Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asıla yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmu yapmam yada yapmamam gerekn birşey warmi?
Aşılamaya gireceğin gün akşam meryem suresi yasini şerif oku elini karnına koyup içinden geldiğince dua et pergamber efendimizin hatrına de. Duaya çok inanıyorum rabbimin açamayacağı kapı yok ol der olur Allahın izniyle Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerle gelin inşallah ☺

Canım aşılaman çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yapıldı?

Benim doktor 32.saatte yapıyormuşta o yüzden sordum canım sağol
Yumurta boyutuna göre değişebiliyor canım ama genelde 36 diye biliyorum ben ama yumurtan çok gelişmişse ve erken çatlama olasılığı varsa o yğzden 32 saat demiş olabilşr zaten çatlayan yumurta 24 saat canlı kalabiliyormuş diye duymuştum

Merhaba Rabbim kucagınıza almayı nasip etsın inşallah ben Kasım 11 de aşılama oldu 2 gundur karnımla kasıklarım arasında gurul gurul ediyor sankı birşey kaynıyormuş gıbı kısa ve bugun aşırı derece oluyor bu şekilde budurumu yaşadınmı veya yaşayan oldumu

Merhaba amin inşallah teşekkür ederim rabbim sizlere de nasip etsin inşallah . İlk iki gün falan benimde acayip fazla oldu gaz sancısı diye düşünüyorum

Canım benimde öyleydi iki üç gün müthiş gaz sancısı karın guruldamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…