-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
İnşallah haber verecegim mutlaka . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah, kimsenin emegini boşa çıakrmasın Rabbim .Şimdi umut olsun diye yaptığınız daha sonra olumsuz olursa daha büyük hayal kırıklığı yaşarsınız bir kaç gün başka şeylerle oyalanın kafanızı dağıtacak şeyler yapın düşünmekten zaman geçmiyor. Sonucunuzu haber verin merakla bekliyorum bende
İnşallah , salı günü sizlere mutlu haberimi veririm inşallah. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah güzel haberi almış olacaksınız? Darısı Başımıza
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorumİnşallah , salı günü sizlere mutlu haberimi veririm inşallah. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Kızlar şuan 19. Günüm ve 1620 çıkmış 2 katı değil ama %60 artmış inşallah normal bir artıştır sonuç pozitif çıksa da insan değerlere de heyecanlanıyor korkuyor yine15. Gün 328 olan kan testim 17. Günü 976 oldu ve pazartesi yani 1 kasımda tekrar gideceğim sizlerde dua edin aynı şekilde katlanarak devam eder inşallah sizlerin de duasını ben bekliyoru kızlarrr
İnşallah. Bekliyoruzİnşallah , salı günü sizlere mutlu haberimi veririm inşallah. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim sanırım olmadı. Aşılamanın 12. Günü bugün. HCG 2.30 çıktı. Dr iki gün sonra yine ver dedi ama bence negatif. Sadece ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor. O kadarArkadaşlar test yaptıran var mı aranızda
Belli olmaz yükselebilir belki moralinizi bozmayınBenim sanırım olmadı. Aşılamanın 12. Günü bugün. HCG 2.30 çıktı. Dr iki gün sonra yine ver dedi ama bence negatif. Sadece ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor. O kadar
İnsallah Çarşamba testi yenileyecek. Hayırlısı olsun inşallahBelli olmaz yükselebilir belki moralinizi bozmayın
Merhabalar sonucunuz belli oldu mu?İnşallah , salı günü sizlere mutlu haberimi veririm inşallah. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhabalar sonucunuz belli oldu mu?
Üzülmeyin denemekten vazgeçmeyin ümidinizi kaybetmeyin inşallah diğer denemenizde olurEvet belli oldu sonucum Negatif maleseff
Kendinizi üzmeyin. Biraz zaman geçsin. Tekrar denersiniz inşallah.Evet belli oldu sonucum Negatif maleseff
İnşallah hayırlı haberlerinizi duyarızMerhaba bende 5 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk istiyoruz nisan ayında bi düşüğüm oldu kalbi durduğu için 29 ekimde 3. aşılamamı yaptırdım bende sizler gibi bekliyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız miniğimize kavuşuruz
İnşallah teşekkür ederim sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah hayırlı haberlerinizi duyarız
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar görelim şnşallahBende bugun oldum aşılamamı beklemedeyim
Bende bugun oldum aşılamamı beklemedeyim