- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
Benimki de erken gitmis sanki etkisi. İnsallah pozitif sonuclar da görürüz.Kasıklarda doluluk ve ağrı devam ediyor ama göğüs ağrısı da geçti uçları sızlıyor bilmiyorum olmadı herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de erken gitmis sanki etkisi. İnsallah pozitif sonuclar da görürüz.Kasıklarda doluluk ve ağrı devam ediyor ama göğüs ağrısı da geçti uçları sızlıyor bilmiyorum olmadı herhalde
Hayırlısı sizle aynı gündük dimi bu kadar erken etkisinin gittiğini düşünemedim öncesinde de hiç yapmadım ama testBenimki de erken gitmis sanki etkisi. İnsallah pozitif sonuclar da görürüz.
Bende ilk defa bugun yaptim arada ovulasyon testi yapiyordum sadece. Aşılamam persembe 8 subatta yapilmisti.sasirdim bende aslinda.Hayırlısı sizle aynı gündük dimi bu kadar erken etkisinin gittiğini düşünemedim öncesinde de hiç yapmadım ama test
Benim 6 şubattı aşılama o zaman siz iğneyi 6 şubatta kullandınız dediğiniz gibi negatif çıkmaz diyorlar okuduğum kadarıyla ovülasyon nasıl çıkıyordu pekiBende ilk defa bugun yaptim arada ovulasyon testi yapiyordum sadece. Aşılamam persembe 8 subatta yapilmisti.sasirdim bende aslinda.
Ovulasyonda cift cizgiydi tam koyu degildi ikisideBenim 6 şubattı aşılama o zaman siz iğneyi 6 şubatta kullandınız dediğiniz gibi negatif çıkmaz diyorlar okuduğum kadarıyla ovülasyon nasıl çıkıyordu peki
Hımm yani yumurtlama dönemi halaOvulasyonda cift cizgiydi tam koyu degildi ikiside
Yukurtlamam coktan gecti. Ovulasyon testinde de igneden dolayi cift cizgi cikabiliyirmus.yaniltici o yuzden.Hımm yani yumurtlama dönemi hala
Atılmış olabilir canım bir daha yapma 11-12.günü bak değişiklik var mı?Kızlar bu ayın 6 sında gece 23.de Catlatma ignesi oldum 7 gun oldu. Meraktan ilacin etkisi gitmis mi diye gebelik testi yaptim negatif cikti.etkisi bu kadar cabuk gider mi??
12.günde verdim 3,25 çıktı canım bir daha vermedim regli de olmadım halaSelam Merve sonucuna bakıldı mı merak ettim
Duphaston falan kullanıyor muydunuz bıraktınız mı onu bırakınca olunuyor diyorlar amaBugün 14.günü bekleyeceğim regliye kdar
Tesekkur ederimAtılmış olabilir canım bir daha yapma 11-12.günü bak değişiklik var mı?
Bana hiçbirşey vermediDuphaston falan kullanıyor muydunuz bıraktınız mı onu bırakınca olunuyor diyorlar ama
sonucunuz ne olduBugün 14.günü bekleyeceğim regliye kdar
Hayırlı olsun tebrikler belirtileriniz nelerdiMerhaba arkadaşlar aşılamının 12. Günü beta 49 çıktı ismi sizce
İki gün sonra bir daha ver iğnenin etkisi de olabilir, umarım hamişsindir. İki katına çıkarsa inşallah 150-200 olurMerhaba arkadaşlar aşılamının 12. Günü beta 49 çıktı ismi sizce
Cuma günü tekrar vericem inşallah teşekkür ederim siz regl oldunuz muİki gün sonra bir daha ver iğnenin etkisi de olabilir, umarım hamişsindir. İki katına çıkarsa inşallah 150-200 olur