- 27 Ekim 2021
- 87
- 104
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
İnşallah bebişin belirtisidir onlar öyle olduğunu anlayınca az acısı geçse bile acaba bebekte bi sıkıntı mı var bugün ağrı acı yok diyosunuzEstağfurullah benim göğüslerim şuan aşırı acio boyle afedersin sütyeni çıkarınca resmen yere duscek gibi
3 gün daha idare edin idrar yapmadan kan testine gidin direk totem yapalımBirde belim ağrıyor arada sızı giriyor 11.gunum bugün
İnşallaİnşallah bebişin belirtisidir onlar öyle olduğunu anlayınca az acısı geçse bile acaba bebekte bi sıkıntı mı var bugün ağrı acı yok diyosunuzyada ben çok şüpheciyim bilemedim
Adetimin geçmesini bekliyorum3 gün daha idare edin idrar yapmadan kan testine gidin direk totem yapalımAllah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olsunAdetimin geçmesini bekliyorum
Kist oluşmuş olabilir adet gününde ultrasonda bakılması lazımİnşallah hepimiz sağlıkla hamile kalırız ve bebeklerimize kavuşuruz, o kadar çok zor bir durum ki anlatmama bile gerek yok hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Bende beş yıla doğru giden bir evliliğim var ilk defa iğne ile değilde femara ile pcos olmama rağmen yumurtam büyümüştü ama nasip değilmiş . Bu ikinci asilamam di. Asla pes etmiyorum etmeyeceğimde. Bu arada benim bugün adet günümdu fahat adet olmadm iki gün önce.adet belirtilerin vardı ama geçti. Bugun de aşılamanin 15. Günü yani iki hafta önce Perşembe günü asilamam olmuştu. Salı günü kan sonucum negatif geldi . Karnımın altinda bir şey var eğilince sıkışıyor gibi, acaba kistmi oluştu karnımd da bir şişlik var , kist oluşmuş olabilir mi kiyoksa kan testim negatif yani hamile de olmuş olamam gibi ne yapacağımı da bilmiyorum
Adet oldum canım şükürKist oluşmuş olabilir adet gününde ultrasonda bakılması lazım
Bence bebek var hayirli olsun canımSelam kizlar bugün aşılamamın 12. Günü dün adet olmam gerekiyordu gelmedi bende sabah kan verdim ve idrar testleri yaptim kanda sonuç 54 çıktı sizce durum nedirrr??
kuzumm nasılssıınnn. ayy darısı bızım basımıza olsun yaaaBence bebek var hayirli olsun canım
İnsallah canımm isteyen bekleyen herkesin olsun insallahhhBence bebek var hayirli olsun canım
Hayırlı olsun hamilesiniz Allah tamamına erdirsin darısı diğer arkadaşlara olsun inşallahSelam kizlar bugün aşılamamın 12. Günü dün adet olmam gerekiyordu gelmedi bende sabah kan verdim ve idrar testleri yaptim kanda sonuç 54 çıktı sizce durum nedirrr??
Aminn insallahhHayırlı olsun hamilesiniz Allah tamamına erdirsin darısı diğer arkadaşlara olsun inşallah
Kasık ağrım oldu kuzum ya bel ağrısı bekliyorum herkes bel ağrısı falan yazmışkuzumm nasılssıınnn. ayy darısı bızım basımıza olsun yaaa
Hosgeldin canım hayırlısı olsun insallahBende geldim araniza kizlarr çarşamba günü aşılamam war ınsallh hayırlısı ile pozitif olur
İnsallah canımmBende geldim araniza kizlarr çarşamba günü aşılamam war ınsallh hayırlısı ile pozitif olur
Streslenme yeter canım catlatma ignesini ne zaman vurulacaksin ?Asıla yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmu yapmam yada yapmamam gerekn birşey warmi?