O da doğru canım. Çok ilginç ya. Hiçbir sorunum olmasa sadece rahim ağzım kapalı olsa bile hamileliğe engel. Bir dhaa kapanmasın daYok canım böyle düşünme perde olduğunu nasıl anlayacaktın onun için olmadı senin demek ki ilk seferde tutar bence
Sizin kaçıncı gününüz akıntınız var mıAcaba psikolojik olarak kendimizi çokmu dinliyoruz, ben düşünmemeye çalılıyorum
evet tabi canım ben 3-4 güne test vericemO da doğru canım. Çok ilginç ya. Hiçbir sorunum olmasa sadece rahim ağzım kapalı olsa bile hamileliğe engel. Bir dhaa kapanmasın da
Benim 4. Gün akıntım sarıya döndü sizinSizin kaçıncı gününüz akıntınız var mı
evet tabi canım ben 3-4 güne test vericem
Canım 2 gün sonra yeniden baktır istersen yükselebilirKızlar sonuç 0.83 gebelik oluşmuş mu
Napıyon kız turşi nasılsın durumlar neO da doğru canım. Çok ilginç ya. Hiçbir sorunum olmasa sadece rahim ağzım kapalı olsa bile hamileliğe engel. Bir dhaa kapanmasın da
Sırtım ağrıyor onun dışında iyiym cnim sen nasılsınNapıyon kız turşi nasılsın durumlar ne
Ama adetteyim. Yani adet oldumCanım 2 gün sonra yeniden baktır istersen yükselebilir
Bilmiyorum canım, kendimi dinlemekten sıkıldım. Orammı ağrıyor şurammı ağrıyor falan diye, kendmi dinlemeyi bırakıcam artık oluruna bıraktımSırtım ağrıyor onun dışında iyiym cnim sen nasılsın
Bugün çok iyi uyandım benBilmiyorum canım, kendimi dinlemekten sıkıldım. Orammı ağrıyor şurammı ağrıyor falan diye, kendmi dinlemeyi bırakıcam artık oluruna bıraktım
Nasıl iyi mesela canımBugün çok iyi uyandım ben
Hiçbir ağrım yok canım.Nasıl iyi mesela canım
Sanırım bende de öyle, beyaz sıvı akıntı geldi bu sabah yine bende, çok nadir ara sıra ağrı vuruyor o kadarHiçbir ağrım yok canım.
Benim hiç akıntı olmadı canım. Sanırım benim yumurta çok büyüdüğü için kiste çevirdi. O yüzden ümidim yok aslında. Çok büyüyunce kist olusuyomus. Beyaz akıntı iyiye işaretmis. Kaç gündür çok şiddetli ağrılar çektim. Bugün iyiyim şükürler olsun kendime geldim.Sanırım bende de öyle, beyaz sıvı akıntı geldi bu sabah yine bende, çok nadir ara sıra ağrı vuruyor o kadar
Öyle mi diyorsun, yan etki olabilirmiş bende duydum, ohss sendromu deniyor, ama hamile kalmaya engel değil giçbir zaman umudunu kaybetme daha 5. GündeyizBenim hiç akıntı olmadı canım. Sanırım benim yumurta çok büyüdüğü için kiste çevirdi. O yüzden ümidim yok aslında. Çok büyüyunce kist olusuyomus. Beyaz akıntı iyiye işaretmis. Kaç gündür çok şiddetli ağrılar çektim. Bugün iyiyim şükürler olsun kendime geldim.
İnşaallah olur canım. Beni çok yıprattı ya her yerimde sivilce çıktı regl dönemi gibi. Direkt tüp bebeğe geçiş yapacağım artıkÖyle mi diyorsun, yan etki olabilirmiş bende duydum, ohss sendromu deniyor, ama hamile kalmaya engel değil giçbir zaman umudunu kaybetme daha 5. Gündeyiz
Stres yapma oyanalanck bi şeyler bul kndine stres çok etkili bu dönemdeİnşaallah olur canım. Beni çok yıprattı ya her yerimde sivilce çıktı regl dönemi gibi. Direkt tüp bebeğe geçiş yapacağım artık
Ders çalışacagim canım bugün başlayacağım. Kaç gün kaldı şimdi test yapmamizaStres yapma oyanalanck bi şeyler bul kndine stres çok etkili bu dönemde
Turşihan sen rahimde perde varmış kesmiş falan dedin ya benim aklıma gelen ince bir tabaka falan zannettim rahim perdesi çok başka bir durummuş araştırdım da sen baktın mı internetten hiçDers çalışacagim canım bugün başlayacağım. Kaç gün kaldı şimdi test yapmamiza
Yok bakmadım canım. Perde demedi bana. Rahim ağzın kapalıymis dedi. Ne demek bilmiyorum ne oluyomus ki kötü bir şey miTurşihan sen rahimde perde varmış kesmiş falan dedin ya benim aklıma gelen ince bir tabaka falan zannettim rahim perdesi çok başka bir durummuş araştırdım da sen baktın mı internetten hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?