Evet oldun ben bir ay vücudum dinlensin istedimCuma günü tekrar vericem inşallah teşekkür ederim siz regl oldunuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oldun ben bir ay vücudum dinlensin istedimCuma günü tekrar vericem inşallah teşekkür ederim siz regl oldunuz mu
İnşallah tedaviye gerek kalmadan bebiş size bi süpriz yaparEvet oldun ben bir ay vücudum dinlensin istedim
Dün gittim 247 çıktı artış iyi gibi geldi bana ama bilmiyorum sizce nasılİki gün sonra bir daha ver iğnenin etkisi de olabilir, umarım hamişsindir. İki katına çıkarsa inşallah 150-200 olur
Bence hamilesin canım ama sonrasını üzülmemek için yazıyorum sen yine pazartesi bir daha ver. Ya da kendimi tutarım umutlanmam diyorsan 4-5 gün sonra ver. Burada birin söylemişti 409 e kadar çıkmış kimyasal gebelik olmuş sonra düşmüş diye bende şaşırmıştım. Benim düşüncem Salı 50 Cuma 250 bence hamilesin. 2 günde bir iki katı artış diyorlar perşembe 150 Cuma 250 çok iyi. Rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin. Umarım hamilesindir ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Bence sen yine 3-4 gün sonra ver 1000 i görene kadar devam bana da bir doktora gittim hormonlarıma baktı progrsteronun bu kadar düşükken sana nasıl aşılama yaptılar tutmaz ki dediDün gittim 247 çıktı artış iyi gibi geldi bana ama bilmiyorum sizce nasıl
Bakalım doktorum daha dönüş yapmadı ona göre hareket edicem inşallah size progesteron yazılmıştı aşılamadan sonraBence hamilesin canım ama sonrasını üzülmemek için yazıyorum sen yine pazartesi bir daha ver. Ya da kendimi tutarım umutlanmam diyorsan 4-5 gün sonra ver. Burada birin söylemişti 409 e kadar çıkmış kimyasal gebelik olmuş sonra düşmüş diye bende şaşırmıştım. Benim düşüncem Salı 50 Cuma 250 bence hamilesin. 2 günde bir iki katı artış diyorlar perşembe 150 Cuma 250 çok iyi. Rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin. Umarım hamilesindir ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Bence sen yine 3-4 gün sonra ver 1000 i görene kadar devam bana da bir doktora gittim hormonlarıma baktı progrsteronun bu kadar düşükken sana nasıl aşılama yaptılar tutmaz ki dedi
Mwrhaba asilama olmama bir gun var dort gunluk perhizi esim bozdu malesef yarindqn sonra asilama olcak zaten azospermi var birde boyle olunca canim sikildi birde tikali tupten yumurta buyudu bir gunluk perhiz yeterli olur mu ki ya tumden umidim kactiİnşallah iğneler zaten şişkinlik yapıyor maddi manevi her anlamda yoruyor özellik manevi. Doktoruma tekrar sordum 1 günlük perhiz yeterli dedi. Çünkü hemşire yazmıştı ovitrelleyi şüphem vardı ama doktorum onayladı
BIze uc gun demisti doktor ama biz bozduk malesef simdi bir gun var asilamaya bir gun yeter mi korkuyorum acikcasi esimim spermi de dusuk azospermiAşılamadan 1 gün önce ilişki dedi bize de perhiz vermedi ama gonal kullanırken ben kendi tercihim ile yapmadım zaten aşılamadan sonra da ilişki dedikleri için
Bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef doktorumuza sormanız iyi olurBIze uc gun demisti doktor ama biz bozduk malesef simdi bir gun var asilamaya bir gun yeter mi korkuyorum acikcasi esimim spermi de dusuk azospermi
Hayır canım onu esas almayacaksın. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yani 23 ünü esas alacaksın.14 gün sonra gel demişlerdi bana yani ayın 7 sinde test verdiğinde sonuç pozitif olabilir. Testler 11-12 gün yanıltabilir çatlatma iğnesinde hcg hormonu olduğu için. Bazen regli erken de gelebiliyor 7 sinde kan testi verebilirsin. Umarım pozitif sonuçlar alırsınArkadaşlar ayın 22 sinde çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki yaptım 35. Saat karın ağrısı yaşadım ve 36. Saatte ki ilişkide ağrım oldu şimdi yumurtlama dönemini ayın 23 ya da 24 ünü baz alacağım değil mi ? Yani 23 ve 24 de ilişki yaşamıştım 24 ünü baz alırsam 9 u regl tarihim çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün pozitif gördünüz ya da kaçıncı gün regl oldun yardım eder misiniz teşekkürler
Ya çok heyecanlandım insallah bende de bel ağrısı başladı azıcık azıcık idrar başladı bakalım hayırlısı ya çok yani 2 hafta var insaşlah sevindirici haber alırımHayır canım onu esas almayacaksın. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yani 23 ünü esas alacaksın.14 gün sonra gel demişlerdi bana yani ayın 7 sinde test verdiğinde sonuç pozitif olabilir. Testler 11-12 gün yanıltabilir çatlatma iğnesinde hcg hormonu olduğu için. Bazen regli erken de gelebiliyor 7 sinde kan testi verebilirsin. Umarım pozitif sonuçlar alırsın
Merhaba. Bende bugün aşılama oldum karnım çok şişti gazdan mı bilmiyorum gaz sıkıiması gibi kramplar devam ediyor uzanmışım istirahat ediyorum. Aşılama sonucu olumlu mu. Ayrıca bana da direk aşılama yapıldı yumurta olgunluğa ulaşmış mı ne durumda h iç bilgi vermedi direk yaptı ilaç verdi cıktımMerhaba, sebepsiz infertilitemiz mevcut. 1,5 yıldır evliyim. Klomen kullandıktan 2 gün sonra kontrole gittim Solda 12 sağla 18,16,14,12 m 4 yumurtan var dendi. Çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrasına ilk aşılamam oldu.1 şubatta aşılama oldum.Bugün 3. Günüm. Aşılamanın olduğu ilk gün aşı olmadan çncr alt karnım çok ağrıyordu. Onun harici herhangi bir belirtim yoktu sonrasında sağ kasığım ağrıyordu bu yumurta çatlamasından da olabiliyor ama bugün sadece 2 saat ayakta durdum ve bel ağrısından öldüm. Sizin belirtileriniz nelerdi? Daha önce aşılama yapan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
gazı verilen çatlatma iğnesi yapıyor. Gaz sıkışması ben ağrısı oluyor. 12-13.günden sonraki belirtiler daha önemli. Şuan acaba mı deme bence ben kendimi çok dinledim sen dinleme. Daha döllenecek,tutunacak vücuda etkisi sonrasında oluyormuş. Ben doktora gittim hormonlarıma baktılar yeniden progestanım çok düşükmüş nasıl aşılama yaptılar bu değerle dedi. Demirim dipte olduğu için fsh ım yüksekmiş. Şimdi başka bir doktora kontrole gideceğim. Aşılamayı ilk seferden sonra bıraktım doktor değiştirdimMerhaba. Bende bugün aşılama oldum karnım çok şişti gazdan mı bilmiyorum gaz sıkıiması gibi kramplar devam ediyor uzanmışım istirahat ediyorum. Aşılama sonucu olumlu mu. Ayrıca bana da direk aşılama yapıldı yumurta olgunluğa ulaşmış mı ne durumda h iç bilgi vermedi direk yaptı ilaç verdi cıktım
Umarım pozitif sonuçlar alırızMerhaba. Bende bugün aşılama oldum karnım çok şişti gazdan mı bilmiyorum gaz sıkıiması gibi kramplar devam ediyor uzanmışım istirahat ediyorum. Aşılama sonucu olumlu mu. Ayrıca bana da direk aşılama yapıldı yumurta olgunluğa ulaşmış mı ne durumda h iç bilgi vermedi direk yaptı ilaç verdi cıktım
Benim de hormon teslim yuksekti direkt git tüp bebeğe başla dedi. Her bi doktor ayrı söylüyr sanırım. Dediğim hamilelik belirtsimi anlamında değil biliyorum 15 gün sonra belli olur o daha ama neden bu kadar karnım şişti aşılama dan mi oldu sizde de öyle olmuş muydu gaz sıkıstı resmen doğrulmıyorum eşim acile gidelim dedi gaz için korkuyorum ilaç veriler yan etki eder falan filan diyegazı verilen çatlatma iğnesi yapıyor. Gaz sıkışması ben ağrısı oluyor. 12-13.günden sonraki belirtiler daha önemli. Şuan acaba mı deme bence ben kendimi çok dinledim sen dinleme. Daha döllenecek,tutunacak vücuda etkisi sonrasında oluyormuş. Ben doktora gittim hormonlarıma baktılar yeniden progestanım çok düşükmüş nasıl aşılama yaptılar bu değerle dedi. Demirim dipte olduğu için fsh ım yüksekmiş. Şimdi başka bir doktora kontrole gideceğim. Aşılamayı ilk seferden sonra bıraktım doktor değiştirdim
İnş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı imanlı güzel ahlaklı çocuklar basıp eylesin içinUmarım pozitif sonuçlar alırız
Tamam söylediğim gibi iğnenin etkisi oluyor. Dilerseniz gidin yineBenim de hormon teslim yuksekti direkt git tüp bebeğe başla dedi. Her bi doktor ayrı söylüyr sanırım. Dediğim hamilelik belirtsimi anlamında değil biliyorum 15 gün sonra belli olur o daha ama neden bu kadar karnım şişti aşılama dan mi oldu sizde de öyle olmuş muydu gaz sıkıstı resmen doğrulmıyorum eşim acile gidelim dedi gaz için korkuyorum ilaç veriler yan etki eder falan filan diye
Mrrhqba asilamanin dorduncu gunu progestan fitil kullaniyorum bagirsaklarimda gaz var dryince bile agriyo progestandan mi ki acaba sizde durum neBenim de hormon teslim yuksekti direkt git tüp bebeğe başla dedi. Her bi doktor ayrı söylüyr sanırım. Dediğim hamilelik belirtsimi anlamında değil biliyorum 15 gün sonra belli olur o daha ama neden bu kadar karnım şişti aşılama dan mi oldu sizde de öyle olmuş muydu gaz sıkıstı resmen doğrulmıyorum eşim acile gidelim dedi gaz için korkuyorum ilaç veriler yan etki eder falan filan diye