Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba amin inşallah teşekkür ederim rabbim sizlere de nasip etsin inşallah . İlk iki gün falan benimde acayip fazla oldu gaz sancısı diye düşünüyorum
Amin inşallah canım gaz sancıdı degil gıbı nasıl anlatsam kasıgımın oraya cok yakın dklık toprak altından kaynamış temiz su cıkarya yukarıya dogru fokur fokur eder onun gıbı ınt cok arastır birtsne bırsey bulamadım

Meraklılar iş başında dayanamadım 10gun bir bakiyim dedim. İgneninde 12.gunu. ama pek ümitli değilim regl ağrım var

Eklentiler

• IMG_20211115_063906.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 422
Ya bi şey sorcam bugün 23 .00 de çatlatma iğnesi olcam çarşamba aşılama olca klomen iğnesini biz almıyoruz dimi çok heyecanlıydım tam anlayamadım ama al diye bi şey demedi dediyse duymadım özelde olcak işlem

catlatma ıgnesını sız almalsınız, doktorunuz recete ıle ısmını yazar alırsınız denılen saatte de yaparsınız

Yok klomeni aşılama da mı olcam onu biz mi alıyoruz demek istedim kusura bakma çok heyecanlandım ben doktor çok olumlu konuşunca
anladm canımmm ben ıgneyı sordun sandım. hayırlı olsun tedavın ınsallahhh olumlu sonuc alırsın ne kusuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…