- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 30
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Benimde 10 .günüm bı belirti arıyorum hepHayirli olsunnbekleme suresi çok zor geciyor ya gun icinde acaba mı diyip duruyorum belirtileriniz nelerdi
Benim persembe dahil 3. Günüm sizin az kalmış insallah bebiş vardırBenimde 10 .günüm bı belirti arıyorum hepgöğüslerim acıyor çok dolgun ve karnım ağrıyor bugun
Yerleşme kanaması olmadan da hamile kalanlar varmı acabaAşılamanın ilk zamanları çok kasik ağrım olmuştu sağa sola bile donemiodum yatakda 6.gunu geçti göğüs ağrım başladı arada sanki kasigima ince bir sızı giriyor ama inşallah vardır herkesde genelde 11.12.13 günde kanama olmuş yerleşme kanaması bende bısey yok suan
Ama herkes yerlesme kanaması yaşamiyor bence meraklanma canım az kalmış zaten iyi düşün iyi olsun bende ağrı yok hatta aşılama olmamış gibiyim bi gaz var bendeAşılamanın ilk zamanları çok kasik ağrım olmuştu sağa sola bile donemiodum yatakda 6.gunu geçti göğüs ağrım başladı arada sanki kasigima ince bir sızı giriyor ama inşallah vardır herkesde genelde 11.12.13 günde kanama olmuş yerleşme kanaması bende bısey yok suan
Ay inşallah bende olmayınca diyorum heralde tutmuyorAma herkes yerlesme kanaması yaşamiyor bence meraklanma canım az kalmış zaten iyi düşün iyi olsun bende ağrı yok hatta aşılama olmamış gibiyim bi gaz var bende
İnşallah ya rabbimAllah emeklerinizi boşa çıkarmasın en kısa zamanda sizinde güzel haberinizi alırız inşallah
Sizin kaçıci gunİnşallah ya rabbim
İlk yaptırdığımda 2 gün kasık ağrım oldu daha sonra 10. Güne kadar hiç bir şey hissetmedim belirtim yoktu. 10. Gün hafif kasık ağrıları ve göğüs hassasiyetim başladı koku almam çok keskinleşti. Adet olacağımı düşündüm ve bu belirtilerin aynı zamanda progestan fitilin yaptığını düşündüm 2 kez hayal kırıklığım olduğu için hep olumsuzdum. Bu arada öncelerden de adet zamanı falan hiç göğüs hassasiyetim olmazdı bu kez olunca fitildendir dedim meğer bebişin belirtisiymiş 15 . Güne kadar ne idrar ne kan testi yaptırmadım yoktur dedm adet gününden 1 gün sonra gittim kan testine ve gayet güzel çıktı betamHayirli olsunnbekleme suresi çok zor geciyor ya gun icinde acaba mı diyip duruyorum belirtileriniz nelerdi
Yaaa insan inanamıyor Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahİlk yaptırdığımda 2 gün kasık ağrım oldu daha sonra 10. Güne kadar hiç bir şey hissetmedim belirtim yoktu. 10. Gün hafif kasık ağrıları ve göğüs hassasiyetim başladı koku almam çok keskinleşti. Adet olacağımı düşündüm ve bu belirtilerin aynı zamanda progestan fitilin yaptığını düşündüm 2 kez hayal kırıklığım olduğu için hep olumsuzdum. Bu arada öncelerden de adet zamanı falan hiç göğüs hassasiyetim olmazdı bu kez olunca fitildendir dedim meğer bebişin belirtisiymiş 15 . Güne kadar ne idrar ne kan testi yaptırmadım yoktur dedm adet gününden 1 gün sonra gittim kan testine ve gayet güzel çıktı betaminsan inanamıyor. Şimdi de kesemizi gördük ama bebişi göremedik daha kalp atışıyla birlikte göreyim diye 1 hafta daha sabretmeyi düşünüyorum umarım devamı gelir insan bu kezde onun telaşına düşüyor
Daha aşılama olmadım adetin 2. Günü bugün femera kullanmaya başladım 5 gün ayın 15 de tekrar kontrol var yumurtamın durumuna göre aşılama yapacak yada aşılama günü verecekSizin kaçıci gun
2 kez 10. Günde ilk idrar sonra kan vermeye gitmiştim ikiside negatifti zaten hiç pozitifi görmedim bu kez idrar testini hamilesin derse doktor öyle yapacağı demiştim kan testi sonucundan dönerken aldım eczaneden saniyesinde 2. Çizgi belirdi zaten amin hepinize de dua ediyorum emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim herkes güzel haber alsın istiyor insanYaaa insan inanamıyor Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahsimdi bende belirti arayip duracağım bakalim 14. Gun test yap diyor doktor
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah olumlu olur herşeyDaha aşılama olmadım adetin 2. Günü bugün femera kullanmaya başladım 5 gün ayın 15 de tekrar kontrol var yumurtamın durumuna göre aşılama yapacak yada aşılama günü verecek
İnşallah ya artık olumlu sonuç alayım hayırlı evlat nasip etsinHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah olumlu olur herşey
İnşallah canımİnşallah ya artık olumlu sonuç alayım hayırlı evlat nasip etsin
Adetten önce kanamaniz oldumu yerleşme kanamasıİlk yaptırdığımda 2 gün kasık ağrım oldu daha sonra 10. Güne kadar hiç bir şey hissetmedim belirtim yoktu. 10. Gün hafif kasık ağrıları ve göğüs hassasiyetim başladı koku almam çok keskinleşti. Adet olacağımı düşündüm ve bu belirtilerin aynı zamanda progestan fitilin yaptığını düşündüm 2 kez hayal kırıklığım olduğu için hep olumsuzdum. Bu arada öncelerden de adet zamanı falan hiç göğüs hassasiyetim olmazdı bu kez olunca fitildendir dedim meğer bebişin belirtisiymiş 15 . Güne kadar ne idrar ne kan testi yaptırmadım yoktur dedm adet gününden 1 gün sonra gittim kan testine ve gayet güzel çıktı betaminsan inanamıyor. Şimdi de kesemizi gördük ama bebişi göremedik daha kalp atışıyla birlikte göreyim diye 1 hafta daha sabretmeyi düşünüyorum umarım devamı gelir insan bu kezde onun telaşına düşüyor
Hayır hiçbir şekilde kanama lekelenmem olmadı fitil kullanıyorum aşılamanın ilk gününden beri günde 2 kezAdetten önce kanamaniz oldumu yerleşme kanaması
Yazınızı daha yeni gördüm kusura bakmayın benim herhangi bir kanama lekelenme vs olmadıYerleşme kanaması olmadan da hamile kalanlar varmı acaba
Estağfurullah benim göğüslerim şuan aşırı acio boyle afedersin sütyeni çıkarınca resmen yere duscek gibiYazınızı daha yeni gördüm kusura bakmayın benim herhangi bir kanama lekelenme vs olmadı
Birde belim ağrıyor arada sızı giriyor 11.gunum bugünEstağfurullah benim göğüslerim şuan aşırı acio boyle afedersin sütyeni çıkarınca resmen yere duscek gibi