- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
Pazartesi son gonal f igne vuruldum ve iliskiSonrasına önerdi mi
Salı catlatma ignesi gece 23.00
Carsamba boş gün
Persembe asilama
Cuma Cumartesi ilsiki
Pazar bos gun
Pazartesiden itibaren progestannkullanimina basliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi son gonal f igne vuruldum ve iliskiSonrasına önerdi mi
Progestana neden geç başladınızPazartesi son gonal f igne vuruldum ve iliski
Salı catlatma ignesi gece 23.00
Carsamba boş gün
Persembe asilama
Cuma Cumartesi ilsiki
Pazar bos gun
Pazartesiden itibaren progestannkullanimina basliyorum
Doktor basla dedi bebek olursa tutunmasi icinmis.vajinadan fitil gibi. Zaten agizdan alindiginda baska etki vajinadan alindiginda baska etki yapiyormus.Progestana neden geç başladınız
İki ideal canım mesela 4 gün perhizde de spermler tembelleşiyorlarmış. Hatta burada birine bir gün bile yeter demişler. Size doktor iğneden sonra hemen ilişki verdi mi? Bana vermedi. Ama dediğim kişiye iğneden hemen sonra ilişki demiş sonra aşılama yapmış yumurta büyüklüğüne göre sanırım. Ama genel olarak 2 yeterliKızlar merhaba aşılamadan kaç gün önce sperm perhizi yaptınız
erken gebelik testinden de anlarsın canım. Hcg hormonunoldupu için çıkar. Ama ovulasyon çatlama olduğu için sadece çatlama zamanı anlayabilirsin gibi düşündümKızlar persembe günü aşılama yaptırdım evde dinleniyorum.insallah güzel ve hayırlı haberler alırız.evde gebelik testim yok ovulasyon testim var.ovuslayon testi ile gebeligini öğrenen arkadaşlar olmuş. Beta hcg ignenin etkisi ile yuksek cikiyormus.malum suan cok erken gebeligin belli olmasi için.Ovulasyonla baksam anlayabilirmiyim ignenin etkisini.merak ettim.yardimci olur musunuz.
Bende kullanıyorum da fitil olarak ben aşılamanın ilk günü başlamıştım ondan sordumDoktor basla dedi bebek olursa tutunmasi icinmis.vajinadan fitil gibi. Zaten agizdan alindiginda baska etki vajinadan alindiginda baska etki yapiyormus.
Bana da o şekilde söyledi. İnsallahh güzel haberler alırız.Bende kullanıyorum da fitil olarak ben aşılamanın ilk günü başlamıştım ondan sordum
İnsallah canimBana da o şekilde söyledi. İnsallahh güzel haberler alırız.
Canım benim Salı transferim olcak doktor bugün ilişki dedi ama 2 gün bile olmuyor en son ilişki cuma olmuştu ben yapmamaya karar verdim sonuçta sperm testi verirken bile 3 gün perhiz istemniyor kafam karıştı bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam işteİki ideal canım mesela 4 gün perhizde de spermler tembelleşiyorlarmış. Hatta burada birine bir gün bile yeter demişler. Size doktor iğneden sonra hemen ilişki verdi mi? Bana vermedi. Ama dediğim kişiye iğneden hemen sonra ilişki demiş sonra aşılama yapmış yumurta büyüklüğüne göre sanırım. Ama genel olarak 2 yeterli
Bence yapın 1 gün bile normal bi zaman dilimi o bile yeterli.spermin ileri hareket hizi zayifliyormus zaman gectikce.cumadan sali ya cok uzun zaman olur.Canım benim Salı transferim olcak doktor bugün ilişki dedi ama 2 gün bile olmuyor en son ilişki cuma olmuştu ben yapmamaya karar verdim sonuçta sperm testi verirken bile 3 gün perhiz istemniyor kafam karıştı bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam işte
5 günde sperm tembelleşiyor yani ileri hareketliler azalıyor haraketsiz sayısı çoğalıyor yıkanınca var olanlarda azalıyor. Cumadan salıya çok uzun bir süreç. Bizde 4 gün perhizli gittik ilk verdiğimiz teste göre daha azdı belki çatlatma iğnesinden önce çatlamış olacak yumurtan o yüzden doktor öyle dediyse öyle yap. Yıkanmış spermler demodan ilişki düşüyor. Biz milyondan bahsediyoruz bir tane bile yeterli ama yine de bence 5 gün uzunCanım benim Salı transferim olcak doktor bugün ilişki dedi ama 2 gün bile olmuyor en son ilişki cuma olmuştu ben yapmamaya karar verdim sonuçta sperm testi verirken bile 3 gün perhiz istemniyor kafam karıştı bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam işte
Yıkanmış spermler de ilerinin de sayısı düşüyor. Pazar olsa Salı yeterli5 günde sperm tembelleşiyor yani ileri hareketliler azalıyor haraketsiz sayısı çoğalıyor yıkanınca var olanlarda azalıyor. Cumadan salıya çok uzun bir süreç. Bizde 4 gün perhizli gittik ilk verdiğimiz teste göre daha azdı belki çatlatma iğnesinden önce çatlamış olacak yumurtan o yüzden doktor öyle dediyse öyle yap. Yıkanmış spermler demodan ilişki düşüyor. Biz milyondan bahsediyoruz bir tane bile yeterli ama yine de bence 5 gün uzun
Hiç bilgim yok canım yeşil çayın normalde söktürücü vs gibi etkisi varsa içmeKızlar garip bi soru olacak ama belki bileniniz vardır. Ben yeşil çay içiyorum günlük 2 kupa aşılama yaptırdım persembe günü ya zararı olur mu yeşil çayın ??
Kimyasal gebelik olabilir dedi5.3 olduğunu doktor görmedi mi henüz
Selam Merve sonucuna bakıldı mı merak ettimHiç bilgim yok canım yeşil çayın normalde söktürücü vs gibi etkisi varsa içme
Ben de bugün 11. Gün ovitrellede ben de test yaptım negatif çıktıKızlar bu ayın 6 sında gece 23.de Catlatma ignesi oldum 7 gun oldu. Meraktan ilacin etkisi gitmis mi diye gebelik testi yaptim negatif cikti.etkisi bu kadar cabuk gider mi??
Kasıklarda doluluk ve ağrı devam ediyor ama göğüs ağrısı da geçti uçları sızlıyor bilmiyorum olmadı herhaldeKızlar bu ayın 6 sında gece 23.de Catlatma ignesi oldum 7 gun oldu. Meraktan ilacin etkisi gitmis mi diye gebelik testi yaptim negatif cikti.etkisi bu kadar cabuk gider mi??