Aşılama süreci icin bilgi verirmisiniz.

Emin olmadan soğan suyu içme canım, yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra hcg yükselir sen yine bi kan ver derim

Selam canım benim 15 Şubat'ta regl başlangıcı idi bugün asilamam yapıldı,14 günde bitti hepsi. sen ne zaman regl olacaksın regl baslangicindan ortalama 14 gün içinde yapılır
Peki aşılamada agrı hissettinizmi nasıldı insallah hayirli sonuclar alirsiniz
Emin olmadan soğan suyu içme canım, yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra hcg yükselir sen yine bi kan ver derim
Heh bende bu soruyu sormak icin girmistim ben kanamanin 3. Gunu kan testi verdim benim arkadasim hamile ayni diyor cok benziyor diyor ayni 3 gun sürdü 3 günde 4 defa geldi leke sadece acaba erken mi verdim kan testini diye düşünüyorum.

Merhaba aşılamanız hayırlı olsun bende bugün aşılama oldum hayırlı haberlerinizi bekliyorum herhangi bir belirtiniz varmı?
Teşekkür ederim siiznde inşallah hayır belirtim yok iğne etkisi var sadece bel ağrısı iğne etkisi geçtikten sonra bende bel ve karın ağrısı gibi ağrılar olmuştu göğüs hassasiyeti ilk aşılamam da tutmuştu nasip olmadı şuan yeniden beklemedeyim umarım hayırla sonuçlanır

Peki aşılamada agrı hissettinizmi nasıldı insallah hayirli sonuclar alirsiniz
Yaa evet hissettim açıkçası hem aleti taktığında ağrı oldu hem spermi içeri verince yakti sanki, ama 1 2 dakikalık bir ağrı acı sonrasında geciyo hemen hafifte bir lekelenmem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…