- 18 Nisan 2024
- 61
- 6
- 1
- 22
- Konu Sahibi mervecelebi
-
Cok tesekkur ederim1 ay içinde biter
Morfolojiyi bilmem de baş anomalisi az yada çok her erkekte olan birşey, eleniyorlar zaten, bilgim bu kadar.Üstte kalsın diye yazıyorum benim de sıkıntım şu sperm morfolojisi 1 ileri hareket 2 . Spermlerde baş anomalisi var. Aşılama uygun olur mu bu durumda bilgisi olanlar yazabilir mi?
Tesekküt ederimm bilgilendirdiginiz icinAşılama öyle sipariş usulü olmuyor bayramdan önce bayramdan sonra şeklinde öncelikle bunu aklınızdan çıkarın stres yaratıyorsunuz kendinize.
Reglin 3.günü hormon değerlerinize baktırın. Doktor yumurta büyütücü ilaç başlatabilir yumurtaların olgunlaşma durumuna göre 3 güne 1 kontrole çağırabilir. 18 mm civarı olunca çatlatma iğnesi verebilir bundan 36 saat sonrasına da aşılama planlanıyor (reglin 14. günü oluyor normalde ama sizin yumurtalar kaö günde gelişirse artık)
Aşılama olur mu peki bu durumda sperm sayısı yüksekMorfolojiyi bilmem de baş anomalisi az yada çok her erkekte olan birşey, eleniyorlar zaten, bilgim bu kadar.
Evet olur yüksek ihtimal ileAşılama olur mu peki bu durumda sperm sayısı yüksek
TeşekkürlerEvet olur yüksek ihtimal ile
Evet hepsi biter rahim filmi vs cekinsiyseniz aşılamaya başlıyoruz dediyse doktor. Regl 2.gunu muayene sonrası ilaç ya da iğne başlıyorlar ortalama regl başlangıcından sonra 14.15.16 yumurtanın boyutuna bağlı aşılama yapılır 14-15 gün sonrada test veriyorsunuz tam bir ay aslında süreçMerhaba bu ay icerisinde aşılama olacagim tabi adet görürsem merak ettigim sorular var yakın zamanda aşılama yaptiran varsa sorumu yanitlayabilirmi. Ankara bilkent Ş. Hastanesinde yaptiriyorum.
Adetliyken ilaç kullanıp aşılama yaptırana kadar toplam kac gün surüyor. Yani basından sonuna 1 ay icerisinde oluyormu aşılama yada randevu mu veriyorlar benim su 2 3 gün icerisinde adet olmam gerekiyor. Ve onümüzde bayram var bayram sonuna kalsin istemiyorum. 1 ay icerisinde hersey olup biter mi
Bende Çarşamba günü aşılama oldum umarım pozitif sonuç alırızSelam canım benim 15 Şubat'ta regl başlangıcı idi bugün asilamam yapıldı,14 günde bitti hepsi. sen ne zaman regl olacaksın regl baslangicindan ortalama 14 gün içinde yapılır
Ayyy hadi hayırlısı benim ilk günüm nasıl hareket edeceğimi şaşırdım dikkat etsem mi yoksa gelişi güzel devam mı etsem rutinime bilemedimBende Çarşamba günü aşılama oldum umarım pozitif sonuç alırız
Benim bu ikinci aşılamam ilk gün dinlendim daha sonra normale dönüyorum benAyyy hadi hayırlısı benim ilk günüm nasıl hareket edeceğimi şaşırdım dikkat etsem mi yoksa gelişi güzel devam mı etsem rutinime bilemedim
Benimde ikinci aşılamam birinciyi 4 yıl önce falan denemiştim çok hatırlamıyorum da şuan aşırı belim agriyor sende de oldu muBenim bu ikinci aşılamam ilk gün dinlendim daha sonra normale dönüyorum benama tabi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın ben meşgul olunca daha iyi hissediyorum kendimi beslenmeue dikkat etmemiz önemli
Evett o ovitrelle etkisi bence aşırı bel ağrısı yapıyor ama gebelik oluşunca iğne etkisi geçtikten sonrada ağrı olmuştu bende ilk aşılamam daBenimde ikinci aşılamam birinciyi 4 yıl önce falan denemiştim çok hatırlamıyorum da şuan aşırı belim agriyor sende de oldu mu
Şuan sıcak basması ve bel ağrısından uyuyamıyorum resmen dediğin gibi çatlatma iğnesinin etkisi muhtemelen o aklıma gelmemiştiEvett o ovitrelle etkisi bence aşırı bel ağrısı yapıyor ama gebelik oluşunca iğne etkisi geçtikten sonrada ağrı olmuştu bende ilk aşılamam da
Evet çok etkili bir iğne ve 1 hafta kadar sürüyor etkileri insanı sersem gibi yapıyorŞuan sıcak basması ve bel ağrısından uyuyamıyorum resmen dediğin gibi çatlatma iğnesinin etkisi muhtemelen o aklıma gelmemişti
Ben pcos hastasiyim 2 senedir evliyim bekarken her ay görüyodum ama evlendigim aydan beri adetim kesildi ilacla olmaya basladim ilk defa ocak ayinda kendiligimden adet gördüm suan 34. Günümdeyim ve 4 gündür benden leke geliyodu yani adet tarihlerimde arkadasim hamileydi ona gosterdim yerlesme kanamasina cok benzetti lekenin geldigi 3. Gun yani dün kan testi verdim negatif sonuc aldim. Acaba erkenmi verdim bilmiyorum yada bu adetmiydi onuda bilmiyorum suan sogan suyu icemeye baslayacagim bugun 1 bardaakla basladim ne zaman adet görürsem artikSelam canım benim 15 Şubat'ta regl başlangıcı idi bugün asilamam yapıldı,14 günde bitti hepsi. sen ne zaman regl olacaksın regl baslangicindan ortalama 14 gün içinde yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?