• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Kızlar benimde 8. Gün bugün aşılamanın bel kasık ağrısı hala devam 2 gündür göğüs hassasiyeti çok hiç yaşamam normalde akıntıyı progestan fitil kullandığım için anlayamıyorum hiç bitmeyen pms dönemi içine hapsolmuş gibiyim😂 sürekli regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı😂😂

Evet canm kaset erken gebelik olandan, aminn edelim inşallah🙏
Tamam canım yapınca haber et bana da. Kafam gitmiş ya hiç iyi değilim dinlenmeye ihtiyacım var. Gusül abdesti aldığımı zannedip namaz kıldım kuran okudum. Şimdi fark ettim. Delirmek üzereyim galiba ben 😭

Evet canm kaset erken gebelik olandan, aminn edelim inşallah🙏
Tamam canım yapınca haber et bana da. Kafam gitmiş ya hiç iyi değilim dinlenmeye ihtiyacım var. Gusül abdesti aldığımı zannedip namaz kıldım kuran okudum. Şimdi fark ettim. Delirmek üzereyim galiba ben
Kızlar benimde 8. Gün bugün aşılamanın bel kasık ağrısı hala devam 2 gündür göğüs hassasiyeti çok hiç yaşamam normalde akıntıyı progestan fitil kullandığım için anlayamıyorum hiç bitmeyen pms dönemi içine hapsolmuş gibiyim😂 sürekli regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı😂😂
Canım inşaallah tutar bebişin olur 🌸 ilk günden beri var mı ağrı. Regl günün ne zaman normalde

Tamam canım yapınca haber et bana da. Kafam gitmiş ya hiç iyi değilim dinlenmeye ihtiyacım var. Gusül abdesti aldığımı zannedip namaz kıldım kuran okudum. Şimdi fark ettim. Delirmek üzereyim galiba ben
Canım inşaallah tutar bebişin olur 🌸 ilk günden beri var mı ağrı. Regl günün ne zaman normalde
Amin inşallah isteyen herkesin🍀 evet ilk günden beri var göğüslerim bile büyümüş😂 şöyleki büyük göğüse sahip değilim o yüzden çok farkedilir oluyor. Ovitrelle nin içinde hCG buna sebepse hamile olsam ne olacak onu düşünüyorum🤣

Amin inşallah isteyen herkesin🍀 evet ilk günden beri var göğüslerim bile büyümüş😂 şöyleki büyük göğüse sahip değilim o yüzden çok farkedilir oluyor. Ovitrelle nin içinde hCG buna sebepse hamile olsam ne olacak onu düşünüyorum🤣
İnşaallah da hamilesindir canım benim daha bugün 6 gün. 1 Mart regl tarihim senin ne zaman

Benim 28 şubat regl tarihim ama sonuç günü 1 mart. Yumurta dışarıdan takviye ile büyüyüp çatladığından doğal olarak çatlaması gerekenden 2 gün sonraya attı haliyle reglim de 1 Mart'a sarkmıştır. Her türlü 1 mart sonuç günü benim için

Ben varım 6 ydı değerim 20 gün önce hatta Dr um ilk muayenden beri ona ve tsh değerime takık hashimoto var bende

Bizim hiç sorunumuz yok ama benim d vitaminim eksik acaba o mu hamile kalmamı zorlastiriyor.

Doğrudan olmasa bile dolaylı yoldan illaki etkisi vardır vücut biyokimyası bir bütün çünkü multi vitamin complex ı kullanıyor musunuz? Ne derece eksiklik yaşıyorsunuz bilmiyorum ama dahiliye uzmanına görünün bir isterseniz

Kaşıncı denemen canım, birde problem neydi sebepsiz infertilitemi

Doğrudan olmasa bile dolaylı yoldan illaki etkisi vardır vücut biyokimyası bir bütün çünkü multi vitamin complex ı kullanıyor musunuz? Ne derece eksiklik yaşıyorsunuz bilmiyorum ama dahiliye uzmanına görünün bir isterseniz
Yok kullanmıyorum.
Benim sürekli eksik bu hafta dahiliye doktoruna gitmeyi düşünüyorum.
Sürekli elim ayağım buz gibi

Back