Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiçbişey kullanmadım ben bu aySana çatlatma iğnesi verilmedi o halde değil mi? Yani aşılama yapılmadı
Regl sancısı gibi mi tek taraflı mı? Ben de salı günü oldum gülerken oksururken sağ taraf ağrıyor ama ben işlem sırasında sıkışık halde kastım ona yoruyorumMerhaba kizlar bende dün aşılama oldum ama iki gündür aşırı ağrım var sizce normal mi
Evet kaşıkların iğneden ağrıyor bir iki güne geçiyor. Benimde öyleydi şuan sadece bel ağrım varRegl sancısı gibi mi tek taraflı mı? Ben de salı günü oldum gülerken oksururken sağ taraf ağrıyor ama ben işlem sırasında sıkışık halde kastım ona yoruyorum
Normal iğne verdilerse canım yumurtaların çatladığı için kaşık batması,ağrısı,gaz olabiliyor. Bende kaşık batması vardı 9.günüm bugün bel ağrısı varMerhaba kizlar bende dün aşılama oldum ama iki gündür aşırı ağrım var sizce normal mi
Merhaba merak ettim sonuç aldınız mı varmı gebelik bende şehir hastanesinde tedavi görüyorumAynen karşılaşmamışız, selen yaman yumurtama ve değerlerime baktı. Çoklu gebelik riski var dedi sonra hormonlarıma bakıp sorun olmadığını söyledi. İnşallah tutar ve ikizdirAma ben genel olarak Hacer hanımla başladım. Aslında her seferinde farklı bir doktor vardı ama en son selen hanımdı. Aşılamayı da erkek bir doktor yaptı. Sadece bu iğnenin etkisi biliyorum ama yine de insan umutlanıyor. Bir de aşılamadan geldikten sonra hiç akıntınız olmuş muydu? Benden sarı jöle kıvamında çok az bir akıntı geldi sonra bir daha akıntım kesildi
Bu yazınızı görmemişim 9. Gün belirtmişssiniz inşallah gebelik vardırNormal iğne verdilerse canım yumurtaların çatladığı için kaşık batması,ağrısı,gaz olabiliyor. Bende kaşık batması vardı 9.günüm bugün bel ağrısı var
çok sevindim benimle aynı tedavi sürecini yaşıyormuşsunuz. Kaç gün oldu aşılama olalı? sizde de iğneden sonra yumurtalarınaza bakıldı mı bende bakılmadı çatladı mı diye?Merhaba merak ettim sonuç aldınız mı varmı gebelik bende şehir hastanesinde tedavi görüyorum
Tek taraflı ama ilk gün sağ taraftı bugün sol taraf aşırı şişkinlik ve gaz varRegl sancısı gibi mi tek taraflı mı? Ben de salı günü oldum gülerken oksururken sağ taraf ağrıyor ama ben işlem sırasında sıkışık halde kastım ona yoruyorum
Evet canım gonalf 900 kullandım sen ne zaman test yapiyosun ay çok heyecanliNormal iğne verdilerse canım yumurtaların çatladığı için kaşık batması,ağrısı,gaz olabiliyor. Bende kaşık batması vardı 9.günüm bugün bel ağrısı var
Ben Klomen-ovitrelle kullandım. 14 ünde yapacağım. Bugün erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı ama sebebi iğne tahminen. Bugün 10.günümEvet canım gonalf 900 kullandım sen ne zaman test yapiyosun ay çok heyecanli
ADET yok belirti var 14.gün 8.2çıktı 16.5.3Merhaba, sebepsiz infertilitemiz mevcut. 1,5 yıldır evliyim. Klomen kullandıktan 2 gün sonra kontrole gittim Solda 12 sağla 18,16,14,12 m 4 yumurtan var dendi. Çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrasına ilk aşılamam oldu.1 şubatta aşılama oldum.Bugün 3. Günüm. Aşılamanın olduğu ilk gün aşı olmadan çncr alt karnım çok ağrıyordu. Onun harici herhangi bir belirtim yoktu sonrasında sağ kasığım ağrıyordu bu yumurta çatlamasından da olabiliyor ama bugün sadece 2 saat ayakta durdum ve bel ağrısından öldüm. Sizin belirtileriniz nelerdi? Daha önce aşılama yapan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Pcosluyum 2.aşılama 14.gün 8.2 16.5.3çıktu1,96 düşük değil benim ikinci aşılamada 6 küsürdü ama olacağı varsa her türlü oluyor ben çok duydum pkos olanların burada daha düşük değerlerle hamile kaldığını Rabbim ol dedikten sonra hepsi oluyor gerçekten. Olabildiğince başka şeylerle meşgul ol stres insanı çok yoruyor.
Evet benim de öyle olduTek taraflı ama ilk gün sağ taraftı bugün sol taraf aşırı şişkinlik ve gaz var
ADET yok belirti var 14.gün 8.2çıktı 16.5
anlamadım canım hcg n mı 8.2çıktı progesteronun mu?Pcosluyum 2.aşılama 14.gün 8.2 16.5.3çıktu
Şimdi anladım 16.gün 5.3 çıktı. Düşmüş gibi ama Dr a sordun mu? Belki sonrasında tutunmuştur olumsuza yormayalımPcosluyum 2.aşılama 14.gün 8.2 16.5.3çıktu
Pazartesi tekrar vereceğim çok korkuyorumŞimdi anladım 16.gün 5.3 çıktı. Düşmüş gibi ama Dr a sordun mu? Belki sonrasında tutunmuştur olumsuza yormayalım
İnşallah yükselmiş olurPazartesi tekrar vereceğim çok korkuyorum