Aşılama Aşılama sonuçlarınız 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nerede yaptrdın cnm özelde mi oldu acaba bir de fiyatı nedir acaba
Fiyatı söylemeyi unutmuşum. 2500 TL aşılama. İlaçlar da 700 TL idi Eylü-Ekim ayları idi. Belki şimdi fiyatlarda değişiklik olmuş olabilir canm. Doktor da biraz tuzlu tek muayenesi 500 TL. Ama doktor çok ilgili ve ne yapılması gerektiğini hemen söylüyor sana oyalamiyor. Aşılama şansın varsa 1_2 defa deniyor ondan sonra tüp bebeğe yönlendiriyor.

Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım çok saol

Merhaba kızlar benim bugün aşılamamın 14. Günü kan tahlili verdim negatif çıktı ama evde yaptığım kaset teste pozitif çıkıyor kafam karıştı. Aşılamada sonradan hamile olduğunu öğrenen var mıdır? Adetim2 gün gecikti kasık ve göğüs ağrım var. Gerçi çıksaydı kanda çıkardı ama

Değerin sonradan yükselebilir canım kan testini tekrarlat ne olur ne olmaz

Merhaba ben aşılama yaptırdığımda 1 hafta yattım çok fazla hareket etmedim beslenmeme çok dikkat ettim kivi ananas tükettim bir de olumlu düşünün ben hep olumlu düşündüm ve çok dua ettim hep elimi karnıma koyup dua ettim çok şükür tuttu ilk denemede Allah size ve isteyen herkese nasip etsin Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah sağlıkla büyüsün yavrunuz Peki yanlış anlamazsanız aşılamadan sonra da ilişki olmuş muydu acaba? Ben de riske girmek istemiyorum insallah benim de olumlu olur dua edin benim için olur mu ben çalıyorum ama 2 gün de olsa izin almayı düşünüyorum aşılamadan dolayı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bende pazartesi muayene olup aşılamaya olacağım bu ay. İlk aşılamam olacak. Çok şükür eşimde de bende de sorun yok. yaş 29 2 buçuk yıldır olmadı sebepsiz bir şekilde stres sanırım inşallah bekleyen herkesin kucağı dolsun şubatta aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

İnsallah tutar pozitif sonuçlar alırız hepimiz. Ben de bu hafta adetin 2. Günü doktora gidicem ve aşılama deneyeceğiz. Muhtemelen perşembe veya cuma günü 2. Günü gidicem. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ben de 30 yaşındayım 3.5 yıllık evliyiz 2 yıldır çocuk için deniyoruz bizde de hiç sorun yok cok şükür. Martta bir kimyasalım var ondan sonra klomen denendi ama klomen kist yaptı o yüzden 4 ay süre kaybım var bekliyoruz hayırlısıyla

Hadi bakalım inşallah tutar sizinde beklemek çok zor Allah aratmasın inşallah daha fazla klomen 2 ay denedim işe yaramadı malesef tutmadı. Aşılamadan da öyle çok umutlu değilim ama

Bende geldim yarın yumurtam kaç ml olmuş ona bakicak doktorum cuma 14 ml di büyük ihtimal Perşembe yada cuma aşılama yapılır banada benimde ilk denemem kizlar nasip olsun hepimize 1HANIM

Bende geldim yarın yumurtam kaç ml olmuş ona bakicak doktorum cuma 14 ml di büyük ihtimal Perşembe yada cuma aşılama yapılır banada benimde ilk denemem kizlar nasip olsun hepimize 1HANIM
Siz hangi ilacı kullandınız acaba yumurta büyütme için? Ben henüz regl olmayı bekliyorum bu hafta belli olacak doktor iğne mi hap mı verecek bilmiyorum. İşlem yapılacağı hafta ananas ve kivi yemek faydalı diyorlar onu denicem bende. İnsallah pozitif sonuçlar gelir bu ay hepimize :)

Letu hap kullandım 10 adet günde iki tane beş gün sürdü 11 ml oldu iki tane iğne verdi ardından menopor 75 mg onlri vurdurdm smdi bakalım nedurumda birazdan gitcem hastaneye canm haber edrim seninde ilk asilamami olucak

Canm çıktım doktordan 18 buçuk olmuş yumurta gece 11 de çatlatma ignemi vurdurucam carsambada aşılama olcak insaAllah

Canm çıktım doktordan 18 buçuk olmuş yumurta gece 11 de çatlatma ignemi vurdurucam carsambada aşılama olcak insaAllah
Yaaa çok iyi yumurtanız boyutu kaç yumurtanız oluştu acaba ? Hangi ildesiniz ben istanbuldayım memoriala gidicem ben de rabbim utandırmasın insallah hamiş oluruz amin

Letu hap kullandım 10 adet günde iki tane beş gün sürdü 11 ml oldu iki tane iğne verdi ardından menopor 75 mg onlri vurdurdm smdi bakalım nedurumda birazdan gitcem hastaneye canm haber edrim seninde ilk asilamami olucak
Evet canım benim de ilk aşılama olcak ancak ihtimal düsük zannediyordum meğer çevremde varmış ilk aşılamayla hamile kalan umutlandım o yüzden sen de hep umudunu hiç yitirme bol bol dua edelim rabbim nasip etsin insallah bu ay mutlu haberleri alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…