- 21 Şubat 2017
- 143
- 15
- 25
Amin İNŞALLAHİnşallah yükselmiş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı İNŞALLAHŞimdi anladım 16.gün 5.3 çıktı. Düşmüş gibi ama Dr a sordun mu? Belki sonrasında tutunmuştur olumsuza yormayalım
Hayırlısı İNŞALLAH
Doktor beta hcg 8.2 çıktığında düşük çıkmış tekrarla dedi iki gün sonra 5.3çıktıCanım doktorun ne dedi sana ?
Doktor beta hcg 8.2 çıktığında düşük çıkmış tekrarla dedi iki gün sonra 5.3çıktı
Doktor beta hcg 8.2 çıktığında düşük çıkmış tekrarla dedi iki gün sonra 5.3çıktı
İğnenin etkisi olabilir 8.2 çıkanDoktor beta hcg 8.2 çıktığında düşük çıkmış tekrarla dedi iki gün sonra 5.3çıktı
Eskiden Bi olay yüzünden hamile değilken değerim 100 çıkmıştıSenin niye adın kadersiz sen önce onu bi değişir misin lütfen. Evrene güzel mesaj ver canım benim
Hayırlısı artıkİğnenin etkisi olabilir 8.2 çıkan
Kızlar merhaba aşılamadan kaç gün önce sperm
Aşılamadan 1 gün önce ilişki dedi bize de perhiz vermedi ama gonal kullanırken ben kendi tercihim ile yapmadım zaten aşılamadan sonra da ilişki dedikleri içinKızlar merhaba aşılamadan kaç gün önce sperm perhizi yaptınız
Ya hadi güzel sonuclarini bekliyorum inşallah mutlaka haber et kaç yumurtan gelişmişti bide eşinde sorun var mıydıBen Klomen-ovitrelle kullandım. 14 ünde yapacağım. Bugün erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı ama sebebi iğne tahminen. Bugün 10.günüm
Biz 3 gün yapmıştık cnmKızlar merhaba aşılamadan kaç gün önce sperm perhizi yaptınız
Senin bugün kaçıncı günü. CnmEvet benim de öyle oldu
Bunu bende merak ediyorum doktor bize spermiyogramda bi sorun olmadığı için perhize gerek yok dedi ama biz en azından 3 gün perhiz olsun diye düşündük öyle yaptık her yerde öyle yazıyor çünkü o yüzdenKızlar merhaba aşılamadan kaç gün önce sperm perhizi yaptınız
Persembe aşılamam oldu pazartesi son iliskiyi önerdi dontorum.Bunu bende merak ediyorum doktor bize spermiyogramda bi sorun olmadığı için perhize gerek yok dedi ama biz en azından 3 gün perhiz olsun diye düşündük öyle yaptık her yerde öyle yazıyor çünkü o yüzden
Spermde sorun var mıydıPersembe aşılamam oldu pazartesi son iliskiyi önerdi dontorum.
Hayir yoktuSpermde sorun var mıydı
Sonrasına önerdi miPersembe aşılamam oldu pazartesi son iliskiyi önerdi dontorum.