- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Gece 1de gidip vurulucam canm çarşambada 1 de asilama olucakStreslenme yeter canım catlatma ignesini ne zaman vurulacaksin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece 1de gidip vurulucam canm çarşambada 1 de asilama olucakStreslenme yeter canım catlatma ignesini ne zaman vurulacaksin ?
Igneyi koldan mi vuruyorlar?Streslenme yeter canım catlatma ignesini ne zaman vurulacaksin ?
Göbekten kuzum yani ben hep göbekten vuruldum acıma falan olmuyorIgneyi koldan mi vuruyorlar?
Yok iğneden korktuğumdan değil nasıl olduğunu bilmiyorum ondan sordumGöbekten kuzum yani ben hep göbekten vuruldum acıma falan olmuyor
Göbegi tercih ediyorlar genelde canimYok iğneden korktuğumdan değil nasıl olduğunu bilmiyorum ondan sordum
Aşılamaya gireceğin gün akşam meryem suresi yasini şerif oku elini karnına koyup içinden geldiğince dua et pergamber efendimizin hatrına de. Duaya çok inanıyorum rabbimin açamayacağı kapı yok ol der olur Allahın izniyle Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerle gelin inşallah ☺Asıla yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmu yapmam yada yapmamam gerekn birşey warmi?
Ayy maşallah hamilesiniz allah tamamına erdirsin inşallahSelam kizlar bugün aşılamamın 12. Günü dün adet olmam gerekiyordu gelmedi bende sabah kan verdim ve idrar testleri yaptim kanda sonuç 54 çıktı sizce durum nedirrr??
Benim daha 12 cuma günü test günüm bekliyorum canım sen ne yaptın güzel haberler ver bize kalp atışlarını duydunmu miniğinKızlar başka yok mu test yaptıran
Amin hepimizin insallah Allah herkese nasip etsinAyy maşallah hamilesiniz allah tamamına erdirsin inşallah
Dinletmediler daha çok küçük diye ama gördüm canım çok şükür bebekte göründü kalp atışı da darısı size olsunBenim daha 12 cuma günü test günüm bekliyorum canım sen ne yaptın güzel haberler ver bize kalp atışlarını duydunmu miniğin
maşallah suphanallah canım Rabbım tamamına erdırsın darısı bız bekleyenlerın basınaDinletmediler daha çok küçük diye ama gördüm canım çok şükür bebekte göründü kalp atışı da darısı size olsun
Amin canım hayırlısıyla en kosa zamanda sizlere de nasip olsunmaşallah suphanallah canım Rabbım tamamına erdırsın darısı bız bekleyenlerın basına
Canım aşılaman çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yapıldı?Aşılama yaptıran veya yaptıracak olan arkadaşlarıma umut olmaya geldim. yaşayarak öğrendiğim şey bittim dediğimde Rabbim yettimm dedi ve beni mutluluk gözyaşlarına boğdu.
Ben 3 aşılama olmuş ve mutluluğu tüp bebeğe geçmek için 3. Aşılamayı prosedür olarak yaptırdığımda yakaladım. 6 yıllık evliyim ilk 3 yıl çocuk düşünmedik.Tüm kan tahlillerim ve eşimin testleri yapıldı ve ben 17 yaşından beri (şuan 28 yaşındayım )pcos hastasıyım ve hsg yani rahim filmi çektirdiğimde iki tüpümünde kapalı olduğunu ama film çekerken 1 tanesinin açıldığını söylediler yaklaşık 7 8 ay sonra aşılama yaptırdım ilk aşılamam özelde oldu tek yumurta gelişti ama tutmadı 1 yıl ara verdik daha sonra Ankara şehir hastanesine tekrar gittim ve herşey yeniden yapıldı sadece hsg çekilmedi 2 yılda bir çekiliyormuş. Gonal f kullanmadan asla yumurtam gelişmiyordu. 2. Aşılamam yapıldı oda başarısız oldu. Daha sonra doktorlardan tekrar hsg istedim ve çektirdiğimde iki tüpümün yeniden tıkalı olduğunu söylediler ve 2 gün uğraştılar açmak için şehir hast.sinde ve sonuç için infertilitte doktoruna çıktım orada tüplerimin açılmadığını söyleyip beni yine şehir hast.sinde olan tüp bebeğe yönlendirdi.10 dk sonra Tüp bebekteki doktorlar rahim filmine baktılar ve ikisininde açılmış olduğunu söyledi ama yinede tüp bebek istedim tüm evrakları hazırladım 2 iğneli aşılama şartı vardı benim devlet hast. Tek olduğu için özeldekine rapor çıkmadığı için onu kabul etmediler ve tekrar aşılama denemek istedi doktorum prosedür gereği.. 2 hafta önce yani 12 Ekimde aşılamam yapıldı 2 olgun yumurtam ve 1 tanede gelişimi geriden gelen yumurtam vardı. Daha önce herşeyi gebelik belirtisi gibi düşündüğüm için bu kez kullandığım progestan fitilin yan etkisi olarak düşündüm yine olmicak ve tüp bebeğe geçeceğim nasılsa kafasındaydım. Aşılamamın ilk 2 günü aşırı bir gaz sancısı dışında hiçbir şikayetim olmadı . Aşılamanın 10. Gününe kadar hiçbir şeyim yoktu ne kasık ağrısı ne hassasiyet hiçbir şikayetim yoktu ta ki 10. Gün göğüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım başladı hasta olacağım dedim. Bu arada benim normalde adet düzensizliğim var 2 3 ayda bir ilaçla adet görüyordum adet olduğumdada bel ağrısı olurdu sadece hassasiyet falan hiç yaşamazdım. Bu kez fitilin etkisiyle bunları yaşadığımı düşündüm koku almam keskinleşti başka belirtim olmadı 15. Güne kadar hiç test yapmadım elim gitmedi ta ki beklemekten bunaldım yok zaten en azından hasta olup tüp bebeğe geçelim diye düşündüm. Onlarca idrar testi yaptım 3 yıl içindebu kez idrarda değil direk kan isticem dedim ve devlet hast. Kan verdim o 3 saat geçmek bilmedi sonucu internetten bakayım gitmeyim tekrar boşuna dedim bir de baktım kiii sonucumu dün 15. Günümde 328 çıktı iki gün sonra tekrar gel şimdi gebesin ve değerin güzel dedi doktor. Yarın şehir hastanesine gideceğim tekrar kan vereceğim. Bu sitedenn yüzlerce binlerce yorum okudum ve bir gün olursa yaşadıklarımı anlatıp ümitsizlik haşayanlara ümit olayım dedim isyan etmeden sabredin. Rabbim tüm bebiş isteyen bunun için emek veren herkesin kucağını doldursun isteyen herkese bekleyen herkese hayırlı güzel haberler alıp burada benim gibi millete umut olsunlar inşallah hepinize dua edeceğim. Sürekli takip edemesemde arada sırada aranıza katılacağım. Allah hepinize kolaylık versin
Pazar Akşamı 22:30 da çatlatma iğnesi oldum Salı sabah 11:00 de aşılamam yapıldı canımCanım aşılaman çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yapıldı?
Benim doktor 32.saatte yapıyormuşta o yüzden sordum canım sağolPazar Akşamı 22:30 da çatlatma iğnesi oldum Salı sabah 11:00 de aşılamam yapıldı canım
Yumurta boyutuna göre değişebiliyor canım ama genelde 36 diye biliyorum ben ama yumurtan çok gelişmişse ve erken çatlama olasılığı varsa o yğzden 32 saat demiş olabilşr zaten çatlayan yumurta 24 saat canlı kalabiliyormuş diye duymuştumBenim doktor 32.saatte yapıyormuşta o yüzden sordum canım sağol
Merhaba Doktor dikkat etmemi söyledi gün aşırı ilişki önerdi ertesi gün duş alabilirsin dedi 2 gün duş almadım 3 4 gün yattım sonra ağır kaldırmanın koşturmanın dışında rutin işlerimi hep yaptım çok ümitsizdim olmayacak diye ama rabbim nasip etti şimdi biraz daha fazla dikkat ediyorum Amin inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba amin inşallah teşekkür ederim rabbim sizlere de nasip etsin inşallah . İlk iki gün falan benimde acayip fazla oldu gaz sancısı diye düşünüyorumMerhaba Rabbim kucagınıza almayı nasip etsın inşallah ben Kasım 11 de aşılama oldu 2 gundur karnımla kasıklarım arasında gurul gurul ediyor sankı birşey kaynıyormuş gıbı kısa ve bugun aşırı derece oluyor bu şekilde budurumu yaşadınmı veya yaşayan oldumu
Canım benimde öyleydi iki üç gün müthiş gaz sancısı karın guruldamasiMerhaba Rabbim kucagınıza almayı nasip etsın inşallah ben Kasım 11 de aşılama oldu 2 gundur karnımla kasıklarım arasında gurul gurul ediyor sankı birşey kaynıyormuş gıbı kısa ve bugun aşırı derece oluyor bu şekilde budurumu yaşadınmı veya yaşayan oldumu