- 22 Mart 2017
- 206
- 109
- 39
burda ne anlamam gerekiyor
burda ne anlamam gerekiyor
PaZartesi cnm teşekürlerBu arada ne zaman adet olman gerekiyor canım ona göre adet olmazsan doktoruna bildirirsin
Ver canım ver çıkar varsaBenim aşılamanın 10. Günü kızlar biraz akıntım var dün bacak ağrılarımla hafif kasık ağrılarım vardı ama geçti. Pazartesi kan vercem kızlar ne dersiniz ?
Erken verme kani canim. Senin ignenin etkisi gecmisti ama dusuk bir sonuc çıkarsa uzulursun çünkü henuz belli olmaz. Iki gun dsha dayan derimRica ederimm canım
Erken verme kani canim. Senin ignenin etkisi gecmisti ama dusuk bir sonuc çıkarsa uzulursun çünkü henuz belli olmaz. Iki gun dsha dayan derim
merhaba arkadaşlar bugün adet oldum ve bir yıldır cocugum olmuyor5 yasında da bir kızım var ikincisi bir türlü gelmiyor.benim doktor kontrolümnde yumurtlama ya da baska bir sorunum cıkmadı eşimimn degerleri ise düşük cıktı şimdi sizce ne yapmalıyım eşim tekrar gidecek 3 adan sonra .Aşılama mı yapmamız gerekecek bu süreç nasıl işliyor bilenler yardımcı olabilir mi
Ver canım ver çıkar varsa
Canim olsa da cikmaz ondan bahsediyorum. En fazla 13.gun ver kanı. Bir anlamı olmaz uzulursun birde cikmayinca.İnşallah yaaa valla bana kalsa şimdi gidip kan vercem ama eşim ısrarla bekleyelim diyor
Canim olsa da cikmaz ondan bahsediyorum. En fazla 13.gun ver kanı. Bir anlamı olmaz uzulursun birde cikmayinca.
Eminim öyledir canim. Bence kafani baska seylerle mesgul et. Yoksa strese girersin..inşallah ruyalarin gercek olur canim. Az kaldi pazartesiye. Hadi bakalmKızlar yaa düşünüp beklemekten rüyalarımda hamile olduğumu doğurduğumu falan görür oldum rüyası bile çok güzel
Eminim öyledir canim. Bence kafani baska seylerle mesgul et. Yoksa strese girersin..inşallah ruyalarin gercek olur canim. Az kaldi pazartesiye. Hadi bakalm
Bende o kadar çok görürdüm ki canım seni çok iyi anlıyorum. Bakalimbekliyoruz sonuçlarını İnşallah sevinirsin :)Kızlar yaa düşünüp beklemekten rüyalarımda hamile olduğumu doğurduğumu falan görür oldum rüyası bile çok güzel
İnşallah hamilesindir canım, olumlu düşünelim test yaptın mı yine?Ben de daha test yapmadim. 14.gun asilamanin. Ama adet olucam sanırım.