaptığımız dualar hürmetineİster istemez bu süreç insanı psikolojik olarak yoruyor bilinç altında olduğu için görmüşsündür rüyalar tersine çıkar içini ferah tut evet ya adaya ilk veda eden ben olucaminşallah gelip bir umut diye benim gibi aşılama konularını okuyan insanlara umut olurum çünkü ben tuttu diyenleri o kadar büyük bir mutlulukla okudum ve dua ettim ki sağlıcakla doğursunlar diye inşallah bende sizde şu sohbetten mutlu ayrılırız şu mübarek günde Allahım yüzümüzü güldürsün
Ahahahah senin şuan kaç gün kaldı testeAy benim bugün akşama kadar belim ağrıdı ama tabiki dün 5 saat kendi başıma mantı döktüğüm için olması çok büyük ihtimal hatta kesin
Aslında benim yarın 12. Günüm ama pazartesi yaparım heralde korkuyorum pazartesi de doğum günüm rabbim bana belki evlat hediyesi verir diye o günü bekliyorumAhahahah senin şuan kaç gün kaldı teste
13. Gün yapacaksın yani değil mi? Çok duygulandım yaaaa inşaallah sana en büyük doğum günü sürprizi olarak hamilelik testinde gördüğün çift çizgi olurAslında benim yarın 12. Günüm ama pazartesi yaparım heralde korkuyorum pazartesi de doğum günüm rabbim bana belki evlat hediyesi verir diye o günü bekliyorum
Ya inşallah hepimizinki tutar ve ömür boyu birbirimize bu konuda dua eder hatırlarızAslında benim yarın 12. Günüm ama pazartesi yaparım heralde korkuyorum pazartesi de doğum günüm rabbim bana belki evlat hediyesi verir diye o günü bekliyorum
Aminnnnİnşaallah canım o kadar istiyorum ki bu sohbetteki herkes mutlu haberlerle ayrılsın buradan. Rabb'im olmazları oldurur. İmkansızı mümkün kılar. Bizim dualarımızı kabul eylesin şu mübarek günün hürmetine, birbirimize yaptığımız dualar hürmetine
Ağladım olmayacak galiba diye. Rüyamda bunu söyleyen kişi bizim köyden iki tane çocuğu olmayan kadının ismini söyleyerek dedi. Onlar gibi bu kızın da olmayacak dedi. Çok ürperdim. Ben de kızimij ismi İkra dedim. Hâlâ unutamıyorum. Rabb'im inşaallah nasip eder evlat. Bizi yalnız bırakmasın . Evimizi neşesiz birakmasin . Kucağımızi boş bırakmasın
Allah inşallah hayırlı şekilde nasip eder hepimize aminnAğladım olmayacak galiba diye. Rüyamda bunu söyleyen kişi bizim köyden iki tane çocuğu olmayan kadının ismini söyleyerek dedi. Onlar gibi bu kızın da olmayacak dedi. Çok ürperdim. Ben de kızimij ismi İkra dedim. Hâlâ unutamıyorum. Rabb'im inşaallah nasip eder evlat. Bizi yalnız bırakmasın . Evimizi neşesiz birakmasin . Kucağımızi boş bırakmasın
Amin canım bugün 6.gundu dimi bizim. Geriye kaldı kaç gün ahaahahhAllah inşallah hayırlı şekilde nasip eder hepimize aminn
Ayyy inşallah inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım inşallah ben 6 ay öncesinde hamileydim bebeğim karnımda öldü duamızı bile dikkatli etmeliyiz ben iki çizgiyi göreyim Allahım diye dua etmiştim gördüm gördüm de uzun sürmedi sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin Allahım bol bol dua edelim bugün13. Gün yapacaksın yani değil mi? Çok duygulandım yaaaa inşaallah sana en büyük doğum günü sürprizi olarak hamilelik testinde gördüğün çift çizgi olureşine gider dersin ki bugün benim doğum günüm ama hadi yine iyisin benimle evlisin ki kendi doğum günümde bile sana sürprizjm var dersin. O da şaşırır . Testi gösterirsin sonrası mutluluk göz yaşları.
Amin amin canım sen çok kafana takmışsın çok stres yapmışsın olmayacak diye ondan görüyorsun bu rüyalarıAğladım olmayacak galiba diye. Rüyamda bunu söyleyen kişi bizim köyden iki tane çocuğu olmayan kadının ismini söyleyerek dedi. Onlar gibi bu kızın da olmayacak dedi. Çok ürperdim. Ben de kızimij ismi İkra dedim. Hâlâ unutamıyorum. Rabb'im inşaallah nasip eder evlat. Bizi yalnız bırakmasın . Evimizi neşesiz birakmasin . Kucağımızi boş bırakmasın
Aaa bilmiyodumAyyy inşallah inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım inşallah ben 6 ay öncesinde hamileydim bebeğim karnımda öldü duamızı bile dikkatli etmeliyiz ben iki çizgiyi göreyim Allahım diye dua etmiştim gördüm gördüm de uzun sürmedi sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin Allahım bol bol dua edelim bugün
Evet galiba canım. Hep olumsuz düşünüyorum Allah'ım affetsinAmin amin canım sen çok kafana takmışsın çok stres yapmışsın olmayacak diye ondan görüyorsun bu rüyaları
inşallah annelerle ilgili olan gruplarda görürüz birbirimizi inşallah hamilelik süreci sohbetlerinde falan
AminnnnnnAaa bilmiyodumRabbim o iki çizgiden sonra hayırlıca kucağımıza almayı da nasip etsin. Dünyası güzel ahireti güzel evlatlar nasip etsin. Yüzü güzel ömrü güzel evlatlar nasip etsin inşaallah
Normalde kaldı 8 günAmin canım bugün 6.gundu dimi bizim. Geriye kaldı kaç gün ahaahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?